44549

no-warez.gif
  • ToCsEk
    van garázskapu is.
  • BAk3R
    most őszintén.. ok azt próbálom feldolgozni, hogy a lépcsőhöz csak olyan korlát van ami nincs meg külön kerítés részben, ergo a lépcső korlátja mindig elüt az abból következő korláttól. de basszus az hogyha már lehet garázst csinálni, nincsen a kerítésre olyan kapu amin kifér a kocsi, csak ilyen emberi használtra való kapu van..ezt nem tudom elhinni
  • EK1TEP
    Ki tudom írni 1 DVD-re!
  • Omlás
    Mint írtam is a negatívumok ellenére is oda tud ragadni az ember a monitor elé. A sok kicsi apró szöszölés és el is ment 3 4 óra :D. Tegnap a cirka 6 óra játék alatt feltoltam 3 képességet 10 es szintre + a melóban is elérte a profeszorka a 10-es szintet. Továbbá a városban 5 üzletbe már bevásároltam magam mint társtulajdonos :D. Ma felvásárlásra kerül sor XD

• Legend Killer
    minek? ugyanaz. mi a különbség benne?
  • EK1TEP
    Hát nem is tudom... én valahogy nem tudtam létrehozni olyan hű de egyedi karaktert.Magamat próbáltam lemintázni vékony,hosszúkás arcom van egyáltalán nem tudtam ilyet kialakítani!Orromat végképp nem sikerült megcsinálnom, száj az meg olyan amilyen.Akárhány félét próbáltam mindegyik simben megvolt az a kis babaarcú hasonlóság, kerek fejjel.Lehet hogy én vagyok a béna de ez az egyedi karakteres dolog nem megy!
    Én egyszerű ember vagy egyszerű külsővel ilyet már nem is lehet csinálni csak az extrém meg a tökéletes ember a menő?
  • Rage47
    Az engem is zavar, hogy nem lehet sehova bemenni, csak a többiek lakásába... :/
  • EK1TEP
    Hát tök jó hogy éjfélkor lejött a reloaded erre most kijött a DVD5
    Tölthetem újra...
  • Helix
    Hát arra hogy megint teljesen lebutított verziót kaptunk szerintem már régóta lehett számítani... :D nem is vártam mást. 3.-4. kieg után ez is izgalmasabb lesz. De ettől függetlenül azért nekem nagyon tetszik. Azért legalábbis biztos nem fogom letörölni, mert ilyen gumiszerűek az emberek... ezen kívül minden gyönyörű a játékban, és ezt a problémát szerintem az első modokkal megoldják majd az ügyes emberkék. Addig meg simán elviselhető. A legjobb a személyiségek behozatala. Végre tényleg egyedi lehet egy sim. Ez számomra legjobb újítás.
  • EK1TEP
    Neki álltam mégegyszer előröl az egésznek.Elsőre ismeretlen volt azt kapkodtam össze vissza majd most szépen nyugodtan mindent :)
  • Nathan66
  • ToCsEk
    1024*768ban
    szerintem nem rossz game ez, nekem jobban bejön mint a 2. része :)
  • EK1TEP
    Eh te milyen grafikán játszol hogy 139FPS-ed van?Nálam maxon 1440x900ban jó ha megvan a 30 akad össze vissza.4850-es ATi kártyám van!
  • EK1TEP
    Na kipróbáltam csináltam emberkét építettem neki házat berendeztem oké.és?Ezt a sims2 is tudta ami meg van benne újdonság engem nagyon nem érdekel szal lehet visszateszem a sims2-t ahoz leglább van sok kieg. azt van benne minden.Eddig egy kalap kaki az egész játék!
  • cash888
    sziasztok!
    Próbálom elindítani a játékot, de egy ilyen hibaüzenetet ír ki:
    "A játék nem indítható el. A szolgáltatás inicializálása sikertelen."

Más is járt így? Mit lehet ilyenkor tenni? Radeon 3870 videokarim van, az nem lehet gond. Ötlet?
  • ToCsEk
  • Prince23
    Amúgy csak otthon lehet dugni, a két lakásunkban? hamár itt tartunk.
  • Alwares
    Mindenkit megdughatsz.
  • akyyy
    hát igen nekem se tetszik, votl feladat, mennyek el vacsorázni valami faszival meloval kapcsolatbva, mer a fönököm nem ér rá
    elmentem doa értem időbe, 3 percel korábban csak, bemegy az étterembe, ammu nagy fasság, mert ott is eltünik az emberke, nincs is se étterem es bolt, semmi.jó, vannak szomszédok ahova bemehetek, hű, nagyon jó:|

aztán kiirta, hogy mé nem foglaltm asztalt, és hogy ez rossz. ez is nagoyn nem jó, 1 hét és uncsee lesz.

mikor lesz új kieg?:D
  • ToCsEk
    nah rájöttem végre :D
    vannak olyan feladatok amikor pl kaját kell vinni valahova :D
    annyi az egész hogy megcsinálod a kaját ráviszed az egeret lenyomod a jobb gombot és behúzod az eszköztárba :D nagyon kemény, ki is írta hogy vigyázzak mert romlandó :D be is raktam a hűtőbe ;) :D
  • Wolfsnack
    babázás rulez

amúgy mondja már el valaki hogy mi a jó ebben a játékban? mármint férfi szemmel
  • Legend Killer
    nekik 33adszorra is ellehet játszani.
  • Omlás
    Hét az egyik szemem sír a másik nevet :/.

A 2. rész után én valahogy nem ezt vártam. Ismét kaptunk egy padlóra butított gamet. 3. 4. kieg után már tuti más lesz a játékélmény de addig is rohadjon meg az EA az üzletpolitikájával együtt :D.

Amúgy a game nem rossz ami leköt a gép elé 5-6 órára arról semmi kép nem mondhatom, hogy rosz csak ugyanakkor baromira hiányos az egész. Nem tudom miért lett agyonegyszerűsítve a vásárlás alapból miért nem kerültek be az évszakok stb stb.. Persze azt tudom azért nem került be mert így még több lóvé a kiegekkel. De kérdés vajon harmadszor is el lehet játszani, hogy eladjuk ugyanazt kicsit moddolva ? Az lett volna az értelmes megoldás ha a a 2. rész felbővített tartalma kerül a 3 alapjaiba nem ismét egy totál fapados alap game ami majd a sokadik kieggel lesz teljes értékű game.

písz
  • Legend Killer
    #1085 majd, ha rájöttök, help, kösz.
  • Skyline
    Öhm...Tegnap írtam hogy nemelehetne-e vagy nincse fukció hogy ne 20 nap legyen a korváltás...Megvan a funkció,ott van a beállításokban,akár az öregedést is ki lehet kapcsolni,zsír:)
  • akyyy
    bal felső sarokba van, hogy mt műveljen munkahelyén. jobban dlgozzon hogy nagyobb esélyel előlépjen, vagy csak mérsékelten, elvégezze főnök munkáját, javaslatokat tegyen, meg tán van olyan hgy barátkozás de nem 100% ott nézelődj.
  • fbd195
    sry, visszaolvastam a 972-ig, látom nem csak én találkoztam vele =)
  • fbd195
    Hali.. Eddig csak én találkoztam valami CyCl0n3 Sw0rD nevü emberkével?? mert ahogy elnézem, csak ennek van ilyen hülye(fura) neve... ez miért van? vagy ő valami különleges emberke? xD (sry ha hülyeségeket beszélek, nekem még reggel van :P)
  • xido
    csináltam férjet és feleséget..kaptak videójátékot...hát agyam eldobtam..Tony Hawke vagy Skate...valamelyiket nyomták..őrület
  • Mike at home
    egy valamit jól megcsináltak, a hájasokat
    bár végülis, hízik a társadalom
  • Mike at home
    majd holnap összedobok egy képmontázst ilyen volt ilyen lett
    (illetve ma :)
  • Mike at home
    leszedtem mert nem bírtam ki
    ezek a simek, egyszerüen ocsmányak :(
    ha csontsoványra veszem le a csajt, akkor is holdvilág képe van, ha fitalabbra, akkor meg nagyobb a feje, de semmi más nem változik
    és valamiért nem rám néznek, hanem vhova felfelé
    megvárom amig a közösség kezd ezzel valamit, mert ez így nekem szar
  • predator1982
    hát a mai nap olvastam hogy ez nem jó meg az nem jó, hát lehet én vagyok kisigényű, de szerintem gyönyörű, bár én eddig csak a fürdőszoba komlett berendezéséig jutottam, de már ott is majd elaléltam pl a wc-gurigától, vagy hogy végre a redőnyöket be tudom rakni az egymás melletti ablakokra is...stb:-) nekem egyenlőre nagyon tetszik
  • Mike at home
    persze
    kezdik az elejéről az egészet, újabb kiegekkel
    így adják el ugyanazt a népnek újra meg újra
    de mi ezt élvezzük
  • Flora2
    ...gitár nem volt a Sims 2 alapjátékban, az csak a kiegekkel jött... alapjátékban ott is csak a zongora meg a távcső meg a sakk-asztal, oszt csókolom...
  • BAk3R
    hát kicsivel javítottak ezen-azon a sims2 óta de 90%-a ugyanaz, vágyas folgok meg szügségletek kicsit normálisabb. DE még mindig kurva rövid egy nap, annyi az egész, hogy hazajön a sim melóból, eszik-fürdik-ürít megtanul valamiből egy skill vagy áthívok egy csajt azt már feküdhet is le újra, másnap ugyanez...az útvonal keresés meg az MI még mindig kurva hülye. rendeztem bulit, kajás talát simán lerakják szoba közepére, összevissza mászkálnak mindenfele semmi értelmeset nem csinálnak, ha útban van egy sim nem kerüli ki hanem elkezd agonizálni...meg a másik, hogy ahhoz képest, hogy sims3 egyszerűen alig van cucc, vagy lehet én nem tudok valamit, de sims2-ben is volt már gitár meg tökömtudja mi, de itt alig van valami. 5 féle asztal, vagy 4 féle tv azt cső, tényleg ennyi?
  • Legend Killer
    munkahelyen, h tom felvenni a kapcsolatot az ott lévőkkel? simem rocksztár pályán van és menedzser és a bandatagok elégedetlenkednek éppen és felvenném velük a kapcsolatot, h barátkozzanak, hátha jobb lesz, de nemtom, h kell, v lehet-e ilyet egyáltalán.

má írtam korábban, de még nem válaszolt rá senki... lehet nem is tudja senki :D.
  • sambauer
    Remek.

#1078: Ugye ezt te se gondoltad komolyan.

#1080: nc
  • LeWyTy
    Fasza game!
    Na jóccakát.
  • Flora2
    (Ja, és igazam volt: a CAS-ban a simek feje... ocsmány. Bocsánat, én nem szoktam ilyen erős kifejezéseket használni. A kezük-karjuk oké, jobb, mint a 2-ben. De nekem annyira ocsmány a fejük, hogy nem is voltam képes nekiállni kreálni egy simet. Kiléptem a CAS-ból undorodva, mentés nélkül.)