14488
-
És a video is ugyanaz.
-
van számláló még mindig -
Ezt most hogy érted? -
nah úgy látszik utsó percbe mégis csak sikerült nekik!
-
raymond01 #489 

Ők is szeretik a Lostot -
Megint mi szívjuk meg, evvel a 17 órával Bocs 18... -
Bakker az hajnali 3 óra :( -
Megint 17 óra 55 perc van hátra :D
Hát mi a fax van?! :D
Az EA nem szarozott belőtt nekünk egy időcsapdát is. -
Váó! Reggel nálam is 0 volt, de most 17:56:05-öt mutat
-
Lost mániás :P
-
Áhh! Elfelejtették begépelni a számokat és nem indul újra a számláló! Felrobban a sziget!
-
Nekem feltűnt..
Ennyi. -
Feltünt nektek hogy leállt a visszaszámlálás és semmi sem történt? Ez az EA. Köszönjük és gartulálunk. -
Addigra már Honoluluban is 31-lesz. 
-
Szerintem dél körül érdemes arra tekintgetni. -
Ez a visszaszámlálás dolog azért hülyeség, mert probáld csak ki: Állítsd vissza a Windowes-ban az órát! A Te gépedről olvassa az időt.
Nem a serverről! -
azért gondolom nem május 31. 0:01 perckor fogják közzétenni a videót :D -
hm :|
el is felejtettem az időzónát :\ -
Náluk még nincs május 31. :) -
egy kis érdekesség az EA-től.
május 31.-ik e van már,7 perce,és még mindig 1 nap van a visszaszámlálón,mikor ott is fenntvan nagybetűkkel hogy may 31.akkor most hogyis van ez? :| -
jah, igen akkor így van, bocsi :) -
Tudom, hogy ezekben a részekben tört. Úgy értettem, hogy az utóbbiakhoz képest újdonság :) -
nem ujdonság, retro
csak emlékezzünk a 4-5. részre
a többi rész törése max szóban az :) -
Hát igen, a pénz. Énse dúskálok lében. Az aláírásomban található gépemen is épp, hogy el fut a Carbon mediumon. Jó, low-on nagyon jól fut, de azért már mégis, ennyire igénytelen nem vagyok :D. Valszeg nekem sem lesz akkorra gépfejlesztés, mire jön az NFS:PS, örülök, ha egyáltalán elindul majd :). Érdekes amúgy, hogy a topik fele töréssel kapcsolatos hozzászólásokkal van teli. Azért ez nem a Flatout lesz, sem a Crashday
. Bár igaz, NFS-ben tényleg újonság lesz a törés.
-
épp azért van kiírva a dátum, mert akkor fedik fel a következő dologrol a lepelt... -
Még 15 óra és mi lesz? Se Demo, se screenshot, ennyire nagy tikok lenne? -
Pontosan és addig is mindenki az NFs Pros Treetről fog beszélni ez is egy reklámfogás. -
azért néha pár embernek kifejezetten nem ártana egy jól gépelő tanfolyam oO -
TomDantes #465 adog rendben van hogy okoksan kel nyomulni, eddig is csak elég ritkán ütköztem....de mondjuk 320-al, szembe a forgalommal...jobb mint az orosz rulett.
De hát úgy szép az élet ha zajlik, ha bele gondolok klast leszz padló gázzal nitróval be csúszni egy kamion alá. -
razz #464 szerintem is jo lesz a törés!mindig idegesitet hogy multiba faltol falig mennek és nyernek.gtr2 és f1 ez sikereim alapján most végre nfs ben is alkothatok. -
tisztelet
tudtok adni linket az nfs4 d3d patch-hez? pont ennek a topiknak az elején mondta valaki hogy man ilyen. tudniilik nem ismeri fel a vidikarimat.gugliban nem találtam:|
elöre is htx
-
jaja arra mocskosuan váromm de gondolom mindenki akit érdekli az nfs -
-
Paranoia #460 de tényleg.
Amugy meg még 2nap és meglátjuk a full videót -
ja nyilván
mintha a videóban nem totálkárra tört volna a verda ugy beszéltek erről a törésről
nyilván azért adott ki az EA egy ilyen kis részletet, hogy hónapokig találgassunk és csámcsogjunk a témán
90%ra veszem, hogy legalább ilyen szintű törés lesz a játékban -
hát sztem max annyi törés lesz benne, mint pl a Hot Pursuit 2-ben. bár nemtom... -
én valahogy úgy képzelem el mint egy uj játékmódot, ahol noname verdákkal kell versenyezni, ahol csutkára törhet a kocsi. viszont a rendes autók minimálisan, vagy egyáltalán nem fognak törni. -
sztem ez a törés dolog azért egész minimális lesz.
szal pl szvsz nem olyan mint mondjuk FO2-ben (szép is lenne:D), de én nem bánnám, ha nem kel külön fizetni érte a game-ben, mert a FlatOut-ban totál szét lehet törni a kocsit, és mégis úgy megy mint a rakéta. -
ntex #455 Jah, de nem tom miért nyafognak, pár HSZ -el előbb olvastam hogy szintekre lesz osztva a törés, szal gondolom lesz olyan hogy koccanás=horpadás, meg koccanás=festékkarc, meg valszeg ki is lehet majd kapcsolni teljesen.
Eddig azért ment a nyafi hogy nincs törés NFS-ben, most úgy néz ki lesz, akkor már egyből jön a húú lehet mégsem kéne stb.
El kéne dönteni most melyik a jobb
-
Úgy tűnik most fog kiderülni, hogy ki mennyire érzi ezeket a játékokat. Lesz itt nyafogás, hogy törést minek raktak bele, akkor adjatok egy 100%os mentést emrt nicsn pénzem javítani újrakezdeni meg nem akarom...
Eddigi legnagyobb szpammes topik lesz az összes NFS közzül már látom :c