40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3838 Úgy tűnik, ebbe az R8 forma irányába fejleszt most sok márka. Később az a Merci is állat. :)
#3833: A francia autó szitkoknak bizony húsba vágó, kézzelfogható indokai vannak.
és hát legyen gyereknap: Száguldás, rendőrök, EVO, kaland és a végére TGV alázás :)
És ha EVO, akkor... :) -
#3837 Csak úgy halkan mondom, hogy ezek közül mind pick-up és EGYSEM off-road..Nézd meg a hasmagasságukat is...
-
-
USAMEN POWER #3835 Offroadra egy kis autólista:
-
Stockbauer33 #3834 Szép kis dög A video elején ez a bömbi se csúnya -
#3833 a 2-3. részben levő 406os nekem baromira bejövős, szerintem nagyon esztétikus, de a francia autókat sokan szidják, néha én is szembesülök a dolgokkal: joggal. -
CamelX #3832 A sztoriba nem igazán illene bele, lévén hogy a karakterünk milliomos sebességhuszár, nem pedig egy jól menő rendfenntartó sün :D illegálisan "elszállítani" egyet viszont tényleg nem lenne rossz :P
Amúgy Pixxel, nagyon elemedbe vagy ma kreativitással, bár egész SG-n ez a logóm maradna :D -
#3831 Úúúú ha lehetne rendőrautóval lenni, akkor akármilyen szar lenne akkor is tetszene, már az eddigi bejelentett infókkal együtt, és esetleg ha lehetne rá optikai tuningba villogókat rakni akkor meg húú. így is a kedvenc játékomnak fog kinézni, de ha esetleg ezeket is beleraknák... :D -
#3830 nem tőled kérdeztem, csak a logó témára írtam :D -
#3829 Am ezt Pixxelnek kellett volna postolnom:D:D Jó hogy tele spammellem a fórumot:D -
#3828 Honnan tudjam??:D:D Ezt miért tőlem kérdezed???:D -
#3827 hékás az enyémmel mi történt? -
#3826 Fúú de süti isten vagy! -
#3825 Na megnézem milyen a logóm:) -
#3824 Rühellem a Peugeot-okat, s csak úgy eljátszottam a gondolattal
milyen lenne egy ilyen a játékban Daniel karakterrel együtt. :) -
CamelX #3823
Vízágyú tuninggal, szigorúan Limited Edition -
USAMEN POWER #3822 Ja ja ! :D -
Szabi1991 #3821
esetleg charger, mustang, corvette, viper is lehetne ha már elég gyorshajtót kaptunk el :D
meg hummer barrikádnak :DDDD -
USAMEN POWER #3820 De király lenne ! :D Főleg Hawaii -on egy Ford Crown Victoriával terrorban tartani a gyorshajtókat... :D -
#3819 Octavia powaaaa -
Szabi1991 #3818 lambo rendőrautót :-)
az hogy sündörködni is lehessen meg túl szép lenne :D -
ATi0021 #3817 Nour Polloni elárulta az IncGamers.com-nak, hogy soron következő versenyjátékukban, a Test Drive Unlimited 2-ben lesz rendőrös játékmód.
Pollonit kérdezve annyit mondott, hogy lesz "jogsértés mérősáv" a HUDon, és "valami nagyon különleges a rendőrös móddal kapcsolatban".
Tovább faggatva, hogy mi van, ha lerázzuk a rend őreit vagy akár versenyeztük velük, csak annyit mondott: "Lesz rendőrökkel kapcsolatos játékmód így ... igen." ( eredetileg "yeah" van írva az angol forrásban igen résznél - Ati )
forrás: incgamers.com
-
Gibor #3816 Anno 3éve asszem még énis gurultam vele.... -
#3815 Nem olyan régen valamelyik topikban láttam! Én is sokat mentem vele. -
#3814 eltűnt rég -
#3813 sokat játszottam vele, de az az időszak óta nem láttam -
#3812 Gagyenkov-ról tud valaki valamit?Ő volt az első magyar akivel először krúzoltam:) És szerintem ő egy igazi TDU veterán:D -
carloelsa #3811
UI: Köszííí a logót, hogy betetted =) Jó a visszaszámláló a banner felett, lehet már rég kint van, de én csak most vettem észre xD -
#3810 LOL... cillagbillag -
USAMEN POWER #3809 És azt nem lehet +oldani, hogy az idő visszakerüljön a privát mellé, az award meg az idő helyére ? Szerintem sokkal jobban nézne ki. És lehetne több award kategória. Habár az utóbbira több ember véleménye is kéne. -
Héeder #3808 Köszi szépen, most már beugrott, régi kedvenc:) -
#3807 Üdv.!
TDU-ban anno , itt játszottam [HUNe]kibeee , [HuN]mrk, ezek voltak talán nickeim, sokat vártam hogy ,
kijöjjön a várhato TDU2 - betára szintént regeltem várom a betát , illetve csatlakoznék , ha lehet a TDU1,
hez , ha volna krúz jönnék , kell friend list re ember is mint régen , de a várhato beta csapathoz is szivesen !
:PPPP -
pontosabban nem a refrén, hanem 1:25-nél van -
Gibor #3805 Refrén....
-
Héeder #3804 OFF:
Pixxel egy személyes kérdés!
Az alsó idézeted miért ismerős nekem?
Nem tudod megmondani, hogy honnan való?
ON: -
#3803 #3780, #3799, #3801
#3775: tied is bennt van :) -
CamelX #3802 Köszi a logót -
#3801 No pixxel akkor ezt szeretném logonak,ha lehetséges. Előre is köszi! -
Héeder #3800 Nekem olyan mind1 milyen autók lesznek benne, csak jöjjön már ki!! -
CamelX #3799 Ha nem probléma és lesz időd akkor én kérnék szépen egy Dodge (Challanger), vagy egy Maseratti logo-t :)