14488
-
ezt mondjuk vállalnám most énis,nem fekszem korán sem,van időm figyelni a topikot. -
Ezt a topikot is szívesen vezetem ha gondoljátok.. Vége az érettséginek időm is van szal, de nekem végülis tök mindegy -
Szabi1991 #531 :S -
vannak ilyen köcsögök
vhol fél évig könyörögnek, mert ráférne a topicra a rendbetétel
azt le se szarják, aki már ki tudja hányadszorra ír nekik -
Szabi1991 #529 mát töbször is küldtem mailt, 500 hsz megvolt, megszavazták hogy legyek házigazda, mindent úgy csináltam ahogy kérték(a leírásban), és semmi.. -
Newfronter #528 Nem kell nekik válaszolni, írsz nekik és vagy az leszel vagy nem. Ennyi. Én is házigazda lettem a Worms 4 topikban, te miért ne lehetnél itt az?
Csak legyél itt sűrűn és töröld ami nem ide illik, ennyi. -
Szabi1991 #527 ki lesz házigazda ? :)
én nem is probálkozok, eddig soha nem válaszoltak a leveleimre az SG-sek (mármint akik az adminjogot adják).. -
hm :|
érdekessek a képek -
Szabi1991 #525 jah , hacsírokú (AE86) -
hacsí? -
Ja már volt :D sry -
új videó!!!
link -
Szabi1991 #521 végre lesz tuningolható hacsí , de a másik ott jobbra ? :S
-
majd október vége és november eleje körül. Tehát ne várd hogy 1-2 hónap és demó :D -
Dave0092 #519 megjelenés elött 3-4 nappal...
esetleg mitn tavay sept 2 én egy ps2 es techdemo... -
Dave0092 #518 remélem hogy joelsz, mert most ezért fogok venni uj vga-t -
tompka #517 Demo mikor lessz? -
én csak azt nem értem hogy ez a köcsög EA mindent beharangoz vmi jol összerakott videoval elhintenek egy időpontot mindenki várja hogy ugyan mit kapunk akkor demot vagy ilyesmit utána meg mindíg pofáraesünk... EA sucks. amennyire szerettem régen főleg a sega megadrive-os időszakban annyira utálom most ^^ szegény road rash 2 kártyát hányszor nyomattam még emlékszem rá hogy nagyobb volt mint a többi megadrive-os kari oldalán volt egy sárga kis bityo EOA felirattal. na nosztalgia vége^^ -
ja és November 7-ig megint lehet recskázni ^^ -
A képeket elnézve a drag az iszonyat jónak tűnik :P
a videóban a verseny az az U2-ből ismert Street X-re hasonlít csak jobb kivitelben.. Ejj azokat de nem szerettem :c -
BIZ0906 #513 Ha már ez akkor ebből szedjék le itt nagyobb felbontásban van.
-
NEM kell tovább várni!!!!!!!!!!!! 
(legalábbis a weboldal kész) -
ez:
-
a másik jobb sztem. -
BIZ0906 #509
És ez a hivatalos kép mehet a bannerba szerintem. -
pc-cd? pfff akkor ebbe se lesz sokminden... -
viszont a november 7 az egy viszonylag korai dátum. úgyhogy nem kell annyira sokat várnunk... -
BIZ0906 #506 hát ez az :S -
hát ebből nem tudtunk meg sokkal többet... :\ -
BIZ0906 #504 Available on: XBOX 360™, XBOX®, PlayStation3®, PlayStation2™, Wii, Playstation®Portable, Nintendo DS™, PC-CD, Mobile -
BIZ0906 #503 Ha egyáltalán ez az új video -
BIZ0906 #502 Video
Hát neem egy nagy durranás -
tavaly is megszopatta a jónépet az EA ha jol emlékszem ^^ szivatnak anyám STOP: :D direkt felhuzzák a népet. aztán majd kiszurják a szemünket vmi hasztalan szar videoval ^^ -
várjatok már egy kicsit! türelem! (még 13 óra)
ték^^ -
bocs nem hagyhattam ki :D -
demo jön. -
már kezdik pedig még carbonban nem volt iylen extázis :D -
Ahham!
-
legyetek már kicsit türelmesek, az USA-ban most kelnek az emberek! egy videó meg pár infó miatt ekkora felhajtást, mi lesz itt ha a játék megjelenik -
hát nézd meg mire írtam :)