40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6354 hagyom sztem had számoljon tovább :D úgyis folytatja mínuszban :D megnézzük mennyit késik a bejelentett megjelenéshez képest -
#6353 ennyit a 42nap hátralevő időhöz....monjuk csak egy "egyest" kell eléini -
#6352 meg hát esélyes lett volna az év játékára, de év elején kiadni egy játékot... mire eljön a díjosztás már kb el is felejtik :/ -
#6351 áh. beszraok...remélem január környéke lesz...de, valszeg ebből március-április lesz, akkor jelennek meg általában a jobb játékok. azéert egy október végei csúszás nem fért volna bele? ennyire nincsenek kész amikor szeptemberben ki akarták adni..furcsa(meg a karácsonyi szezon is kapóra jött volna). -
janihunk #6350 Ugye megmondtam. -
#6349 Remélem én egy W124-et, vagy egy Gnx-et kapok! -
ATi0021 #6348 Biztos nem az lesz. Azt írják, hogy még be NEM jelentette dolgot kapunk. Amúgy a hivatalos oldalon levő account alapján biztos ki lehet osztogatni a jutalmakat. -
#6347 lol... :/ -
#6346 Ja nem is. Majd akkor arra leszek kíváncsi hogy oldják meg hogy nekem külön legyen saját exkluzív kiegem... Am sztem megkapjuk a 370z-t amit az előrendelésesek is kapnak! -
#6345 Marketing fogás mi???? Nem állnak sehol, azért nincs mit mutatni.... Mondtuk mi! Meg kíváncsi leszek arra a nagy ingame tartalomra is! Kb amint megjön az e-mail, 10 percen belül kint lesznek a nagy tartalmak minden TDU2-es honlapon is... Pfffff -
#6344 Hát várható volt,de erre azért nem gondoltam volna...Ez nagyon sok. -
ATi0021 #6343 Legalább akik jelentkeztünk béta kapunk megjelenéskor valami extrát, plusz szerintem még idén csak bekerülünk bétára is. Annyira nem is vészes a helyzet. -
ATi0021 #6342 Négy év után az Atari idén márciusban jelentette be, hogy érkezik a Test Drive Unlimited folytatása idén szeptemberben.
Most viszont a kiadó bejelentette, hogy a versenyjáték megjelenése csúszni fog, egészen 2011 első negyedévéig. Az fejlesztő Eden Games ígéri, hogy az extra időt a hibák javítására és a multiplayer élmény fokozására fordítják.
Az Eden Games vezető producere Nour Polloni elmondta, hogy a több idő lehetővé teszi számukra, hogy figyelembe tudják venni a fejlesztésnél a játékosok visszajelzéseit. A játék béta tesztelése is már jó ideje késik, de a következő hetekben nyilvánosságra hozzák az új időpontokat.
Amolyan vigaszként szolgálhat, hogy a kiadó megígérte, hogy azokat a játékosokat akik már jelentkeztek a béta tesztelésre, egy még be nem jelentett exkluzív in-game tartalmat kapnak jutalmul. A Test Drive Unlimited 2 XBox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re fog a jövő év elején megjelenni.
forrás: GameSpot -
#6341 Hátha megcsinálják legalább jobban a játékot és nem basszák el :) Viszont ha a fizika még ígyse üti meg az első szintjét az eléggé gáz lesz :) -
ATi0021 #6340 Pfúú. Végül csak bekövetkezett amitől féltünk, késni fog. Nem is keveset. :( -
#6339 várható volt :) -
Csokis #6338 Test Drive Unlimited 2 shifts gear to Q1 2011 -
#6337 Nekem eltűntek a gombok a bannerből:S (FAQ,warez topik linkje stb.) -
#6336 -
Stockbauer33 #6335 Köszi a muzsikát -
#6334 bekerült a lehetséges hátterek közé (random 4 kép van most) -
Blum #6333 -
#6332 amugy az nagyon zsír, hogy a topik látogatásához nagyobb gépgény kell lassan, mint magához a játékhoz :D -
carloelsa #6331 Minek már ide kilincs? Új technologia =)
#6325: Szerintem egy kék bőr kesztyű az... xD -
#6330 Szerpentin:P -
#6329 Nincs kilincse:DD -
#6328 Az egy majom ha jobban megnézed :DDDDDDDDDDD -
#6327 Májköl Dzsekson! :D -
USAMEN POWER #6326 A főboss. -
Szabi1991 #6325 mi az a világitókékszemű törpeninja ott a kormánynál ? o.0 -
USAMEN POWER #6324 Pixxel bácsi, ha megkérhetlek bedobnád fórum háttérnek ? :))) Az offtopikba meg mindenképp ez a háttér kell ! -
USAMEN POWER #6323 Jaaaaaaaaj de királysáág ! :)))) Már tettem is ki háttérnek ! -
USAMEN POWER #6322 Ha rákötök egy kamerát, azt is megállapítja mennyire kényelmes a WC ? -
#6321 -
USAMEN POWER #6320 De mekkora faszság már. Ha akarom én eldöntöm magamnak mi mennyi élményt ad, nehogymár egy hülye program állítgasson statisztikákat a semmiről. -
#6319 Na itt van a kutya elásva! Xp-zek:D -
USAMEN POWER #6318 Háth miko majd vitázok arra jó lesz ! Aranyosan kiemelgetheted majd a hszeimet. :FFF -
#6317 majd ha én azt mondom -
USAMEN POWER #6316 Kiemelt hsz ! -
#6315 Thx, man!
A jót nem szégyen koppintani és ez bizony, ha lesz belőle valaha is széria autó, formára az R35 és Lexus keveredése.
Már régóta játszanak gondolati szinten ezzel a coupe formával, csak fosnak megvalósítani. :)