40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6474 -
USAMEN POWER #6473 Ennyi. -
Gibor #6472 Nem, csak a semmire teljesen felesleges írni :D -
#6471 Jó hírek!
Egy hét után 9 új üzenet
Mindenki üdül(t)? -
Maxx #6470 bammeg, ez tök jó lett:D -
USAMEN POWER #6469 Az off topikot nincs kedved fejlesztgetni picit ? Elavultnak hat.
A bannerel mi a helyzet amit kértem ? :) -
#6468 majd minnyá jönnek hogy "marketing" és akkor idegbajt kapok -
ATi0021 #6467 Nos, igen szerintem is illett volna a GC alakalmából kiadni valami infót, videót. -
#6466 Sehol, csak még mindig basznak kiadni akármit, pedig azért ezekután szerintem egy videó azért jöhetett volna. -
USAMEN POWER #6465 Hol olvastad hogy ezért halasztották el ? -
#6464 Aztaaaaa, ezért már tényleg megérte elhalasztani a megjelenést, KÉT ÚJ KATEGÓRIA!!!! Kösz Eden meg Atari meg fasztudja.... -
ATi0021 #6463 A TDU2 hivatalos fóruma két új kategóriával a Car Enthusiast Chat és TDU1 menüponttal bővült.
forrás: http://forums.testdriveunlimited2.com
-
#6462 Kickboxer ftw! "juh ár nehkszt" jó lett! -
USAMEN POWER #6461 Te aztán nagyon unatkozol ! -
#6460 -
#6459 -
#6458 Amíg nincs újabb trailer addig kapjátok:
-
#6457 -
#6456 ~Abzdmeg -
#6455 Észrevettek...nejáccatok!
-
#6454 -
#6453 -
#6452 -
#6451 Most olvastam, hogy a nyugati országokban már 2 hónapja a boltokban van a TDU2. Magyarország a torrentek miatt buntetésként fél év csúszással kapja meg és csak kínai felirattal.
A hivatalos kép a cikkhez:
-
#6450 -
#6449 de te menj már vissza az oviba lécci -
#6448 hülye atari sóhaj sóhaj -
#6447 Ez tök így van, viszont én nagyon nem csípem, ha valaki segget csinál a szájából, másért nemzavar az egész, ahogy Pixxel is írta... -
#6446 Jááj de jó hogy szeretet van. Na ezért mondtam hogy le lehetne zárni a topicot. -
USAMEN POWER #6445 Szintén neked is a bölcs választ. Miss -
#6444 Köszönjük Emese! -
USAMEN POWER #6443 Az egy dolog hogy valaki ígérget, a legnagyobb probléma hogy a másik viszont beleéli magát. Az utóbbi pedig ezt (csalódást) eredményezi, meg is érdemli a társaság. Felőlem 2 év múlva is megjelenhet, mert totál leszarom, majd lesz más amivel lekötöm magam. -
#6442 Pedig kivétel lehetne!Mert itt ha kibasznak velünk max nem vesszük meg.A többi ígérgető(politikus) meg azt csinál úgyis amit akar akár tetszik nekünk akár nem,szóval a játékipar megszívhatja ha átbasz minket. -
csoli31 #6441 De a be nem tartott ígérgetésekbe is bele lehetne már törődni (mivel nem lehet ellene tenni semmit). Hiszen manapság minden területen csak ígérgetni tudnak. A játék piac mért lenne kivétel. Nem azt mondom, hogy meg lehetne szokni, mert azt nem lehet (mert zavaró).
Én se szoktam ígérgetni ha tudom, hogy nem biztos hogy be tudom tartani. De manapság már trendé vált az ígérgetés.
gduck: Igazad van, és elnézést érte. -
#6440 ja hát a csúszást leszrom én is, mert van más dolgom is, csak tényleg ez az ígérgetés, az a hülyefejű csaj is minden riportban állította h megjelenik... -
#6439 Látom nem érted,nem a csúszás zavaró,várható volt,hanem az ígérgetés... -
#6438 Nagyon nem szeretem ezt a szót: rinyál.
Ez egy fórum és beszélgetünk, nem rinyálunk! Az meg hogy nem tetszik, hogy palira vesznek, már megbocsáss... Én se ígérek meg másnak 30x valamit, ha nem vagyok benne 110%-ig biztos -
csoli31 #6437 Úgy látszik csak én vagyok nyugodt. Mindenki más rinyál a csúszás miatt. Engem nem izgat, hogy majd fél évet (vagy akár többet) fog késni.
Amúgy meg ez van, ha ráizgul az ember egy nyamvadt játékra! Sok kocka (nem mintha én nem lennék az)!
Még jó hogy vannak az életben jobb dolgok is amik érdekelnek engem, és ezért is nem tud izgatni egy várt játék csúszása. -
#6436 ezt mondtam én is... -
#6435 Tök mind1 miért,de egy hónap helyett fél évet kell várni
UI: ha valakit fél éve hitegetnek és utánna pofára ejtik, arra nincs magyarázat. Semmi gond nem lenne, ha nem mondták volna el MINDEN!!!! interjúban: "a játék szeptember 28.-án jelenik meg"