44549
-
#1001 Bocsánat!
Ebben az esetben többet nem fordul elő.
Csak gondoltam megosztom veletek.
Mike légyszíves töröld. -
#1000 vki legyen szíves pár mondatban vázolja össze, mi a jelnlegi helyzet, mennyire bugos, milyen gépen indul el, mennyire kell erős gép neki stb. és ezt utána kiteszem a videó alá -
#999 naa kiváncsi leszek ....:D -
#998 Kellemes olvasgatást -
#997 Hol van ilyenkor a házigazda? Ilyet légyszíves ne, menj a gumiba vagy miniamxra, de ne offolj meg spemmeld már szét a topikot egyáltalán nem kapcsolódó videókkal! köszönöm a többiek nevébe is. -
#996 195 új üzenet? oh, hogy :) -
#994 akkor majd te választasz valami hiper szuper kis kockás csili vilit :D és az jó lesz.
én majd akkor kezdek nekiállni házat építeni hogyha lesz sok $
addig meg ez tökéletes :D -
#993 MInd1 a nappali képeken is undorító. -
#992 ;) ok, nem lehet rossz, haverom sims1ben kimaxolta a buglar munkát :D
itt majd én is kipróbálom majd, csinálok valami elvetemült simet :D
majd lophatod a nyalókákat a kisgyerekektől :D -
#991 Én valami partiarc leszek.
Lehet skint is csinálni a ruháknak?, vagy csak mintát és szint? -
EK1TEP #990 Hát dögöljek meg én bűnöző állást vállalok ha lejön a game -
#989 már csak ebben a 36mp-ben is rengeteg az újdonság. -
#988 Ez is akadozik 3x-os sebességen?
Mer a sims2-nél akármilyen jó gépen és grafon volt mindíg akadozott. -
#987 lehet azért mert a gép festette le valami szutyok festékkel :D meg nem nappal hanem este van és no fény meg ilyesmi -
#986 mit hd? ??? :D igaz maxon van minden graf de a videót csak közepes minőségen vettem fel hogy ne legyen nagy a mérete :D -
EK1TEP #985 Hát most mond meg!
130k-val tötymörög itt nekem azt még HD videót várjak betölteni??!!
ejnye ejnye! -
#984 A falak belseje de undorító színes.Ménem adtak neki textúrát. -
amit míg így észrevettem :) árnyékok szépen mozognak az idő teltével és amikor a szél fúj az is meglátszik a fákon :) -
#982 Am muszáj volt HD minőségbe felrakni?
Nem gondolva azokra akiknek fájdítod a szívét letöltés közben? -
#981 Dettó. -
#980 Csáé de horkol má -
EK1TEP #979 Megnézém de szedem a játékot és nem akarom leállítani a töltést éjfél körül lejön! -
#978 mert este van és fáradt vagyok :D válasz akart lenni #965 erre -
EK1TEP #977 Miért írtad 2x hogy: nem működik a 4. sebesség
sem működik a 4. fokozat -
#976 nah íme a videó :D
látható rajta hogy nem működik a 4. sebesség és a térkép mód :)
amit látszik nekem sem működik a 4. fokozat :S
-
#975 Biztos lehet valahogy. -
#974 Igen 1 város van, de azokat lehet "klónozni", az Új Játék gombbal. Viszont mindegyik játékban csak 1 családot irányíthatsz, ha jól látom. ÉS az a kérdésem, hogy 1 városban, lehet-e több családot is irányítani?
Eddigi sims-ekben minden házban lévő családot irányíthattál... -
#973 nah én is belenéztem, és a játékban is ragadtam vagy 2 órát, már a 3 simsem megszerkesztése is vagy 1 óra volt, mire minden tulajdonságot elolvastam, érdemes magyarul feltenni, mert a Spore-hoz hasonlóan nagyon poénos a fordítás, amúgy a játék ezzel az egész város bejárható töltés nélkül megoldással nagyon jó lett -
Remélem nem húzza szét a topicot, és ha nem olvasható a csávi neve: Cycl0n3 Sw0rd És nem én csináltam :D:D -
#971 sztem itt olvastad, én írtam és én is rosszu értelmeztem. ez csak arra jó hogy mikor elmegy dolgozni vagy alszik, ugye automate 3-asra tenné, de nem hármasra teszi hanem 4-esre ami ugyanaz mint a 3as, csak mikor véget ér, akkor lelassitja magátol
ez akkor jó mikor dumálghatok valakivel, beállítom hogy x duma után sex, de eddig ha nem figyeltem, mindig csak a felét láttam:D -
#970 Az utóbbira szavazok -
#969 AZ az adatlap hasznos lesz. -
#968 szerintem sehogy :D
az tény hogy kurva gyors mert 0-ról hogy felvigye teljesen a higéniát azt másfél óra :D bár lehet hogy csak a kád a sz*r :D -
#967 Lassítani időt hogy lehet? Úgy telnek a percek mint a másodpercek:(( -
#966 köszönöm a felajánlást, amúgy fel tudom telepiteni otthon is általában magam csinálok mindent, csak a párom gépére fogjuk feltelepiteni, és itt nem akarok semmit sem elállitani vagy ilyesmi. csak offkorzgecinek nem igazán akarok magyarázkodni:-) ezért várok holnapig -
mariann84 #965 nem értem, tényleg ennyi a max tekerés?? én meg azt hittem hogy rossz az iso-m... hát akkor ez így elég unalmas lesz, nah mindegy.
pedig én vmelyik fórumon olvastam, hogy a srác örvendezett hogy végigugorja neki az alvós részt... -
nah játszottam megint 1órát :)
pár szösszenet nektek :
cooking skill 2:
nagyon durva órabér emelés :D:
fizetés emelés 1:
emelés 2:
a legkisebb is számíít :D
újság hírek:
go olimpia go :D
olimpia win :D
ez ilyen munka közbe adott bónusz munka:
amit persze nem sikerült megcsinálni :(
sehogy sem sikerült elvinni a kaját a bemutatóra :( akinek sikerült vagy sikerül majd írja már le hogy csinálja ha találkozik ezzel :) -
#963 1 munka ajánlat amit persze nem fogadtam el :)
ééés íme a főnököm :D, kicsit benyaltam neki és megtudtam ezt azt róla :D
-
#962 Az 3 is volt ilyen, csak itt ki-be lehet kapcsolni. -
mariann84 #961 nem a munkahellyel van bajom , hanem hogy nem megy a 4. funkció, amit pedig ki is írt a játék hogy ha alszik a sim vagy dolgozik automatikusan átugorja a tétlen részt, nekem meg végig kell néznem... ez így sz@rt sem ér. de lehet hogy csak bug. de akkor nem értem, másnak miért megy, nekem meg nem.