44549
-
Krisztofer45 #840 Hi szerintetek lowba ezen a gépen elindul
Ati Radeon 9200 Se 128MB
2000-es AMD proci
1 GB Ram DDR1-es?? -
Gólya #839 na ja...
mindegy, legalább addig "tanulok" a többiek kísérletezéseiből:)) -
#838 én majd holnap tudok róla irni a páromat várom hogy rakja fel -
#837 én még töltöm *mondja halkan, h Mike meg ne hallja* -
#836 -
EK1TEP #835 Elképzelhető!
Egyik kérdésemre már meg is leltem a választ.
Szóval még mindig a négyzethálós felosztásba kell pakolni.Miért jó ez?
Itt viszont el vannak forgatva a cuccok!Végkép nem értem!Kapunk valami új fajta berendezkedési/építkezési rendszert?
-
#834 gta-val megtanulja az ember. eredeti játékot csak warez után. -
#833 Sztem annyira játszanak vele, hogy elfelejtettek kilépni belőle -
EK1TEP #832 Írjatok már pls a játékról is mert eddig csak azt tudtam meg hogy "emos balfasz" az offkorzreg meg hogy már mindenkinek lentvan!
Valami véleményt pls!Kérdeztem is lentebb arra írhatna valaki valami értelmeset köszi! -
#831 az is vagyok, neked meg természetesen megint be kell ugatnod, csak azt nem értem miért nem takarodsz olyan topikba ahol a magadfajta emos balfaszok gyülekezete van.... -
Gólya #830
egyszer akartam tisztességes lenni...most kukkolhatok még két és fél hétig...:((( -
#829 Június 2-ig van idő... ki kell próbálni addig. -
#828 légy büszke magadra -
#827 nekem már lent van;-) -
#826 most keltem csak -
#825 szép napra virradtunk komák! -
#824 nem fogják. konzolra külön játékot csinálnka mely hasonlít a simshez, de az nem igazi sims. ez vérbeli PC-s játék. -
EK1TEP #823 Elfelejtették már azt a hülye négyzethálót a padlóról és hogy csak abba lehet elhelyezni a tárgyakat?Szabad lett a pakolás vagy van valami kötöttség? -
#822 Pedig kijött már rlslogon is levan irva hogy kijött a reloaded !!
Nekem is már csak 5 óra és lent is van a játék ! -
#821 Basszus mennyi idő lesz mire ezt Xboxra is kiadják ? Azt hittem rögtön azzal fogják kezdeni... -
EK1TEP #820 Úgyis fogják sokan kérdezni...
XP (Service Pack 2):
* Processzor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
* Memória: 1 GB
* Grafikus kártya: GeForce FX 5900 / Radeon 9500
* Grafikus Ram: 128 MB
Vista (Service Pack 1):
* Processzor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
* Memória: 1.5 GB
* Grafikus kártya: GeForce FX 5900 / Radeon 9500
* Grafikus Ram: 128 MB -
#819 Ezt nem hsizem el b+! Hh kijött? -
EK1TEP #818 Hali!
Ez amit most kiadnak rész ez kb olyan lesz mint amikor kijött a 2 hogy tök alap cuccok és majd később kerülnek bele pl a hobbi,időjárás,éjszakai élet stb. ?? -
Flora2 #817 Köszi a képeket, szerintem tökugyanúgy néz ki, mint a Sims2. :( Asszem tudomásul kell vennem, hogy a 3 csak a játékmenetben fog különbözni a 2-től, látványában nem.
(Miért, óh, miért olyan a fejük, mint a műanyag kirakatbabák feje? Akkor már inkább a fejük is maradt volna olyan, mint a 2-ben...) -
#816 Ma szabin vagyok szerencsére...:D -
#815 Én meg ilyenkor nem vagyok otthon :SA:AS,d_asdas:D,asd,ASd,aS:,d: -
#814 nah ez gyorsan kiszivárgott, délután tesztelem én is:D -
#813 majd nyomok képet délután, ha kell ... -
#812 JIHÁ -
#811 nah ennyi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The.Sims.3-RELOADED -
Katarn576 #810 még ki sem jött hivatalosan a 3-ik rész de már be jelentették az első kieget
"Az első kiegészítő témája nagy valószínűséggel: munkák és hobbik lesz. Ezt az EA Games egyik marketing menedzsere nyilatkozta a brazil rajongóeseményen" Forrás: http://www.mysims.hu/ -
#809 ami szerintem 100% hogy ATI X1300-tól, és GF 6600-tól, mer Pixel Shader 3.0-ás nak tűnik.....
erre nem számítottam hogy ilyen gyorsan warezon lessz -
#808 mekkora gépigény kell neki ? -
xido #807 Huhh...ősrégi Sims 1 hangulat durván előjött...abbahagyom,mert aludni is kéne..el fogok pöcsölni már a karakter létrehozásánál is,nem emlékszem,hogy a korábbi részekben ennyire durván részletesen be lehetett volna állítani mindent az emberek kinézetében:) -
ricsa008 #806 oks thx -
#805 Ja teljesen magyar, bár nem az én világom azért kipróbáltam.
-
ricsa008 #804 nem tudjátok van ebbe vajon magyar nyelv? az EA-s cuccokat mostanség szokott -
#803 :D Márcsak fél óra és játszhatok is huhuhu -
#802 miből gondolod? -
#801 hamarosan forgalmas lesz ez a topik...