40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1338 van benne vmi -
USAMEN POWER #1337 Szerintem meg fölösleges a TDU 1/2 logó, lényegtelen, akinek ott a nickneve, annak egyértelmű hogy meg van a game. -
#1336 TDU2 logó helyett TDU logót kéne betenni annak akinek megvan az 1 eredetiben,majd csak annak kellene betenni a TDU2 logót aki a 2-t is megvette eredetibe. -
#1335 Gyakrolatilag is
pixxel: award rendszer COOL! Jöhet -
gondoltam oda majd egy játék vagy a trailer megy. majd meglássuk :D mára elég a flash mert lezsibbasztott rendesen :D -
#1333 jó ötlet ez a 3 gomb, a harmadirka ki lehetne írni ezt -
#1332 banner+faq update :) -
USAMEN POWER #1331 Szerintem a TDU2 feliratt full fölösleges. Én elképzelésem, online nicknév | klubbtagság, persze vmien logó alatt. -
#1330 Elvileg closed beta is volt az első résznél. -
Mathiasse #1329 Na igen. -
#1328 De a videóba legyen, hogy hogy működik. -
Mathiasse #1327 index már tuti... tankoláááss áhh muszáj lesz -
#1326 Sok autót mutasson be!!!
Tankolás legyen, index is! -
Mathiasse #1325 jöjjön hamar -
#1324 Pontosabban egy nem fileplanet fizetős regisztrációt megkövetelő béta.(az első résznek még open betaja volt,de fileplanetes,és nem kellett fizetni)
Egyébként remélem jó hosszú és tartalmas videó lesz,nem csak valami semmitmondó kis valami.Bár ha tényleg annyi kész van mint amit az újságok írnak,akkor van mit belerakni! -
#1323 Hát már jó lenne, kicsit idegel, h már lejárt az állítólagos médiacsend, aztán azóta sincs semmi, pedíg elméletileg már nemsoká jön is a game...
Remélem lesz majd egy kis Béta teszt a közeljövőben :D -
Szabi1991 #1322 várjuk (lassan egy éve :D) -
ATi0021 #1321 Remek hírrel szolgálhatok. A brit Namco Bandai vezetője, Twitter oldalán az alábbi üzenetet hagyta: "Cutting mind blowing TDU2 trailer! Eta very soon... All in game" vagyis a TDU2 első trailer videójának megjelenése nagyon közel van.
Forrás:
TDU-Central
Twitter -
csoli31 #1320 Én kérhetnék akkor egy Trabant logót? Ha már mindenki egy luxus kocsinak a logóját akarja, én haggyyj legyek kivétel! Amúgy meg neked már megvan a TDU2, hogy ki van rakva?Bocsánat de ma ilyen bolondos kedvem van. -
#1319 jah tényleg :D tudtam h valakinek hiányzik még :D nah őőő sztem azt hagyjuk, álló logo sztem túl kicsi lenne. keress R8-a :D -
#1318 Télleg, a Ferrari-logót amit küldtem, nem tudod betenni? (Ha nem, esetleg egy R8 -at?) Ha kell, keresek... -
#1317 sztem ez így tök jó ahogy van :) -
#1316 Ezt például elfogadnám. Csak vajbőr kárpittal, másik felnivel, (mert ez, ezen a kocsin UNDI) és az ajtó mögötti "lap" karbon, vagy króm színezést kapna... -
#1315 minap törtek rommá egy fehéret az M7-esen -
#1314 Audi R8 -ról volt hír, hogy lesz benne? Tegnap valamelyik Discovery-n láttam hogy rakják össze... És nekem kell egy olyan! Megnéztem, mennyiért kapni, marad az, hogy valamelyik kedvenc játékomban azzal nyomulok. Míg a lottó ötöst meg nem nyerem... -
HUNPalika #1313 Nekem tetszik -
#1312 naná. -
Szabi1991 #1311 volt már róla hír hogy lesz a játékban
#1308, #1310: -
#1310 Jó ötlet.Akinek megvan eredetiben a tdu,akkor az "TDU veterán" kitűntetést is kaphatna. -
#1309 Ez jó. :) -
#1308 kérdés:
akartok-e olyan award rendszert ami most nálam is látszódik, hogy egy férfi ill női alak -> ez lenne a játékban használatos user név, mellette egy alap, vagy egy egyedi klub logo (ha klubtag), mellette meg egy tdu2 logo (vagy valami más) hogy eredeti tulaj vagy sem. értelem szerűen csak az kap akinek megvan :) -
#1307 2010 március 18.
Szemből Chrysler ME412 és Ferrari F430
Oldalról Audi R8
Seggre viszont absz. egyedi
Bemutatkozik a McLaren MP4-12C 3.8L Twin-Turbo
Jóvóóóóóóóóna' a játékban is viszontlátni! -
ATi0021 #1306 Igen, egyenlőre még a kérdéseket gyűjtik és majd később remélhetőleg lesz mindegyikre válasz is. :)
Megjegyzem most már illene kiadniuk valami teaser videót. -
#1305 Te látsz valahol választ? -
USAMEN POWER #1304 Jó oldal, csak egyelőre több a kérdés mint a válasz. :) -
#1303 Az lesz! -
#1302 Írj a szolgáltatódnak, lehet hogy routolási gond. Nekem is volt ilyen valamelyik képfeltöltős oldallal. Minden oldal jó volt, itthonról nem ment szóltam és azóta jó. -
#1301 Érdekes!
Minden bejön, csak a Tdu Central nem jó! -
#1300 akkor nálad a bibi.
itt semmi gond. -
#1299 Nekem nem jön be!