14488
prostreet
  • gabxux
    És a video is ugyanaz.
  • SNAKE01
    van számláló még mindig
  • gabxux
    Ezt most hogy érted?
  • akyyy
    nah úgy látszik utsó percbe mégis csak sikerült nekik!
  • raymond01

Ők is szeretik a Lostot
  • Katun
    Megint mi szívjuk meg, evvel a 17 órával Bocs 18...
  • gduck
    Bakker az hajnali 3 óra :(
  • Synit HUN
    Megint 17 óra 55 perc van hátra :D
    Hát mi a fax van?! :D
    Az EA nem szarozott belőtt nekünk egy időcsapdát is.
  • gduck
    Váó! Reggel nálam is 0 volt, de most 17:56:05-öt mutat
  • Katun
    Lost mániás :P
  • gduck
    Áhh! Elfelejtették begépelni a számokat és nem indul újra a számláló! Felrobban a sziget!
  • Katun
    Nekem feltűnt..
    Ennyi.
  • Synit HUN
    Feltünt nektek hogy leállt a visszaszámlálás és semmi sem történt? Ez az EA. Köszönjük és gartulálunk.
  • gabxux
    Addigra már Honoluluban is 31-lesz.
  • gabxux
    Szerintem dél körül érdemes arra tekintgetni.
  • gabxux
    Ez a visszaszámlálás dolog azért hülyeség, mert probáld csak ki: Állítsd vissza a Windowes-ban az órát! A Te gépedről olvassa az időt.
    Nem a serverről!
  • SLICK
    azért gondolom nem május 31. 0:01 perckor fogják közzétenni a videót :D
  • SNAKE01
    hm :|
    el is felejtettem az időzónát :\
  • Tigristank
    Náluk még nincs május 31. :)
  • SNAKE01
    egy kis érdekesség az EA-től.
    május 31.-ik e van már,7 perce,és még mindig 1 nap van a visszaszámlálón,mikor ott is fenntvan nagybetűkkel hogy may 31.akkor most hogyis van ez? :|
  • bertino
    jah, igen akkor így van, bocsi :)
  • fery02
    Tudom, hogy ezekben a részekben tört. Úgy értettem, hogy az utóbbiakhoz képest újdonság :)
  • bertino
    nem ujdonság, retro
    csak emlékezzünk a 4-5. részre
    a többi rész törése max szóban az :)
  • fery02
    Hát igen, a pénz. Énse dúskálok lében. Az aláírásomban található gépemen is épp, hogy el fut a Carbon mediumon. Jó, low-on nagyon jól fut, de azért már mégis, ennyire igénytelen nem vagyok :D. Valszeg nekem sem lesz akkorra gépfejlesztés, mire jön az NFS:PS, örülök, ha egyáltalán elindul majd :). Érdekes amúgy, hogy a topik fele töréssel kapcsolatos hozzászólásokkal van teli. Azért ez nem a Flatout lesz, sem a Crashday. Bár igaz, NFS-ben tényleg újonság lesz a törés.
  • bertino
    épp azért van kiírva a dátum, mert akkor fedik fel a következő dologrol a lepelt...
  • gabxux
    Még 15 óra és mi lesz? Se Demo, se screenshot, ennyire nagy tikok lenne?
  • Attila8805
    Pontosan és addig is mindenki az NFs Pros Treetről fog beszélni ez is egy reklámfogás.
  • bertino
    azért néha pár embernek kifejezetten nem ártana egy jól gépelő tanfolyam oO
  • TomDantes
    adog rendben van hogy okoksan kel nyomulni, eddig is csak elég ritkán ütköztem....de mondjuk 320-al, szembe a forgalommal...jobb mint az orosz rulett.
    De hát úgy szép az élet ha zajlik, ha bele gondolok klast leszz padló gázzal nitróval be csúszni egy kamion alá.
  • razz
    szerintem is jo lesz a törés!mindig idegesitet hogy multiba faltol falig mennek és nyernek.gtr2 és f1 ez sikereim alapján most végre nfs ben is alkothatok.
  • Csabesz6
    tisztelet
    tudtok adni linket az nfs4 d3d patch-hez? pont ennek a topiknak az elején mondta valaki hogy man ilyen. tudniilik nem ismeri fel a vidikarimat.gugliban nem találtam:|
    elöre is htx
  • Cukros
    jaja arra mocskosuan váromm de gondolom mindenki akit érdekli az nfs
  • PJack
  • Paranoia
    de tényleg.
    Amugy meg még 2nap és meglátjuk a full videót
  • bertino
    ja nyilván
    mintha a videóban nem totálkárra tört volna a verda ugy beszéltek erről a törésről
    nyilván azért adott ki az EA egy ilyen kis részletet, hogy hónapokig találgassunk és csámcsogjunk a témán
    90%ra veszem, hogy legalább ilyen szintű törés lesz a játékban
  • PJack
    hát sztem max annyi törés lesz benne, mint pl a Hot Pursuit 2-ben. bár nemtom...
  • akyyy
    én valahogy úgy képzelem el mint egy uj játékmódot, ahol noname verdákkal kell versenyezni, ahol csutkára törhet a kocsi. viszont a rendes autók minimálisan, vagy egyáltalán nem fognak törni.
  • PJack
    sztem ez a törés dolog azért egész minimális lesz.
    szal pl szvsz nem olyan mint mondjuk FO2-ben (szép is lenne:D), de én nem bánnám, ha nem kel külön fizetni érte a game-ben, mert a FlatOut-ban totál szét lehet törni a kocsit, és mégis úgy megy mint a rakéta.
  • ntex
    Jah, de nem tom miért nyafognak, pár HSZ -el előbb olvastam hogy szintekre lesz osztva a törés, szal gondolom lesz olyan hogy koccanás=horpadás, meg koccanás=festékkarc, meg valszeg ki is lehet majd kapcsolni teljesen.

Eddig azért ment a nyafi hogy nincs törés NFS-ben, most úgy néz ki lesz, akkor már egyből jön a húú lehet mégsem kéne stb.

El kéne dönteni most melyik a jobb
  • SLICK
    Úgy tűnik most fog kiderülni, hogy ki mennyire érzi ezeket a játékokat. Lesz itt nyafogás, hogy törést minek raktak bele, akkor adjatok egy 100%os mentést emrt nicsn pénzem javítani újrakezdeni meg nem akarom...
    Eddigi legnagyobb szpammes topik lesz az összes NFS közzül már látom :c