14488
prostreet
  • Paranoia
    ja nem lesz faltól falig bénázás,meg ha elbaszok 1 kanyart akkor kijövök belölle nitróval^^ jólesz jólesz
  • ntex
    Abban is végig tudtam menni törés nélkül bármelyik pályán még az 1042 HP-s Viper-el is... (Gyakorlat teszi a mestert tudod... xD)
  • ntex
    Meg fogsz tanulni óvatosan vezetni. Végre már nem padlógázzal fog végigmenni minden pályán az ember, hanem okosan kell nyomulni
  • TomDantes
    Hát szerintem meg jó dolog a törés, de tényleg mi van ha drága pénzen kicsicsázott, agyontuningolt kocsit össze töri az ember?

• Bucser
    Aki nem tud vezetni az ne autózzon.. nem faltól falig kell versenyezni...
  • gabo91
    Hát ennek a törésdolognak nem ien örülök, jobb lenne ha kilehetne kapcsoli, mert igy rengeteg pézt emészt fel majd a javitás... (juicedet is ezért utáltam, csak a gyorsulisiakat csináltam ott is)
  • gduck
    Ezt már a Carbonnál se vették figyelembe :(
  • DJ Skyline
    csak nincs mindenkinek bivaly erős pénztárcája! :)
  • Attila8805
    Csak hogy nem mindenkinek van/lesz olyan bivaly erős gépe és ezt szem előtt fogják tartani mert zgyebár többen veszik meg a játékokat ha el is indul.
  • bertino
    volt ígérve törés ? mikor is ?
  • BIZ0906
    Ha láttad a videót akkor szerintem logikusnak tűnik, hogy lesz benne törés dögivel.
  • Sadist
    Ti még komolyan elhiszitek azt a dumát, hogy lesz benne törés? Eddig hány NFS részben ígérték meg, és hányban lett törés (Porscheig bezárólag kivételek persze)? :|
  • fery02
    Ha konzolon törni fog az autó, akkor PC még inkább fog. Hisz mire megjelenik, bivajerősek lesznek a PC-k. Már most is vannak. Hajjaj, de még mennyire :D
  • Attila8805
    Hát figy a gt5 be se minden kocsi fog törni csak a versenyautók azért mert ugyebár a gyártók nem akarják látni szétzúzva a kocsikat de viszont Xbox360-as forzában törik minden kocsi gyári és verseny egyaránt a Ms-nek van pénze ilyenekre ugyebár:D
  • SNAKE01
    szvsz baromság -.-
  • bodesz
    azlesz a vicc ha fog törni az autó de csak ps3on és xbox360on xD
  • SNAKE01
    nem hallottam ilyenről
  • zsolt9999
    na látod akkor nem vagyok egyedül
  • PJack
    senki, de eleve úgyvolt télleg.
  • Viktor9202
    Ebbe a topic-ba ird
  • Dénes é
  • sirringo
    Kezdővagyok valaki segitsen ! fent van a nfs carbon kéri a lemezt honnan tudom letölteni azt, vagy hgy van tra cks denm tudom be másolni!!!
  • ntex
    Ennek a játéknak egyre jobban Forza 2. szaga van
  • SNAKE01
    kimondta?:O
  • zsolt9999
    mert a carbont azt mondták nem jön ki pcre de mégis ki jött
  • DJ Skyline
    31-én gondolom ez is kiderül! de nem hinném, hogy szakítanának a hagyományokkal, szóval szerintem kiadják PC-re is!
  • zsolt9999
    ez biztos kijön pc-re?
  • Szabi1991
    hátha :)
  • báttyó02
    GTR3 :|
  • DJ Skyline
    mit értesz versenypálya alatt? ami leír egy kört, vagy ami ténylegesen versenypálya, lelátóval, box utcával, egyéb dolgokkal!?
  • DJ Skyline
    akkor hány város lesz, ha a világ minden részén lesznek a pályák? lesz vagy 20 pálya, akkor megcsinálnak 20 várost? :D
  • jemo69
    a bounty-zásnak sztem nem sok értelme volt a Carbonban annak aki a "sztori"-ra koncetrált... a MW-ban még volt értelme. remélem nem rókabőr lesz már megint 3-adjára...
  • CoD23
    szentem úgy lesz mint az undergrund 1,2 ben hogy a versenyek pályán jáccódnak de te tudd kocsikázni a városban , városokban
  • Szabi1991
    max séftí kár :D
  • Viktor9202
    És rendőr (bounty-zás) akkor nem is lesz benne?
  • SNAKE01
    akkor megb@zhatják egymást az EA-sek ha igen -.-
  • akyyy
    jó kérdés:S 4-be voltak versenypályák de sose szerettem őket:(

(meg tán 2be is, u2, meg 5-ben monacot is mondhatjuk versenypályának:D
  • SNAKE01
    de ez a szar csak versenypályákon fog játszódni?
  • Writers
    Pár új scan! Nézzétek meg.
    Scannelt képek
  • Peck
    -Italia Race track
    -Barcelona race track
    -Palik Laci race track
    -USA race track

:)