40335
  • Fehercsoki
    Ami az illeti elég sok autó van ami elférne a garázsban:)
  • Muttley
    Impreza 22B mellé egy Alpunci M1 simán befér a garázsba. :-)

• gduck
    Próba.... Nezsatív :D
  • Gibor
    Ahelyett hogy postolnál feljöhetnél msn re :DDDDDDD kellene egy kis help.
  • pxxl
    nah. új award script fut (thx cSuwwi ), ami usernév alapján osztja a dolgokat. ha valakinek nincs meg a logója, az jelezze (szolídan) mert lehet h nincs benne rendesen a userneve a listában :)
  • USAMEN POWER
    Olyan nincs, buktad a nyaralást.
  • LeWyTy
    a 4.-t
  • USAMEN POWER
    Akk pucsíccsá ! Melyik lábamat lendítsem ?
  • LeWyTy
    De el tudnám viselni
  • USAMEN POWER
    Arról is volt már szó, hogy lesznek ingyenes, és fizetős dlc -k. Valószínüleg a 2-3 autót, néhány ruhát, esetleg egyéb játékelemet tartalmazó dlc -k ingyenesek lesznek, a nagyobb méretű 40-50 autót, esetleg új szigetet tartalmazó dlc -k meg fizetősek.
  • milk4
    De,itt szerintem most az a kérdés,hogy a DLC-t azt ingyen fogjuk kapni vagy fizetni kell majd érte?
  • USAMEN POWER
    Volt szó róla hogy olyan autókra, vagy tuning elemekre, amelyekre nagy igény van, azokat dlc formájában majd megkapjuk ... ez esetben nem sok szükség van a modolásra...

Amúgy egyet értek !
  • Fehercsoki
    Úgylegyen:)
  • [HUN]FaTaL
    "és jól lehessen modolni"

Remélem, hogy egyáltalán nem lehet majd moddolni, az baszta szét az első részt is. A hangokat lehessen cserélni aztán kész.
  • Muttley
    Ez így van. :)
    Olyan autót rakunk be, amilyet csak akarunk - a 22B, EVO X, NSX, GT500 kivételével (me'ezek mind benne lesznek az alapTDU2ben)
  • Jamirofan89
    Ne legyetek már gyerekesek.Felesleges azon vitázni,hogy melyik kocsi illik vagy nem illik a játékba.Abban kéne reménykedni,hogy jó legyen a fizika,élethű legyen az autók hangja és jól lehessen modolni.Ha ezek megvannak olyan autót rakhatnánk majd a játékba amilyet csak akarunk.
  • Fehercsoki
    Van még bőven hardverkerbe:)De gondolom máshol is.
  • LeWyTy
    Nem beszól! 1-2 hét és úgy is veszek egyet
    Jól van persze ráér, nem is parancsba adtam. Am ma én se aludtam, a hétvégi meccsen kificamodott a vállam és ha nem iszok lefekvés előtt meg fél liter töményt LEGALÁBB, akkor nem tudok elaludni a fájdalomtól:D Viszont jó hír magamnak, hogy havernak ma van szülinapja, szóval lesz lehetőségem fájdalomcsillapítós alvásra:D

De ha már a logóról beszélünk, majd az R34-es a jobb oldalra rakd már, nehogy összekeverjenek nysky-al
  • pxxl
    ha van hozzá kedvem erőm, akkor megcsinálom, de ma nem. picúr egész éjjel forgolódott meg nyűgös volt, szal aludtunk vagy 3 órát...örülök ha hazaérek egyben :D
    Ááááááhhh értem, azt hittem ez ilyen kapcsolható funkció vagy valami:)
  • Fehercsoki
    Magadnak kell megcsinálni,vagy vársz amíg jó kedve lesz valakinek aki meg tudja csinálni:D
    Lassan csinálhatnál nekem is egy R34-es es logót ide

(KöfiPeace)
  • carloelsa
    Magyarul most kéne befejezni mi? :D
  • pxxl
    lassan be kéne fejezni ezt a vitát :)
  • Fehercsoki
    Mindenből sok van:) Kivéve persze azokból a márkákból ami eleve csak drága autókat csinál.(mint pl. a ferrari)
  • AlieN911
    Te milyen alapon "olcsó szarozod" le a Hondákat? Elárulnád nekem? Azért "olcsó szar" mert sok van belőle? Ennyi erővel a BMW,Merc,Audi k is szarok, mert azokból is sok van? (mellesleg igen...xD)
    Neked milyen kocsid van? Hány éves vagy? Mi alapján szarozod le a kocsikat?? Tapasztalat, vagy mi?
    Megválogathatnád a szavaidat! Senki se szarozott le semmilyen kocsit, csak annyi történt, hogy ki szerint mi nem kell a játékba. Mellesleg sztem elfér minden kocsi, de írtam is már.
  • pxxl
    szuszá bizony :)
  • AlieN911
    601Spooooooort xDD

N de nem OFFoljunk.

Elfér minden gép ebbe a játékba. JAPAN, us, german, italy ésatöbbi... Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki csak ez vagy csak azzal ment volna... A maga nemében mindegyik kocsi jó. Ennyiiiiii

Én speciel nem vagyok oda annyira az izomautókért, de sokat mentem G-s kocsikkal, tök jó volt.
    Szóval:
    FÖLDI HALANDÓK BÉKE SZÁLLJON REÁTOK.

Joccakát.
  • solo
    Hmm...elég durva módszer az elrettentésre.Bár, ilyen olcsó szarok nem hiányoznak.Annyi van belőlük, hogy csak na.
  • solo
    GT 500 egy kultusz autó.
    b22 meg hát szép és jó, de kicsit többen rajonganak a gt500 ért.Összahasonlítani nem lehet őket, teljesen más kategória.De ha választanom kéne akkor gt500.benzintemetőnek benzintemető.Egyik autót se lehet maximálisan kihasználni az utcán.De azért a jókis rotyogós v8 az igazi:]
  • gduck
    Trabantot! Az a motorhang semmihez se fogható
  • USAMEN POWER
    Háth ja, nemistudomki elkezdte, én meg vagyok olyan hülye h folytattam ennyi.
  • AlieN911
    Tudtam h. ezt fogod belinkelni.....
  • pxxl
    fejezd abba. folyamatosan trollkodsz egy ideje.
  • USAMEN POWER
    Szerintem is !
  • USAMEN POWER
    Levegőbeduma.
  • Fehercsoki
    Ettől függetlenül kell az impreza=/ Ha nem lesz benne akkor meg valaki belemodolja.
  • MikX
    Bírom ha valaki nem képes elfogadni a másik álláspontját, legalább olyan szinten, hogy ne írogatna ilyen bullshit dolgokat, mint "semmire sem jók és senkinek sem kellenek" és sorolhatnám még...
    Musclecar kell, és hanemis tetszik, tuti lesz.
    Az hülyeség, hogy ilyen Q7-est beletesznek "offroad" néven, na az a bullshit.
    Énmeg pl rühellem az Evo X-et meg a Lacetti-Imprezát, most írogassam, hogy mekkora egy trágya, és semmire nem jó?
    (Mert tény, hogy a régebbiek jobbak, amúgy...)
  • pxxl