44549

no-warez.gif
  • Flora2
    Ez normális, megmondták előre az EÁ-sok az előzetesekben, hogy a munkahelyi épületek üres dobozok (rabbithole-ok) lesznek, nem lehet bemenni...
  • EK1TEP
    Hmm...hát nemtudom.Jelentéktelen dolgok, oké hogy újak de valami jelentősebb újítás semmi?
  • Legend Killer
    egyelőre a 3 az csupán egy alap géjm. de az is rengeteg mindent tartalmaz, de a 2ben lévő dolgokról ne is álmodozz, h benne legyenek.

se állatok, se egyetem, se mittoménmi... mondjuk pár szárnyast láttam :D.
  • LeWyTy
    Biztosan lesz hasonló.
  • koj
    köszi a linket holnap töltöm. Egyébként a 3 ban lesz egyetem mert arról nem sok hír volt.
  • LeWyTy
    Még 4 óra
  • LeWyTy
    JÁCANI SZERETNÉK MÁR!
  • LeWyTy
    NEMAKAROKVÁRNI
  • 1Anonimusz1
    ez neked megvan?
  • SLICK
    én nem játszottam vele, csak ismerősöm mondta. Köszi az infót! :)
  • darkcyberxeno
    Kiváncsi vagyok, mennyi újítás van a Sims2-höz képest a Sims3-ban - igaz láttam a videókban, hogy például lehet 45°os szögben pakolni a berendezést, meg rengeteg személyiségi vonás közül lehet választani/kombinálni, meg még jó sok más újdonság is van benne. Még nincs meg a játék, de már várom, hogy kipróbálhassam.
  • LeWyTy
    Először is írni tanulja meg szabadon, aztán pedig ne warezolj mer azt itt nem szeretik.
    ENYI.
  • LeWyTy
    A Warezban is lehetett!
    Csak normálisan kellett volna megcrackelni
  • SLICK
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hy! Warezban nem lehet építkezni, úgy mint a 2-nél? Vagy itt már működik?
  • Geray
    Mér?Szabad oszágban élünk!""
    Amúgymeg örülhetnél hogy megosztottamtam veletek...
    Így nekemis lassúbb lesz...
  • CyrSyS
    Többet tud a Sims 3 mint a 2? Mármint tárgy mennyiség, munkalehetőségek szélesebb választéka stb.
  • LeWyTy
    100%
  • 1Anonimusz1
    én is pont ezt néztem

• LeWyTy
    A bannolásodhoz?
    Nem sokat.
  • xido
    és a fürdés/zuhanyozás megint ki van kockázva benne?
  • Geray
    Ehez mit szóltok?
  • Legend Killer
    és ugyanazok a csítek a 3ban, mint a 2ben. kaching, motherlode és társai és úgy kell előhívni őket.
  • Legend Killer
    ja, jó lett vonla. mivel lehet rock sztárrá válni, megcsináltam Slash karakterét :D. full feketébe dobtam a csávót, fekete, vállig érő haj van neki asszem, má egész profi, gitár tudása 5dik szinten :D.
  • LeWyTy
    Alap a 45°?Cool
  • LeWyTy
    Holnap már én is szolgálhatok képekkel.
  • Rage47
    Ha csinálok még1 karaktert, azzal nem lehet játszani, csak "Új játékban"? :O
  • ToCsEk
    hát nem sokat gameltem vele eddig :)
    a csaj képe alatt van az az aranyozott kép, az a fő célja :D mellette van 5kocka, a fölsőbe rakja a célokat, ahonnan válogatni tudsz, persze nem sok ideig marad benne a cél :) aztán ha rámész akkor lerakja az alsó 4 kockába, ott tudod hosszabb ideig tárolni, ha elvégez akkor kapsz pontokat érte mint a 2.részben :)
    akkor ami újdonság volt az hogy van ilyen item szerűség is, pl ha elkezd olvasni egy könyvet akkor ha befejezed nem a földre rakja hanem elrakja magának és onnan tudod folytatni ha rámész :)
    akkor a töltés nélküli térkép nagyon jó :)
    munka közben van néhány opció amit láttam :)
    pl át lehet öltözni :D meg pl elekzedtem üzleti munkát, volt valami írásoktatás is :D kemény dodoért :D
    akkor van a munka fülecske :) aztán írja hogy hkszcspszv napok ugye, feketén jelzi amikor menni kell dolgozni :) aztán szürke amikor nem. nah hogy ezt miért is mondom? azért mert amilyen nap van ugye azt jelzi ilyen mutatóval :) + van olyan gomb ami annyit tud hogy munkába megy, szóval te is eltudod küldeni, kérdés az hogy azokon a napokon is lehet dolgozni amikor nem kellene? majd ezt kipróbálom :D
    újságban olvastam hogy hétvégén lesz valami amatőr olimpia a stadionba, hogy el lehet menni és lehet nyerni :D:D
    szóval van egy rakat minden :D

kb ennyit tudok mondani egyelőre :)
  • EK1TEP

Am jó!
    Valami új plusz a 2-höz képest mert én eddig nem vagyok elájulva...
  • ToCsEk
    jah jah sry :D mert egyszer beraktam, aztán nem volt semmi, azt hittem nem rakta be mert túl nagy a mérete :D aztán beraktam még1x akkor sem jelent meg a link :D majd beraktam url ként :D
  • EK1TEP
    Te most beraktál 3 ugyan olyan képet?
  • ToCsEk
    nah íme a kép:
    kép
    csináltam egy full random csajt, random képességekkel :)
    tényleg nagy a választék mindenből :)
    házat vettem, a cuccokat és a gép rendezte be, és igen, tényleg lehet átlósan is cumóst rakni :)
    lejátszottam 2 napot kb, ment dolgozni :)
    nekem sem engedte hogy bekukkantsak amikor dolgozik, pedig jó lett volna :( nah mind1 :)
    nem rossz game, el lehet vele lenni :)
  • BAk3R
    van
  • Legend Killer
    de munkahelyi épületbe nem enged betekintést nyerni. másnak?
  • koj
    onnan próbáltam de 0 val jön, a többség el se indul. te melyiket töltötted beteszed a linket?
  • Legend Killer
    LOL

amúgy valóban kajak csak ott terem az autóban. megáll mellette és hopp, utána bent van. nem vészes sztem.
  • EK1TEP
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.mininova.com
    www.isohunt.com
  • koj
    honnan lehet letölteni? esetleg warez?
  • koj
    honnan lehet mert egyik torrent oldalról se jön mindig 0 a sebesség:S:S
  • koj
    h
  • The Protector
    Kijött a game.