40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#6634 Látom a hangok ugyanolyan szarok lesznek és még mindig nem rajzolja ki elég messze a szembejövőt, de mindegy nem lesz ez rossz. :) -
USAMEN POWER #6633 -
#6632 Kazantip theme jeee -
Stockbauer33 #6631 THX -
Szabi1991 #6630 ha kell pár kártevő a gépedre.. -
#6629 Sok vírust a gépetekre, hajrá :D -
#6628 Lehet próbálkozni (: -
Szabi1991 #6627 én már csak abban bízok hogy csak az xbox gémpad miatt ilyen f*s és hogy minden segítség bekapcsolva.. :S -
carloelsa #6626 Néztem videókat, a fékezés arcadenak tűnik, meg a jobbra balra az egyenesben (gondolom gamepad miatt) de mikor kanyart vesz be, olyan mintha élőben mennék, gyorsabban akarta bevenni, ki is csúszott =) meg a fűre ahogy ráhajt lelassul, ahogy a sárba megy, stb... nah majd mikor mi vezetjük, akkor mondhatjuk, hogy szarabb e vagy sem :P -
#6625 Asztaqrva... végre egy játék amibe zenéket is tesznek -
#6624 Hát nekem az irányítás a test drive 5-6 ra emlékeztet!
Nem olyan jónak tűnik mint a TDU1-ben!!! -
#6623 Hát ezeken a videókon is elég furcsa a fizika:s
Olyat tudnak csinálni hogy pöcsben komplett fizikai motort lecserélnek??? Gondolom nem, de egy próbát megérne ha szar lenne a fizika... -
Szabi1991 #6622 jútyúbon van még egy csomó :D
a sok láma még a nickjét is mutatja.. -.-' -
carloelsa #6621 -
Szabi1991 #6620 <SPOILER!!>
a grafika, hangulat nagyon durvaaa :DD
remélem az irányítás kormánnyal lényegesen jobb lesz majd..
akik meg felrakták a vidiket bátrak :DD -
carloelsa #6619 -
Szabi1991 #6618 jó ez a sétálgatás, a tvbe meglepi :D
-
USAMEN POWER #6617 Látom nehéz a válasz. :)) Nincs több kérdésem. -
#6616 Hova lett az egy szem Paul van Dyk track ? Bár hónapja ott volt a listában. Bár nem tudom az mennyire volt hivatalos :S -
#6615 Ha nem lesz, holnap lehet megcsinálom! :D -
#6614 zsír.
valakinek van link az egészhez esetleg ? :D -
#6613 Sound Track TDU2 official :
Captain Hooks- Don't Stop
Kings Of Leon- Sex On Fire
Kings Of Leon- Notion
Broken Bells- The Highroad
Akon Ft Ace Hood- Can't Stop
Pendulum- Granite
Nelly Furtado- Afraid
Jason Derulo- In My Head
BirdMan Ft Lil Wayne & Drake- 4 My Town
Kevin Rudolf- I Made It
Dj Khaled- Fed Up
DeadMau5- Ghosts N Stuff
Akon- Blown Away
Drake- Over
Jamie Foxx FT Justin Timberlake & T.I.- Winner
T-Pain- Take Your Shirt Off
Usher- Yeah!
Akon- Troublemaker
Fat Joe Ft Young Jeezy- Slow Down Son
Jamie Foxx Ft T-Pain- Blame it
Muse- Feeling Good
Nickelback Ft Kid Rock- Saturday Night's Alright
Gorillaz- Stylo
John Mayer- Heartbreak Warfare
Pink- So What
Ne-Yo- Nobody
Gorilla Zoe- I Got It
Houston- I like That
Katy Perry- Waking Up In Vegas
U2- Elevation
U2- City Of Blinding Lights
U2- Vertigo
Fat Joe Ft Akon- One
Three 6 Mafia- Shake My
Pretty Lights- Hot Like Sauce -
RYO21 #6612 A képeken látszódik az élsimítás, ami a trailerekben nem volt! -
Te egy király vagy. :D -
#6610 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem leginkább a map menü tetszett. Valamint a táj az a mi még jól nézett ki a végén. A többi az nem nagyon nyűgözött le eddig, pedig már vártam én is egy rendes gameplay videót. -
#6608 Sztem meg nem ment annyira jól, tény hogy ő ment a legbátrabban és használta az autó teljesítményét, de sztem se taposta ki a kocsi belét és az íveket se futotta tökéletesen még a videó végén se. Összefoglalva egy bátor, lelkes és valamennyi tapasztalattal ellátott sofőr, akinek még van mit csiszolni a technikáján, főleg egy ilyen autóval:)
Videó, télleg elég romboló a kocsi fizikája miatt. És nem tudom milyen gamepaddal nyomni, nem is érdekel, de akkor is ez jön át vidiből és kész. Majd remélem lesz rendes videó és ott lehet majd látni, hogy valójában milyen lesz a fizika. -
carloelsa #6607 Ovis szarral offolni a topicot nagy baromság :) -
#6606 Most hogy újra megnéztem... rájöttem hogy számomra a mustang puszta látványa rontotta el az egész összképet. -
#6605 Na megjött a nagyszájú xD -
carloelsa #6604 Ne szekáljátok már egymást, Szuszá! :D -
#6603 Mondd, hogy drogozol és minden világos :-)
Mind1. Megkíméllek. Süt a nap, inkább megyünk kirándúúúni. -
USAMEN POWER #6602 Azt tudtam hogy itt pár séró nem 100 -as, de hogy ennyire abban nem voltam biztos.
Neked idáig a release dátum nem volt 1értelmű ? Vagy mit hittél a fejlesztéssel kapcsolatban ? Ez aztán a very lol, haver. -
#6601 Apa kezdődik, apa kezdődik, apa kezdődik... :)
A gameplay vid jelzi, h folyik a fejlesztés. Ez viszont jelzi, h közeledik a piacra dobás, s ennek mindenki örül. :D Még talán Te is... ;) -
USAMEN POWER #6600 Ha jól emlékszem te voltál az egyik főszereplő a "nincs gameplay videó" csoportos rinyálásban, hogy mostmár van, meséld már el milyen + infókat szűrtél le ebből az 1 perc 11 másodpercből ? -
#6599 Na végre! ;)
#6576:
Jóóó!
Add-on:
Elmúlik a jó idő és beköszönt a zord, hideg tél;
Az RWD egyenesben gyors, most viszont száraz időt remél;
Nagy pelyhekben esik a hó, forog maga körül a BMW és a Merci;
Őket a villanyoszlop fogja meg, zúz viszont az Audi Quattro és a Subaru Impi;
Ne felejtsük ki a többi nagy ágyút sem a sorból;
Lapon köszön a HF Integrale és a Mitsu EVO-nak is kijut a jóból;
Boom-boom utógyújtás és hu-tyu-tyu lefújószelep;
Ez a tél is eltelik és jöhet a szárazidős tavaszi menet.
#6583: 55-60 l csak pályán, vagy az ismerősödnek bekakkantott benyapumpája. ;)
Bármelyik nagy ccm és/ vagy turbo/ kompi autó bekajál legalább ennyit, ha állsz a gázon. -
USAMEN POWER #6598 -
jaddz8 #6597 Remélem nem GTA4-like optimalizálással adják ki. Mert akkor csak 45-55 fps-el fog menni. És a Zsóti főlesz híva... -
USAMEN POWER #6596 Jó game lesz ez, leszarom a fizikát kb, de a low grafika erősen dohányzik. (Remélem úgy fog kinézni a végleges game, mint a képeken.) -
#6595 Jahh, ez alapján ne ítéljük már meg...
Amúgy nemtűnik rossznak, bár, gondolom egyenlőre olyan, mintha az 1-nek egy DLC-je lenne. Úgyértem túlsok változás nincs az 1-hez képest lényegében.
valamint mért kell erőltetni ezt a metálfényt minden kocsira? Pl Shelby Daytonának nagyon gázul áll, és nemis volt metál gyárilag. Meg ha tovább akarok szőrszálhasogatni a pálmák, és levelek kicsit alacsonyfelbonytásúaknak tűnnek, így 2010-ben.
De végre van valami, és úgy összességében nem tűnik rossznak.
Jahh, és lehet, hogy egy egyszerű homemade video, de nekem többet elárul, mint a hivatalos trailerek, ahol tök máshogy állítanak be egy játékot, mint amilyen valójában. (lásd mafia2, mennyira hangulatos, jókis trailerek voltak, és milyen maga a game)
Ezek alapján eddíg a játék AAA -
Gibor #6594 Indítsd el az 1-et, állítsd be a gamepadot és meglátjuk hogy mennyivel lesz jobb.