44549

no-warez.gif
  • Neoncsoves
    elég szegény a játék legalábbis tárgyilag-.-
  • ToCsEk
    nah játszogattam :D
    lett egy kölköm :D
    most az iskolás szint2ben van :D kb 15éves vagy mennyi nem tudom :D
    apja már meghalt, de ugy hogy nem is lakott a házban soha :D valami munkatárs volt :D, de a mostoha anyja él még meg annak a gyereke is :D
    van kb 22k $m lvl9es üzleti pályán, 2 nap és megöregszik a simem :D elérte az életcélját :9 van kb 45k életvidám pontom vagy micsodám :D
  • Csibusz
    már meg van köszönöm =)
  • Csibusz
    Huhh tényleg nagyon szeretem a simset.. de most nagyon nem értek vlami. k az építkezésnél ott van h ugye lépcsők és korlátok... de bent a házban hogy a fenébe tudom megcsinálni? hogy ne süllyedjen meg a talaj meg semmi?:S
  • koj
    patch tuti nincs mert még nem jelent meg:S
  • evil 007
    Sziasztok! nemtom volt e már ez a kérdés/kérés anynit szeretnék hogy felteszem a gamet jó meg mieg midnen de mikor elkezdtek egy emberrel jáccani 1 perc után megáll majd kikapcs a monitor és ujra kell inditani a gépem... szerintetek mia baj? 512mb video,1.5 giga ram, 2,4 proci a minimális gépigény megvan simán esetleg vmi peccs vagy vmi? előre is kössz a segitséget....
  • koj
    Na lejött, és játszottam 2 órát. Szerintem:
    Grafika: 10/8 nincs vele baj
    Hang: 10/7 szerintem itt hiányzik pár dolog Pl.fürdésnél a zuhany hangja meg az ilyen apróságok.
    Játékélmény: 10/8 jól el lehet lenni vele
    Összegezve szerintem jó játék lett, de van azért hiányosság is. A Sim létrehozása funkció nagyon jó lett. Meg sok szakma van attól függ milyen a személyiség, meg ezek. Szóval jó!
  • akyyy
    van. ugyanúgy mint a kettőbe. ugyanazok mint a kettőbe. és te mikor segitesz nekem?
  • BAk3R
    vedd nagyobbra az élethosszt/időt beállításokban.

jason hunter: a sims 2 kódok közül pl a pénz az megy.
  • JaSoN HuNTeR #1194
    van cheat már a játékhoz? hogy kell használni? mik?
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy lehet a telkeket kisebbre méretezni, vagy csak simán telket lerakni? Vagy ez ennyire lehetetlen már a 3-ba?:S
  • leviking
    nekem tetszik.
    csak azt nem találom hogy hol lehet vmi fiatalítő löttyöt meginni mint a 2-ben.
    mivel van persze két felnőtt kor (fiatal felnőtt meg vmi érett felnőt)
    de az édes kevés nekem hoyg élvezzem a gamet.
    meg még annyi bajom van hogy fingom sincs hogy kell összeházasodni. akárhogy próbáltam sehogy se müxik. ha valaki tud ezekre vmit az írja meg pls
  • Gólya #1191
    oksa - majd két hét múlva...
  • akyyy
    hozzál létre új windows fiókot, ott gondolom külön elmentés van:P
  • Gólya #1189
    s mi van, ha egy gépen többen játsszák?
    vagy ha esetleg két külön simmel/családdal játszom?
    amelyikkel adott esetben nem játszom, ugyanúgy öregszik, változik?
  • Gólya #1188
    ne sértődj meg azonnal...
    akinek már megvan a játék, azzal foglalkozik, akinek meg nincs, attól hiába kérdezel - pláne ha nincs is fenn a fórumon...
  • akyyy
    Milyen padra? A kinti téri padra ahol a csövesek alszanak?
  • BAk3R
    na új felfedezés. a kocsid amit vettél lehet akér egy befalazott épületben is, nemhogy a kerítésen legyen kapu neki, hótmindegy. rákattintasz a kocsira aztán megjelenik az utcán azt már mehetsz is vele....

a másik meg az útvonal keresés az ami még kikészít. olyan, hogy áthívok valakit majd rányomok h hívja be, aztán nem az h az ajtóban behívja, hanem kimegy, a másik elsétál a postaládához, ott megáll, majd akkor odamegy a simem és behívja. és ezt mindig eljátszák a bejárati ajtótól. ja meg megkúráltam egy csajt, született gyerekem, de nem tudom hol lakik a gyerekemmel, térképen se találtam meg..szóval vannak érdekes dolgok
  • RAMyMamy
    Beállításoknál asszem láttam egy ilyen opciót, amivel ezt ki-be lehet kapcsolni.
  • HAYES
    Én úgy vettem észre hogy öregedik a többi játékos is.
  • HAYES
    Az lenne a kérdésem (lehet hogy már volt róla szó, de nem találtam), hogy hogy lehet saját várost építeni?
  • Attiska
    tegnap már kérdeztem, de amint látom, többen játszanak a cuccal, és tán közelebbi infót tudnak már mondani. AZ AI simek is öregednek? Mert a 2-ben az röhejes volt, hogy csak a sahát karakter öregedett, senki más. Az AI-k végre már maguktól átjönnek, vagy felhívnak?
  • RicharDD
    Az miert van hogy a jatek elinditasa utan leteszi a padra a jatekot mindig?:S
    Feltelepitettem,lecrackeltem,elinditottam,es leteszi padra.
  • Legend Killer
    ugyanolyan. sztem.
  • JaSoN HuNTeR #1178
    nekem már megvan.
  • Legend Killer
    tragédia lesz :D
  • ZsZso
    "Az idő pénz" elve alapján kétesélyes :).
  • ktomi22
    de ha megveszi, akk is ez a helyzet áll elő XD... am igazad van :)
  • ZsZso
    *órát = percet
  • ZsZso
    Ne vedd kötekedésnek, IRL miután hazaérsz a melóból, akkor sincs elég idő arra, hogy megváltsd a világot :). Az tény, hogy ha helyén van az emésztőrendszered, nem 30 órát csücsülsz a budin, majd kb. ugyanennyideig mosol fogat/kezet :). Nekem tetszik a mostani állapot.

Ami zavar, hogy nem tudom eléggé felgyorsítani az időt, mikor alszik vagy dolgozik. Erre vki talált megoldást? Maxra nyomom a sebességet, és sajna még úgy is kb. 2 perc míg végigalszik egy estét (elég hosszú idő, ha nem tudsz mit csinálni közben).
  • EK1TEP
    Én is keveslem a cuccokat!
    Gyengusz lett ez így kezdésnek!1 hónapon belül jöjjön a kieg. vagy törlöm a p*csába!
  • Bale123
    A család tervezés után hogy lehet új ruhához jutni?
  • Gólya #1169
    majd szépen "beindulnak" a tervezők, aztán csak győzzed töltögetni a cuccokat hozzá...
  • ZsZso
    Szerintem sehogy sem oldható meg. A saját kocsi arra jó "csak", hogy elmenj kirándulni, vagy a városba pl. bevásárolni. Törődj bele, hogy legyen akár milyen lúzer a karaktered (azért az kemény, mikor a gondnokot is furikázzák :D) akkor is céges kocsival hoznak/visznek munkába.
  • EK1TEP
    Csak semmit nem ér mert alig változtat valamit!
  • Gólya #1166
    na majd kiderül - csak meglehetősen lassan telik az idő...
  • ZsZso
    Amúgy a szemnél, szájnál, stb. is van hasonló finomhangolás funkció.
  • Gólya #1164
    oksa, ezt olvastam
  • ZsZso
  • Gólya #1162
    a karakterkészítőben nincs olyan választás, mint a 2-ben volt a fejformára, arcberendezésre vonatkozóan?
    vagy ennek ellenére nem lehet mást kihozni belőle?