40335
  • Zuchy
    Ez még a patch előtti állapot, ja. 9.13. A patch meg 9.17.-i.
  • carloelsa
    Igen, te sem vagy tökéletes, hiányzik belőled a rossz :D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Ez még a patch előtti állapot, nem?
  • Roger6
    Ez elég jó videó lett szerintem:
  • Roger6
    Hát igen, mivel ez még mindig ugyanaz a beta, mint eddig.
  • MikX
    Nincs ezzel semmi gond, vágom én, mire gondoltál.
    És igen, általában eladások miatt ma már inkább a konzolra, azon belül is az x360-ra mennek a fejlesztők, mivel sokkal könnyebb rá fejleszteni, mint PS3-ra.
    PC-n az eladások is alacsonyabbak, plusz nincs egy fix harver, így nehezebb belőni, hogy nagyobb rétegeknek is megfeleljen.

#7270: Egyik legnagyobb húzás volt ez az Integrale, de remélhatően nem ez lesz a végleges fizika :D
    Valahogy olyan, hogy murván(1:02) is ugyanúgy alig csúszik a kocsi, mint aszfalton (1:12), csak az egyenletlenségek miatt zötykölődik.
  • drot
    Szerintem ez a kanyarodás még mindig gagyi...
  • Willi Betz
  • szabii98
    Kár ide bejönni nap mint nap, de már ezért megéri felkelni
  • SötétBarom
    Remélem jobban kezeli majd a 360joyt, mint az egy :DDD
  • RYO21
    Most már tényleg küldhetne egy keyt az atari! Egyre jobban tetszik a játék!
  • Falkon
    Díjazom ezt a pozitív gondolkodást! :D
  • gduck
    Szerintem meg egy kis békesség jól jönne. Senki se tökéletes (én se). Valahogy könnyű vele összeakaszkodni, de azért nem rossz srác. Én örülnék ha összerázódna ez a csapat aki most itt fórumozik
  • Falkon
    Na jól van, téged törlünk a listáról! :D
  • vajo
  • gduck

UI: naon jó kis társaság jön itt össze
  • carloelsa
  • Falkon
    * Dozoo-val mert szimplán...... :DDDDD
  • carloelsa
    Ki kéne tenni a banner alá egy olyan menüpontot, hogy kikkel ne merj vitatkozni... rákattolsz, felnyílik egy ablak és kiírja, hogy Usamen Power-rel, mert ő egy király, Wollnerd-del, mert ő egy láma. (zárójelben, hogy nagy eséllyel bővül ez a menüpont.) :D
  • [HUN]FaTaL
    Ki mondta, hogy mással nem megy?
  • bertino
    nem elég, hogy van egy idiótánk, itt egy másik is.

mondd, te hol voltál az elmult kb. 50 hozzászólásban ? nem itt véletlenül ? miután a tieidet is tartalmazza.

mi lenne ha kinyitnád a szemed és olvasnál a sorok között ?

• wollnerd #7256
    Xbox 360 kontoller kell a játékhoz??!
    Logitech G25-tel nem is lehet irányítani kocsikat?! Pláne billel nem??
    Hát akkor ez nem is PC verzió lenne!
    Muszáj megvennem a Xbox 360 kontollert 10-15 ezer forintért az élvezhető irányításért?!
  • Muttley
    Jaddz8, Metallica, MikX!
    Ne pezsegjetek már.
    Emberünk a lehető legstabilabb önértékeléssel, a legegészségesebb személyiséggel rendelkezik, s szereti világot így viszont szereti őt is a világ. Ilyen emberrel álltok le vitázni? Ő egy Király. Ezt már egy páran megállapították. Tudjatok róla: Ti egy Királlyal vitáztok.
    Esélytelenek vagytok. ;)
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos csak Sega GameGearre jelenik meg a játék.
  • adamfesto
    Akkor Nintendo Gameboyra nem is aják ki???? Ém'meg azért fórumozok itt mióta? Bazzzeeeee
  • [HUN]FaTaL
    Az első résznél is az x360 volt az elsődleges platform, lásd dlck. Aztán azért valahogy mégis sikerült összelapátolni PCre egy normális verziót, ami ugyan bugos volt, de azért szerettük. Remélem itt is sikerül nekik :)
  • gduck
    Elnézést kérek, a konzolos hozzászólással nem szerettem volna semmilyen vitát elindítani Sztem ő se úgy gondolta ahogy értetted

Picit részletesebben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. System Requirements

Minimum
    Operating System: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
    Processor: Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
    RAM: 2GB
    Video: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
    Sound: DirectX 9.0c-compatible
    Hard Disk free space 4.5 GB
    Peripherals: Xbox 360 Controller for Windows
    Other: Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required

Recommended
    Operating System: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
    Processor: Intel Core 2 Duo 3.0GHz or AMD Phenom II X2 555 (3GHz)
    RAM: 2GB
    Video: Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
    Sound: DirectX 9.0c-compatible
    Hard Disk: 4.5 GB
    Peripherals: Xbox 360 Controller for Windows
    Other: Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required

+ még amit bertino írt az Xbox kontrolleres irányításról,
    + úgy néz ki "finomhangolással" rövid idő alatt sokat tökéletesedett az irányítás,
    + amilyen fázisban van most a béta,
    + amiket hivatalos újságírók írtak róla (merőben mást a mostani PC-s állapotnál).

Szóval ezek alapján picit olyan érzésem van (ha jól emlékszem a hivatalos videókban is XBox-on játszottak), mintha az elsődleges fejlesztési platform az XBOX360 lenne... Ezért írtam amit írtam
  • jaddz8
    Nem értelek. Lebasztad a gyereket (meg még párat), hogy fejezze be a sírást, vagy menjen másfelé, aztán kérdőre vonod, hogy tudja-e mi az a fórum. Néha nem tudok kiigazodni rajtad, most éppen már egy hete úgy csinálsz mint egy szteroidos óvodás, aki mindenkinek beoszt, csakhogy minden második komment az övé legyen és rettegjenek a kislányok is tőle, máskor meg mintha egy generációval érettebb lennél. Mindent támadásnak veszel, mindig harcolsz valakivel, hidd el nem véletlenül említette már meg pár ember. Ha nem osztod a véleményét bármivel kapcsolatban, nehéz, de próbáld meg nem észrevenni. Tudom, hogy a külföldiekkel jobban elvagy (linguistic restraint) de ha azért mégsem akarsz magadtól mindenkit elidegeníteni ezeken a fórumokon, kicsit tartóztasd magad. Nem kell mindenkinek megmondani a tutit. Egyszerűen szarj rá.
  • USAMEN POWER
    Igen, nincs ellenszer. Viszont a hemzsegő tompa agyaknak nagyobb szükség lenne valami szurira, de attól félek hogy amit anyuci és apuci elrontott, azt már csak ütni lehet. Na metálosan koccolhatsz is az ágyba vissza, vagy rosszat álmodtál ? Meséld el nekem ha valaki bántott, de figyelj arra hogy ne offolj mert a hg mérges lesz.

Apropó, jobb lesz ha a negatív hozzáállásoddal felhagysz, ha ebből a topikból is koccolni fogsz az már tényleg miattam lesz.
  • bertino
    rá kell hagyni mindent, egy idő után majd csak megunja, hogy egyedül van.

valamire nincs ellenszer.
  • USAMEN POWER
    Na mesélj, mit nem fogtam föl ? Mondtam már hogy ne engem nézz hülyének ha nem tudsz értelmezni, de hogy a saját hozzászólásodat se tudod az elég gáz. Üres, mellébeszélést meg fölösleges címezni nekem, a lényeget faszán kikerülted, extra még engem elemzel a végén, very lol. Ha a nagy büdös semmit megmagyarázod nekem, csak hogy a tiéd legyen az utsó szó akkor nem hiszem hogy én lennék az aki nem tudja megállni hogy visszaírjon. (Te firkálsz nekem hangnemről, miközben minden hozzászólásod cinikus ?)
  • MikX
    Gondolhattam volna, hogy nem állod meg... :D
    Látom, még mindíg nem fogtad föl, de lehethogy nem is fogod, na mindegy...
    Képzeld, jelenleg énis kontrollerrel nyomom, mert nincs kormányom épp.
    Pistike=akinek csak az kell, hogy háromszázzaa mennyen, és lehetőleg ne kelljen levennie a kezét a gázról soha, az egyetlen ami fontos, hogy legyen sok mósönblúúr, meg csilivili legyen minden.
    Mertem feltételezni, hogy ezt tudod anélkül is hogy leírtam, bár a komment még mindíg nem neked ment, így nemis értem mit feszíted itt magad rajta, asszem egy szót sem szóltam hozzád.
    És igen, tisztában vagyok a fórum szóval, remélem te is, és csak egy véletlen, hogy minden 3. hsz-ed arrogáns, lehurrogó, és legfőképp sokak számára idegesítő.
    (tudod attól, hogy ez egy fórum, és bárki írhat, kéne egy hangnem, ahogyan teszi, ezértis nem egy kocsma)
  • USAMEN POWER
    Max a gyerekednek osszad hogy mibe szólhat bele, mibe nem, de ne nekem, és főleg nem egy fórumon ok ? Remélem hogy tisztába vagy a fórum szó jelentésével.

Mellesleg így kezdted a hozzászólásod: "hanem a pistike, akiknek fejlesztenek, sajna"
    A folytatásban pedig "értelmesebbje vesz kormányt". Szóval aki joyal vagy billel játszik az ugye a pistike, mert ezzel a két eszközzel játszható a game, kormánnyal meg nem. És itt érvényesül amit írtál a hozzászólásod elején, és erre reagáltam én, hogy nem, ez nem így van, mástrészt én nem a szomszéd józsi bácsiból indulok ki, hanem magamból, ezért is hoztam fel saját példákat. #7231, #7232, #7237, #7239. Próbáld értelmezni amire válaszoltál, és hogy mit válaszoltál, ne engem nézz hülyének, thx.
  • MikX
    Kösz az infot, de pont nem kérdeztem, hogy mivel tolod, bocs...
    Arra reagáltam, ha észrevetted volna, hogy azt írta gduck, hogy konzolosok miatt ilyen az irányítás.
    Ha nem jött volna le, akkor azt írtam, hogy abszolúte nem, mert PC-n sem mindenki kormánnyal tolja.
    De persze neked mindenbe és mindenbe bele kell szólnod, és bele kell kötnöd. :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezek valószínű rajzolt tervek (akár papíron) szóval ennek nemhinném hogy köze lenne Ibizahoz.
  • USAMEN POWER

Valószínüleg az ilyen jellegű képek nem véletlenül készültek még évekkel ezelött a 2 -ről, vannak-e ilyen helyek a játékban ? De úgy is kérdezhettem volna hogy Ibizán, végülis a bétásoknak csak az elérhető.

A másik kérdés, hogy a lámpák kapcsolhatóak-e manuálisan ?
  • USAMEN POWER
    De vannak olyanok is akik hírtelen elkapják a flasht, autóversenyzőnek érzik magukat, kesztyűt is húznak a játékhoz, azon se csodálkoznék ha valaki bukósisakban tolja. Ez esetben az aki hazajön a munkából, és szeretne kicsit kikapcsolódni, = a köcsög pistikével, aki szídja a játékot mert nem tud bevenni egy kanyart.
  • SötétBarom
    Kanapéról fekve kurva nehéz kormánnyal játszani.
  • USAMEN POWER
    Én is billel játszok, és akkor mi van ? TDU -ban letoltam 1 évet normalban, azt fél éve HC -zok, és még jópár autós gamet billel toltam / tolok. Attól én még nem leszek se pistike, se kutyafasza, se semmi.
  • bertino
    ha ezen az irányításon/fizikán csiszolnak még egy picit, pont jo lesz.