14488
-
#653 kb. ezt mondom. én a legeslegelső résszel is toltam, még a pc-x cd mellékletén volt rajta a demo ^^. nekem a 2 jött be, meg a porsche unl.
underground és a nyálkás utak óta gyűlölöm a sorozatot. :ð ahogy elnézem ez sem lesz a kevencem.
de azért jó játékot :D -
mentos-boy #652 ez e ami itten található e:NFS base
mert ha igen akkor az a számláló mégse ma hajnalban járt le, ugyan ezek voltak fent tenap is
hameg van vmi más is lécci dobjatok egy linket a cuccokhoz
köfi! -
Dénes é #651 hát eléggé
mivel egy video és néhány kép látott napvilágot a számláló lejárta után -
Szabi1991 #650 van egy hoszabb videó , és egy pár kép , plusz egy oldalas angol szöveg :) -
mentos-boy #649 Halihó mindenkinek!
valamit nem értek, most akkor lejárt az a számláló bigyó és nincs igazábul semmi a lejárta után???
mintha itt azt olvastam volna h ma hajnali 3kor jár le...
de semmi újat nem látok sehol...
félreértelmeztem volna vmit? -
Szabi1991 #648 #624 -
#647 csak megemlitve volt, nem linkelve-.- +én nem találtam meg -
#646 bannert ki heggesztette?:O -
Szabi1991 #645 Forbidden
You don't have permission to access /informace/historie-obrazky/TNFS/normal_nfs1-3.jpg on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.0.52 (Fedora) Server at www.nfs.nejhry.cz Port 80 -
#644 akkor keress vissza -.- -
#643 hát ezaz:D ugy elég érdekes
szal link ?:P valaki mondta hogy van ilyen ,még pont ebben a topikban , nagyon az elejhén -
Sergente #642 Én az nfs 2-vel kezdtem még 8-9 éve, de az underground 1-2 jött be a legjobban, az újabbakat ki se próbálom már. -
#641 én is csak szoftveresen futtattam, elég kemény volt -
#640 apropo nem tudtok adni linket az nfs4 d3d patchez? hogy felismerje a karimat?
valaki mondta h vanilyen -
#639 nekem meg a vinyomon eljen a torrent;D -
LeePí17 #638 ez hiányzik..ez az ami éltette anno az NFS-t..
valamelyik lemezen megvan az 1-5 NFS soundtrackje :P -
#637 erröl van szo
mennyit toltam celtic ruinson m5ös bömbivel dakar yellowbanés ennek volt a legjobb OST-je szvsz.callista, paradigm shifter,photon rez,cygnus rift stb...
szal nekem a high stakes jött be legjobban.
a showchase is mekkora tuti volt benne. osztott képernyön haver hot pursuit waaa:D
kegyetlen game -
#636 bocsi az nagyin az nagyon -
#635 Hali!
Szerintetek nagyin nagy gépigény kell majd neki? -
Mustang GT #634 Állítólag nappal lesz és most újdonságként nagyon realisztikusan fog törni a kocsi. Kár, hogy kivették a mustangot. -
TomDantes #633 A Porsche előtt még gépem sem volt....de igaz majd meglátjuk milyen lesz.
Ha nem is lesz egetrengetően jó, azért majd el lehet vele szórakozni, mondjuk most láttam egyújabb videót a Pro Street-ből, nagyon ígéretes. -
LeePí17 #632 a porsche unleashed előtti részek sokkal jobbak voltak..persze a porschét is beleszámítva..
de meglátjuk mi sül ki belőle..novemberig még igencsak sok idő van... -
LeePí17 #631 háth én sem látom xD
-
TomDantes #630 Hát én szerintem meg, jó lesz az új NFS is. Az NFS Porshe óta tolom és bár jó volt az is , sőt edig minden része tetszett, nekem a MW jött be legjobban, én élveztem hogy nappal lehet furikázni, meg tuningolni is szeretek, meg mondjuk jó zenék is voltak benne( bár a legjobb zene az UG2-ben volt!) A Carbon meg, hát...mondjuk ez volt az eddigi leggynegébb de azért nem volt rossz, jót szórakoztam a kanyon versenyekben.
A lényeg za akármilyen is lesz az új NFS, nekem valószínúleg tetszeni fog,ha lehet tuningolni azért ha nem akkor azért lesz jó, mindenesetre az autók törése nagyon jó ötlet.
Akinek meg nem tetszik az új NFS...hát kérem nem kell vele játszani és kész, é mindenesetre már nagyon várom,és remélem még elindul a gépemen.
-
#629 A hiba az ön készülékében van -.-
..de csak neked.. -
Szabi1991 #628 szép kis x :P -
#627 Mennnyé' TDUzni :D
Egykis nosztalgia: RX-7 vs Toyota Supra Turbo, még abból az időből, amikor ezek tunnying nélkül is raj gépek voltak :DDDD
-
LeePí17 #626 pont az ijen vérpistik tudják jól..
a haverjának a haverja az EA-nél tesztelő és mondta h nagyonb szar.
- életében nem játszott az előző NFS sorozattal..neki a Calgon a király..mert olyat driftlet h juj..
- csak a haláltuningos x+1es tuning verda kell neki..
a Calgonnál hasonlóképpen indult a tápig..mig nem jött ki a game 6 v 7e hozzászólás született. 90% ojan hszekkel, ami a vérpistiket jellemezte.
(6képből és 1 videóból megmondta, hogy mijen is lesz a játék.csak azért mert EA fejlesztő a tesója vagy akárkije)
kérdem én hol az NFS varázsa? tuning nélküli BMW m5.. a kis Corvette..hol a Kinidiak park ahol a vonatelé tudom ráncigálni a rendőrt..hol vannak a normális rendőrök?...
nem offolok tovább mert felesleges.
az NFS öregrókák tudják mi is az igazi Níd fór szpíd.. -
#625 Igen. :) -
#624 amig csinál valaki egy normális bannert addig összedobtam egyet meg átnveztem a topikot is normálisan... -
Szabi1991 #623 itt van egy kezdetleges faq , várom az ötleteket hogy mi kell még a faq-ba :) -
#622 A remény hal meg utoljára ;) -
#621 én már most megmondom, hogy szar lesz :) -
Szabi1991 #620 -
Sergente #619 Ha megjelenik a teljes, gondolom itt is az fog menni, hogy hú neki már 80 %-nál jár a letöltés, a másiknak még csak 70%, ezért anyázik egy kicsit. Aztán játszanak vele egy délutánig, és jönnek ide sírni hogy de szar... -
Sergente #618 Feleségül ne vegyünk? -
BIZ0906 #617 Azért :) -
#616 tudom -
#615 Remélem, hogy a Carbonnál kicsit jobbra sikerül, mert az nem éppen lett vmi kimagasló játék, hogy finoman fogalmazzak. -
BIZ0906 #614 MONDTAM HOGY NEM RÁD ÉRTETTEM!