40335
  • gduck
    Itthoni fórumon is írták (prohardver), talán valóban lesz már valami a bétából
  • ATi0021
    Azért már a bejelentés előtt is rengeteg infó jött róla. Amúgy most már tényleg aktuális lesz a béta. Külföldi fórumon olvastam, hogy a béta kliens szedett le frissítést. Szólva a háttérben folynak a munkálatok. Reméljük lesz aki szivárogtat ki videókat... :)
  • csoli31
    Vagy nem kellet volna ilyen hamar kiszivárogtatni híreket róla, hogy készül. Hanem szép csendben csinálni, és már csak akkor szivárogtatni infókat mikkor már biztosak benne, hogy nem jön közbe valami nagy gubanc. Mert akkor nem lenne ez a felháborodás egyes emberektől.
  • ATi0021
    Az is benne van, hogy még több, mint fél évet... Lehet az Eden túl sokat akart.
  • laci 700
    Majdnem fél évet késni fog a game? :(
  • adamfesto
    :) ki más...
  • carloelsa
    Te vagy ott? xDD
  • adamfesto
    Na akkor jogos a képem:

• Muttley
    Ha ez igaz, akkor Atariék álmodjanak minden éjjel Kiszel Tündével.
    Innen üzenem nekik: "Meg kőőő csinálni jóóóól a játékot és ezerrel kell nyomni a hype-ot"
    Egy másik játék topicjában egy szintén befosós fejlesztőgárda (de legalább ők őszintén elismerték és nem ködösítettek) kapcsán már mondtam:
    Ilyen alapon ne induljon egyetlen úszó sem az olimpián, ha Michael Phelps a medence közelében van, meeee mekkora égés máááá másodiknak, harmadiknak..stb. lenni.
    Még1x: Ha igaz a pletyi, az összes Atarist beköltöztetném 1 hónapra Győzikéékhez.
  • Stockbauer33 #6544
    Tomasz ott a banner felett a Chat.Használjuk azt neszemeteljünk ide.Amúgy ott a FAQ
  • jaddz8
    Március?? Pofám leszakad, mire megjelenik ez a szerencsétlen játék, már elavult lesz ez a gép is.. A tutilogó koncepcióján még kupaktanácsolok, az R8-ast lepattintottad! Tényleg amúgy van valami gépigény előreláthatólag megjelölve?
  • Stockbauer33 #6542
    Tomikám március az a január .2011 Q1.Csináltass vmi tutko logot a Pixx L L mert így
  • jaddz8
    Hello csajok!! Mi ez a januári megjelenés? Én azt hittem mire meg lesz a gépem már lesz TDU2 is, de még hivatalos oldalon kívüli pre-ordert sem találok. Most el vagyok szontyolódva. De azért jó újra itt.
  • akyyy
    mondjatok nekme olyan zenéket, mint ai a trailerbe is van, ilyne tuning videó alá kéne betenni:D
  • gduck
    Köszi az új híreket!

Nem csoda, a megjelenési dátum még a hivatalos oldal FAQjában sincs kijavítva!

A megjelenésről eddig se volt pontos infó, csak elkezdték a januárt pletykálni... Én is úgy tudom, hogy még nem megy a béta.

• Mathiasse
    eléggé érdekes, hogy ennyi idő után még mindig nincs elkezdve a beta..
  • ATi0021
    Az elmúlt néhány napban érkezett néhány apróbb hír. Sőt ha helyesek az infóim a béta tesztelés még mindig nem kezdődött el. Csak megjegyezném, hogy Twitteres üzenetek alapján olvastam olyan feltételezést, hogy az Atari konkrétan az NFS Hot Pursuital való versenyzést akarja elkerülni. Nos nem húzom tovább, íme a legutóbbi néhány hír:

A Bonafide zenekar hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerepelni fog zenéjük a TDU2-ben is. Állításuk szerint a játék szept 15-én megjelenik, úgy látszik nem gyakran olvassák a híreket vagy csak az Atari elfejetett nekik szólni. Kétlem, hogy csak tréfa lett volna a csúszásról szóló hír. :)

forrás: www.bonafiderocks.com

Egy másik, eléggé lehangoló hír a megjelenési dátummal kapcsolatos. A STEAM a TDU2 megjelenési idejét 2011 márciusára tette.

forrás:store.steampowered.com

Végül az utolsó hír a TGS 2010-ről jött. Sajnos a Test Drive Unlimited 2 nem lesz ott a rendezvényen.

forrás: jeuxvideo
  • Stockbauer33 #6536
    Nem a Pixxelel van itt a gond hanem a sok el aki ide szarik.Minem világos ebbe?Csodálkozom hogy a Fatal nem írtmég de sztem belefáradt ő is(hogy húzzatok már az off topikba).Ha megjelenik akkor úgyis Lszabadul itt a pokol.De addig?Olvastam régebben egy új topikról amit egy(tonnaszámvannak) okostojás nyitott.Kiszereti az állatszexet?Címmel.Hát kezd most is ez lenni itt

Töröld HG ezt plz
  • gduck
    Még a bétát se sikerült elindítani. Sztem rájöttek, hogy a szeptemberi dátum még túl korai. 100% hogy az egész banda elment augusztus második felében nyaralni (lehet hivatalból Ibizára küldték őket ) és ezért van most ilyen nagy csend.
  • pxxl
    hát az
  • LeWyTy
    Hát elég lehangoló az új visszaszámláló
  • carloelsa
    Banner alatt pörög az idő =) (ATI0021 Hsz-e fölött és a képek között) :P
  • LeWyTy
    Ahol a régi volt.
  • USAMEN POWER
    Hol az új számláló ? Nekem valahogy nem üti ki a szememet. :)
  • carloelsa
    Már csak 180 nap 23 óra 59 perc xD
  • drot
    Nézzétek a milliszekundum számlálót Egyébként mióta rossz idő van, nekem sincs semmi hangulatom a TDU 2-höz. Csak jelenjen má meg a Hot Pursuit
  • USAMEN POWER
    Gondolom mikor majd kijön, mész a bótba mint egy pincsikutya, és megveszed. A semmire azé ne írkálj már hülyeségeket, találd föl magad.
  • gduck
    Annak hogy nincs új infó, ne vegye el a kedvedet Addig játszál mással

UI.: pixxel, az új számláló lehangoló, tudatosítja a fél évet
  • pxxl
    főleg ha megnézitek az új számlálót...
  • milk4
    Ja,engem már nem is érdekel annyira a játék.Szépen elqrták a fejlesztők az egészet...
  • Szabi1991
    na ezaz, addig sz*rakodnak meg nem adnak semmi hírt a játékról, hogy közben az nfs is visszatért az alapokhoz, összerakják egy faja többjátékos rendszerrel és lehetsz rendőr is.. ráadásul még idén megjelenik a játék...
    nekem teljesen elvette a kedvem a tdu2től hogy semmi újdonság nincs, legalább heti 1-2 képet kapnánk..
  • MikX
    Igazából vármi jól jönne már :D

(Mi ez a hirtelen kommentelés? mindenki megunta a maffia2-t? :D)
  • USAMEN POWER
    Na arra én jobban várok, mint egy gameplay videóra.
  • Falkon
    MOST autólistát!
  • USAMEN POWER
    :) Én a mondatod első felében nem lennék annyira biztos.
  • gduck
    Azt hiszem szinte már mindent tudunk a játékról, béta jobb lenne
  • USAMEN POWER
    Azé me kolbász.
  • LeWyTy
    Ez még mindig miért hazudik nekem?!

A megjelenésig hátra van: 28nap 09óra 13perc 01mp
  • adamfesto
    hurrá
  • ATi0021
    Nem tudom emlékeztek-e még Lee Kirtonra, az angol Namco PR vezetőjére. A keddi napon ismét Twitteren keresztül üzent: "keep em coming. More news on TDU2 soon by the way :)"

Vagyis hamarosan újabb TDU2-es híreket fogunk kapni......

forrás: Twitter