44549
-
Neoncsoves #1203 elég szegény a játék legalábbis tárgyilag-.- -
#1202 nah játszogattam :D
lett egy kölköm :D
most az iskolás szint2ben van :D kb 15éves vagy mennyi nem tudom :D
apja már meghalt, de ugy hogy nem is lakott a házban soha :D valami munkatárs volt :D, de a mostoha anyja él még meg annak a gyereke is :D
van kb 22k $m lvl9es üzleti pályán, 2 nap és megöregszik a simem :D elérte az életcélját :9 van kb 45k életvidám pontom vagy micsodám :D -
#1201 már meg van köszönöm =) -
#1200 Huhh tényleg nagyon szeretem a simset.. de most nagyon nem értek vlami. k az építkezésnél ott van h ugye lépcsők és korlátok... de bent a házban hogy a fenébe tudom megcsinálni? hogy ne süllyedjen meg a talaj meg semmi?:S -
koj #1199 patch tuti nincs mert még nem jelent meg:S -
evil 007 #1198 Sziasztok! nemtom volt e már ez a kérdés/kérés anynit szeretnék hogy felteszem a gamet jó meg mieg midnen de mikor elkezdtek egy emberrel jáccani 1 perc után megáll majd kikapcs a monitor és ujra kell inditani a gépem... szerintetek mia baj? 512mb video,1.5 giga ram, 2,4 proci a minimális gépigény megvan simán esetleg vmi peccs vagy vmi? előre is kössz a segitséget.... -
koj #1197 Na lejött, és játszottam 2 órát. Szerintem:
Grafika: 10/8 nincs vele baj
Hang: 10/7 szerintem itt hiányzik pár dolog Pl.fürdésnél a zuhany hangja meg az ilyen apróságok.
Játékélmény: 10/8 jól el lehet lenni vele
Összegezve szerintem jó játék lett, de van azért hiányosság is. A Sim létrehozása funkció nagyon jó lett. Meg sok szakma van attól függ milyen a személyiség, meg ezek. Szóval jó! -
#1196 van. ugyanúgy mint a kettőbe. ugyanazok mint a kettőbe. és te mikor segitesz nekem? -
BAk3R #1195 vedd nagyobbra az élethosszt/időt beállításokban.
jason hunter: a sims 2 kódok közül pl a pénz az megy. -
#1194 van cheat már a játékhoz? hogy kell használni? mik? -
#1193 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet a telkeket kisebbre méretezni, vagy csak simán telket lerakni? Vagy ez ennyire lehetetlen már a 3-ba?:S -
leviking #1192 nekem tetszik.
csak azt nem találom hogy hol lehet vmi fiatalítő löttyöt meginni mint a 2-ben.
mivel van persze két felnőtt kor (fiatal felnőtt meg vmi érett felnőt)
de az édes kevés nekem hoyg élvezzem a gamet.
meg még annyi bajom van hogy fingom sincs hogy kell összeházasodni. akárhogy próbáltam sehogy se müxik. ha valaki tud ezekre vmit az írja meg pls -
Gólya #1191 oksa - majd két hét múlva... -
#1190 hozzál létre új windows fiókot, ott gondolom külön elmentés van:P -
Gólya #1189 s mi van, ha egy gépen többen játsszák?
vagy ha esetleg két külön simmel/családdal játszom?
amelyikkel adott esetben nem játszom, ugyanúgy öregszik, változik? -
Gólya #1188 ne sértődj meg azonnal...
akinek már megvan a játék, azzal foglalkozik, akinek meg nincs, attól hiába kérdezel - pláne ha nincs is fenn a fórumon... -
#1187 Milyen padra? A kinti téri padra ahol a csövesek alszanak? -
BAk3R #1186 na új felfedezés. a kocsid amit vettél lehet akér egy befalazott épületben is, nemhogy a kerítésen legyen kapu neki, hótmindegy. rákattintasz a kocsira aztán megjelenik az utcán azt már mehetsz is vele....
a másik meg az útvonal keresés az ami még kikészít. olyan, hogy áthívok valakit majd rányomok h hívja be, aztán nem az h az ajtóban behívja, hanem kimegy, a másik elsétál a postaládához, ott megáll, majd akkor odamegy a simem és behívja. és ezt mindig eljátszák a bejárati ajtótól. ja meg megkúráltam egy csajt, született gyerekem, de nem tudom hol lakik a gyerekemmel, térképen se találtam meg..szóval vannak érdekes dolgok -
RAMyMamy #1185 Beállításoknál asszem láttam egy ilyen opciót, amivel ezt ki-be lehet kapcsolni. -
#1184 Én úgy vettem észre hogy öregedik a többi játékos is. -
#1183 Az lenne a kérdésem (lehet hogy már volt róla szó, de nem találtam), hogy hogy lehet saját várost építeni? -
Attiska #1181 tegnap már kérdeztem, de amint látom, többen játszanak a cuccal, és tán közelebbi infót tudnak már mondani. AZ AI simek is öregednek? Mert a 2-ben az röhejes volt, hogy csak a sahát karakter öregedett, senki más. Az AI-k végre már maguktól átjönnek, vagy felhívnak? -
#1180 Az miert van hogy a jatek elinditasa utan leteszi a padra a jatekot mindig?:S
Feltelepitettem,lecrackeltem,elinditottam,es leteszi padra. -
#1179 ugyanolyan. sztem. -
#1178 nekem már megvan. -
#1177 tragédia lesz :D -
#1176 "Az idő pénz" elve alapján kétesélyes :). -
ktomi22 #1175 de ha megveszi, akk is ez a helyzet áll elő XD... am igazad van :) -
#1173 *órát = percet -
#1172 Ne vedd kötekedésnek, IRL miután hazaérsz a melóból, akkor sincs elég idő arra, hogy megváltsd a világot :). Az tény, hogy ha helyén van az emésztőrendszered, nem 30 órát csücsülsz a budin, majd kb. ugyanennyideig mosol fogat/kezet :). Nekem tetszik a mostani állapot.
Ami zavar, hogy nem tudom eléggé felgyorsítani az időt, mikor alszik vagy dolgozik. Erre vki talált megoldást? Maxra nyomom a sebességet, és sajna még úgy is kb. 2 perc míg végigalszik egy estét (elég hosszú idő, ha nem tudsz mit csinálni közben). -
EK1TEP #1171 Én is keveslem a cuccokat!
Gyengusz lett ez így kezdésnek!1 hónapon belül jöjjön a kieg. vagy törlöm a p*csába! -
Bale123 #1170 A család tervezés után hogy lehet új ruhához jutni? -
Gólya #1169 majd szépen "beindulnak" a tervezők, aztán csak győzzed töltögetni a cuccokat hozzá... -
#1168 Szerintem sehogy sem oldható meg. A saját kocsi arra jó "csak", hogy elmenj kirándulni, vagy a városba pl. bevásárolni. Törődj bele, hogy legyen akár milyen lúzer a karaktered (azért az kemény, mikor a gondnokot is furikázzák :D) akkor is céges kocsival hoznak/visznek munkába. -
EK1TEP #1167 Csak semmit nem ér mert alig változtat valamit!
-
Gólya #1166 na majd kiderül - csak meglehetősen lassan telik az idő... -
#1165 Amúgy a szemnél, szájnál, stb. is van hasonló finomhangolás funkció. -
Gólya #1164 oksa, ezt olvastam -
#1163 #1154 -
Gólya #1162 a karakterkészítőben nincs olyan választás, mint a 2-ben volt a fejformára, arcberendezésre vonatkozóan?
vagy ennek ellenére nem lehet mást kihozni belőle?