14488
-
Paranoia #453 ja nem lesz faltól falig bénázás,meg ha elbaszok 1 kanyart akkor kijövök belölle nitróval^^ jólesz jólesz
-
ntex #452 Abban is végig tudtam menni törés nélkül bármelyik pályán még az 1042 HP-s Viper-el is...
(Gyakorlat teszi a mestert tudod... xD)
-
ntex #451 Meg fogsz tanulni óvatosan vezetni. Végre már nem padlógázzal fog végigmenni minden pályán az ember, hanem okosan kell nyomulni -
TomDantes #450 Hát szerintem meg jó dolog a törés, de tényleg mi van ha drága pénzen kicsicsázott, agyontuningolt kocsit össze töri az ember?
-
Aki nem tud vezetni az ne autózzon.. nem faltól falig kell versenyezni... -
Hát ennek a törésdolognak nem ien örülök, jobb lenne ha kilehetne kapcsoli, mert igy rengeteg pézt emészt fel majd a javitás... (juicedet is ezért utáltam, csak a gyorsulisiakat csináltam ott is) -
Ezt már a Carbonnál se vették figyelembe :( -
csak nincs mindenkinek bivaly erős pénztárcája! :) -
Csak hogy nem mindenkinek van/lesz olyan bivaly erős gépe és ezt szem előtt fogják tartani mert zgyebár többen veszik meg a játékokat ha el is indul. -
volt ígérve törés ? mikor is ?
-
BIZ0906 #443 Ha láttad a videót akkor szerintem logikusnak tűnik, hogy lesz benne törés dögivel. -
Ti még komolyan elhiszitek azt a dumát, hogy lesz benne törés? Eddig hány NFS részben ígérték meg, és hányban lett törés (Porscheig bezárólag kivételek persze)? :| -
Ha konzolon törni fog az autó, akkor PC még inkább fog. Hisz mire megjelenik, bivajerősek lesznek a PC-k. Már most is vannak. Hajjaj, de még mennyire :D -
Hát figy a gt5 be se minden kocsi fog törni csak a versenyautók azért mert ugyebár a gyártók nem akarják látni szétzúzva a kocsikat de viszont Xbox360-as forzában törik minden kocsi gyári és verseny egyaránt a Ms-nek van pénze ilyenekre ugyebár:D -
szvsz baromság -.- -
azlesz a vicc ha fog törni az autó de csak ps3on és xbox360on xD -
nem hallottam ilyenről -
na látod akkor nem vagyok egyedül -
senki, de eleve úgyvolt télleg. -
Ebbe a topic-ba ird
-
Dénes é #433 

-
sirringo #432 Kezdővagyok valaki segitsen ! fent van a nfs carbon kéri a lemezt honnan tudom letölteni azt, vagy hgy van tra cks denm tudom be másolni!!! -
ntex #431 Ennek a játéknak egyre jobban Forza 2. szaga van
-
kimondta?:O -
mert a carbont azt mondták nem jön ki pcre de mégis ki jött -
31-én gondolom ez is kiderül! de nem hinném, hogy szakítanának a hagyományokkal, szóval szerintem kiadják PC-re is! -
ez biztos kijön pc-re? -
Szabi1991 #426 hátha :) -
GTR3 :| -
mit értesz versenypálya alatt? ami leír egy kört, vagy ami ténylegesen versenypálya, lelátóval, box utcával, egyéb dolgokkal!? -
akkor hány város lesz, ha a világ minden részén lesznek a pályák? lesz vagy 20 pálya, akkor megcsinálnak 20 várost? :D -
jemo69 #422 a bounty-zásnak sztem nem sok értelme volt a Carbonban annak aki a "sztori"-ra koncetrált... a MW-ban még volt értelme. remélem nem rókabőr lesz már megint 3-adjára... -
szentem úgy lesz mint az undergrund 1,2 ben hogy a versenyek pályán jáccódnak de te tudd kocsikázni a városban , városokban -
Szabi1991 #420 max séftí kár :D -
És rendőr (bounty-zás) akkor nem is lesz benne? -
akkor megb@zhatják egymást az EA-sek ha igen -.- -
jó kérdés:S 4-be voltak versenypályák de sose szerettem őket:(
(meg tán 2be is, u2, meg 5-ben monacot is mondhatjuk versenypályának:D -
de ez a szar csak versenypályákon fog játszódni?
-
Writers #415 Pár új scan! Nézzétek meg.
Scannelt képek -
-Italia Race track
-Barcelona race track
-Palik Laci race track
-USA race track
:)