40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3757 HONDA-t mindenkinek, és kész vége a vitának
-
#3756 ezen jót röhögtem én is :D -
#3755 Impreza régi szar?Az 1 rohadt jó autó,míg az ilyen izomautók semmire sem jók és senkinek sem kellenek. -
USAMEN POWER #3754 Háth akármennyire nem tetszik, presztízs autóról van szó, "Amerikai nagy márkanevek, Shelby, Mustang, stb..." le van szarva hogy melyik van csődben, és melyik nem. És mint írtam Sport kategória, a rally-n, és az egyébb versenykategóriákon kívül, a legtöbben szerepel, nameg az alap 400-500 lovas motor se elhanyagolható így nincs miről beszélni. A régi szarod ha véletlenül bekerül, akkor az az offroad miatt lesz, habár én inkább Dirt 2 -es autólistát tudnék oda elkélpzelni. -
#3753 Rakhatnának a játékba Japán ariakat is:D -
Gibor #3752 Lesz bőven.... De a lényeg ha már muscle cart bele teszik stb... akkor ne legyen már a japán autó elnyomásban, hisz mégis csak modernebb stb.... nem részletezem.... -
#3751 -
#3750 muscle car nélkül 1 ilyen game nem is game!
Én is szeretem az ilyen kaliberű autókat. -
Gibor #3749 Nem az értékéről beszéltem, bár nemsok de az mind1, hanem arról hogy mi értelme van hogy bekerüljön a játékba egy muscle car mikor egyik sem luxus és nemis lesz, sőőt egyik sem jó offroadra, egy impreza viszont offroadon is tud teljesíteni igy van miért bekerüljön...... Am annak az amerikai nagy márkanevek fele csődbe van, mondj egy japán márka nevet ami csődbe van ^^ -
#3748 méghogy 1000 lóerő? Muhaha alap NSX... :D -
#3747 Ajmár.. Hagyjátok már abba ezt a kinek milyen kocsi jön be/érték satöbi... xD
Inkább arról beszéljünk, hogy mikor lesz már bétaa :D Báár inkább ne legyen, mert úgyse megy el a gépemen jelenleg :S
Motorokról eddig nem sokat mondtak. Mármint a márkák/típusokra gondolok.
A bannerban lévő indexes kép eléggé teccetős, már csak a benyafogyikéne -
USAMEN POWER #3746 Háth azoknál amikkel példálózol, jóval többet ér, am meg sport kategória. Viszont te hallottál olyat, hogy egy muscle car ne kerüljön be egy játékba ??? Amerikai nagy márkanevek, Shelby, Mustang, stb ... Az hogy neked nem ér semmit, magánügy.
#3745: Szerintem stock unatkozott, és gondolta elüti az időt. -
#3745 mik azok a kérdő jelek? -
Stockbauer33 #3744 Ajánlom mindenkinek Ati nagyon jó cikkét.Érdemes elolvasni mert páran eltévedtek sztem
Eddig bejelentett autók:
Aston Martin
-'10 V12 Vantage Carbon Black Special Edition
-08 DBS
-10 DBS Carbon Black Special Edition
-10 One-77
Audi
-10 Q7 V12 TDI Quattro
-08 Q7 Coastline
-08 R8 4.2 FSI quattro
-08 TT S
-10 TT-RS Roadster
Dodge
-06 Charger SRT-8
-08 Viper SRT-10
Ferrari
-Enzo
Ford
-05 GT
Gumpert
-08 Apollo Sport
Koenigsegg
-08 CCXR Edition
Lancia
-93 Delta HF Integrale Evoluzione II
Lotus
-????
Maserati
-????
McLaren
-11 MP4-12C
Mercedes
-54 300 SL
Nissan
-09 370Z Yellow
Pagani
-08 Zonda Cinque
-05 Zonda F
Shelby
-65 Daytona Cobra Coupe
Spyker
-???? -
Gibor #3743 Ugyanezzel az erővel az avatarodban lévő benzintemetőnek sincs értéke hogy bekerüljön.... Sőt egy 22B nek még több, mivel lesz offroad, de aza gt500 hol luxus vagy hol terepre való? -
USAMEN POWER #3742 Találgatok, mint mindenki más.
"...milyen értéket képvisel..." ---> Háth nekem semennyit, akkora értéke meg egyiknek sincs hogy bekerüljön a gamebe, maximum ha tényleg nagy az igény rá. -
#3741 Találgatsz vagy (majdnem) tényeket közölsz, ami TDU 2 autókat illeti?
Bár nem téged kell meggyőznöm, de
Tudod, milyen értéket képvisel egy normál állapotú Impreza 22B, vagy egy P1?
#3727 -
USAMEN POWER #3740 Aki egy qrwa nagy hisztit levág egy G25 -ért, az inkább -
#3739 Én a BMW-ket hiányoltam csak az első részből. -
#3738 Pedig annyira egyszerű lenne a googlen rákeresni
De egyébként barkas. -
wandrew26 #3737 avagy Barkasz nemtom h írják -
wandrew26 #3736 Barcas -
#3735 Toyota tundra -
#3734 Trabant és Lada nélkül a játék s**rt sem ér! -
#3733 FORD TRANSIT -
#3732 Nem ezt akarták írni! Egyszerűen csak azt, hogy nem kell folyamatos internetkapcsolat single player esetén a másolásvédelem miatt! -
#3731 Nissanok eddig is voltak,de toyota,mitsubishi,subaru nem:S Bár igaz az off-road versenyek miatt remélem beleraknak párat:) -
#3730 -
#3729 Meg GTR, R34, 370Z, RX-7, 200sx, 240sx, Sylvia, stb...:) -
USAMEN POWER #3728 Nekem Supra is addig kéne, amíg versenyképes a nagyvasakkal (Lambo, Ferrari, stb...) Egy 1000 lovas Twint Turbo Supra, azé oda tud baszni. -
#3727 Subaru Impreza,Mistusbishi Evo kéne még a Suprán kívül. -
USAMEN POWER #3726 Ja több autó, van még számos luxus kategóriába tartozó autó...
Habár az offroad miatt eltudok képzelni még Japán autókat, akkár az összeset ami a Dirt 1-2 -ben benne volt.
Igaz nekem az offroadra inkább kéne valami amerikai 4x4 -es pickup, mint egy Subaru, vagy Evo. -
Gibor #3725 Szerintem nagyobb igény lenne elég sok japán autóra, mint egykét tdu1belire. -
#3724 De azé azt is ígérték hogy több autót kapunk... szóval simán bele férhet még egy csomó -
USAMEN POWER #3723 Skyline, Gtr, 350z, 370z, ezek benne lesznek a többi + felejtős. Nekem 8 hogy mi kerül bele, max ami nem kell, azt nem veszem meg, de nem hiszem hogy az olcsóbbak bekerülnek. Esetleg a Suprát még el tudom képzelni, de mivel az első részben nem szerepelt, ezért a 2-ikban se valószínü, habár kíváncsi lennék mekkora az igény rá. -
#3722 -
#3721 Remélem E3on autólistát is mutatnak:)Elég sok olyan autó van ami hiányozna ha nem lenne benne:D(főleg "olcsóbb" japán autók) -
USAMEN POWER #3720 Ja igaz, csak nem offlinet írtak mint korábban, azt az online single player részére értettem a dolgot. -
#3719 nem hiszem, mert a single playerhez amúgy sem kell net -
USAMEN POWER #3718 "de mégis single player esetén nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra" ---> Ez alatt lehet azt érteni, ha kikúr a szerver, vagy elmegy a net, nem jön a "The connection was lost!" felirat, és akármikor újra lehet csatlakozni ?. Remélem hogy ezt akarták írni !