40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #6714 Script az egész, van egy hivatkozás gondolom ami mittomén "sky" és akkor arra random berak valahova egy villámot, és annak a poziciójára megfelelően kiszámítja a fényt és a hangot. Szerintem ez a leglogikusabb megoldás. -
#6713 Most nemtök mindegy hogy milyen a villám?:F -
#6712 Tehát szerinted ez úgy működik, hogy random betölt egy textúrát a semmibe és kész. Oké, akkor majd átdolgozod a villámokat :) -
#6711 OFF: Miért várjuk mi itt ezt a játékot? Úgy látom a topic tele van programozóval és grafikussal! Írjunk egy saját játékot -
Gibor #6710 Na várjunk, az egész magán a villámon kezdődött nem pedig a körülötte lévő 6000 dolgon, meg nem azon hogy hol csap le, hanem hogy hogyan van megrajzolva, azér volt itt dozoo villáma is felhozva. Amúgy hogy random lecsapjon megint gyerekjáték, és az már több mint valószínű hogy script, és nem kell realtime számolnia, egy gyenge script, realtime számolással nagyob erőforrás kell neki mint scriptel. -
#6709 Az időjárás és napszakváltás nagyon jónak tűnik a videók alapján -
#6708 Jó akkor ugyanazt jeleníti meg... Szerinted egy sprite, szerintem nem, azonkívül valósidőben számol mellé hatezer dolgot. Hiába rajzolsz meg egy villámot photoshopban, nem mindig ugyanoda csap a háttérben gondolom. De majd kiderül ha megjelnik a játék. -
#6707 simán nem kérdés :D 5m alatt rajzolok egy villámot ps-ben :) -
Gibor #6706 De ugyan azt jeleníti meg amit photohoppal megrajzolsz, csak nem épp Photoshopban hanem játékon belül. -
#6705 Nem én problémázok a villámon hanem ők kezdték el, hogy szebbet rajzol photosopban meg ilyenek :D -
#6704 Ez így picit túlzás. Emlékezz az Ati által készített öszehasonlító képekre, az "új" Oahu sokkal jobban néz ki rajtuk. Lehet hogy a grafikus motor ugyanaz, de a sziget kidolgozottabb lesz. -
#6703 "Azért ez túlzás mert az első játék grafikája egy az egyben csak kiegészítve napszakkal, időjárással, ilyesmi."
pont ugyanezt beszéltük mi is, hogy kb felrakhatnám a TDU1-et, az is így néz ki, csak egy szigettel kevesebb :D
btw akadjatok már fel egy villámon,a mit kb fél mp-ig látsz xD -
#6702 "eszéleteln szép és kidolgozot!!"
Azért ez túlzás mert az első játék grafikája egy az egyben csak kiegészítve napszakkal, időjárással, ilyesmi.
#6701: Nem, de azért egy photoshopban kézzel megrajzolt villámot ne hasonlítsunk már ahhoz, amit egy játéknak kell megjelenítenie. :) -
Gibor #6701 Nah rosszúl fogalmaztam meg magam... Lényegébe DirectX hez jutunk igen, de akkor se különb egy villám ami a játékban van mint amit meg animál akárki házilag. -
janihunk #6700 Sziasztok olyan béta teszt lesz hogy zárt de nem csak 100-emberes? Jó lenne a sok 9-10 éves előtt kipróbálni. World ils miattuk lett olyan amilyen. Nem akarok senkit megbántani félre értésbe ne essen senki. -
#6699 Na végre van BÉTA! Eddigi videók alapján nagyon bejön, és remélem az irányítás tényleg a hülye bétatesztelők hibája miatt látszik gagyinak. -
#6698 két dolog derült ki a számomra videókból..
eddig a legkomlexebb grafika(időjárás, naszakok, beton és földút stb stb) lesz atós gamékban amivel valaha csak találkoztam..eszéleteln szép és kidolgozot!!
másik hogy egyik béta játékos se bír normálisan vezetni!!! 100m nem tsznek meg ugy hogy ne ütköznének..ugyhogy emiatt is tünhetnek a gameplayek szarnak vezetés szempontjából..jó kezekben TUTI vezetesi élmény!!! szerintem kb az 1 hez hasonló fizika kicsit módosítva, remélem a simesebb irányba kikapcsolt segitségekel, ha már nincs hc mód) -
jaddz8 #6697 Legfőbb elvárásom a játékkal szemben az volt, hogy hanyagolják a szögletes utakat, amik a TDU1-ben voltak. A videókat elnézve minden további elvárásom, hogy a kanyarodás érzékenységén lehessen akár manuálisan is, de finomítani. (Talán még a hangok selymesedhetnének cseppet, de hozzá kell tenni ezek YouTube-os videók, a felvétel minősége sem feltétlenül tükrözi a játék szintjét...) Az összes többi patent. -
#6696 Zárt béta indult most, szóval max az open bétára fogsz kapni "meghívót" -
#6695 Hellosztok! Most tudtam meg hogy indult a Béta, most regeltem! Szerintetek még kaphatok kulcsot? (Teljesen új gép normális nettel) -
#6694 Vidiket elnézve sztem már nem is a kocsikból lesznek screenshootok, hanem hogy kinek milyen szépen van megcsinálva a kecója:D:D:D -
#6693 Úgy beszéltek a gameplayről mintha mindenki szimulátorra vár. NEM LESZ AZ! Árkád lesz, szerintem kb mint az első rész nonhcban. -
gabesz012 #6692 Na, végre egy kis élet. :) Megtekintve 1-2 videót, jó lesz ez. Már nem azért, de a fizika így ránézésre is normálisabb, mint az 1-ben a sima mód, a fékezés/lassulás nem az igazi, de az az 1-ben is elég szar volt, még HC-ben is. Van még mit csiszolni, pl ha jól láttam az egyik videóban, még a sima útjelző tábla sem dőlt ki egy ütközés után, a kocsi viszont pördült egyet, meg jó lenne, ha nagyobb tempóval becsapódva pl. a villanypóznák is kidőlnének, mert ezek így olyan Viper Racing-es dolgok, és már akkoriban is elég gáz volt egy olyan játéktól. :) Remélem az open béta legkésőbb dec-jan-ban jön, ha jól emlékszem az 1 is márciusban jött ki, bétája (open) meg az említett időszakban volt előtte. -
#6691 Azért én örülök ennek a sok fogyatékosnak, ha nem bánod:D
Am a walking módhoz én is csak ennyit akartam hozzá fűzni kb. Vagyis engem nagyon nem mozgat meg. Kiváncsi leszek hány házibuliban fogok walkingolni és csetelni:D:D -
#6690 Sok a duma! Majd meglátjuk milyen lesz!
Addig nézegessétek:
-
RYO21 #6689 Hát azért mondom! -
#6688 -
#6687 Talán azért mert Ibiza Európában van?:D -
RYO21 #6686 Ebben az ibizában nekem az tetszik az legjobban, hogy európai stílusúak az utak. -
#6685 Igen Jók lesznek ezek a dolgok is, feldobják a játékot.
A fizikát meg egyebeket úgyis csak akkor tudjuk meg, ha kezünkben lesz a játék (vagy remélhetőleg már a béta is) -
#6684 hurrá (?) -
#6683 A walking mode is nagyon jó! kimehetünk a teraszra és nézhetünk időjárást is! -
#6682 Nézzétek meg az új NFS HP videót na az sínautózás. -
#6681 szintén -
#6680 Nem mert az nem videót vesz hanem játszik meg feedbackel. A fogyatékosok meg rakosgatják a videókat. -
#6679 Persze, lehet, DirectXen keresztül és eljutottunk ugyanoda mint amit mondtam :D -
Szabi1991 #6678 sajnos így van :/ -
Zuchy #6677 Akik G25-el mennek, tuti nem fognak feltenni videót.
"Gyakorlatilag közük nincs a játékhoz." Vajon mért? Nem érdeklik őket a játék, csak hogy feltegyék a videókat, nem akarják egyáltalán jobbá tenni. -
Gibor #6676 Kb :D És látod ilyeneket tesznek BÉTA teszternek.... Gyakorlatilag közük nincs a játékhoz. -
#6675 olyan gépléj lesz amin valaki TUD is játszani? mert a sok bénázástól dunának megyek xD