44549
-
#800 mibajodvelük? én nem hiszem, h megveszem, most le vok égve :D. -
#799 Jaj, ne már, hogy csak az 576 forgalmazza a gyűjtőit, én onnan nem akarok rendelni. :((((((( -
#798 Ez most hogy van, ha megveszed ezt az előrendelői izét, akkor vehetsz később gyűjtői változatot? Ez az, amit a CD Galaxisban lehet kapni? (Mert ott teljesen más a borító!) -
#797 sztem csak szellem suhant el :D. -
Gólya #796 kellett volna?:))
-
#795 látott vki vmit? én semmit :) -
bauer #794 Újabb cikk: Sims3
nekem az 1 jött be a legjobban :D annak még volt egy hangulata... -
Flora2 #779 Igen, igen, aranyon van! Ünnepélyes pillanat! (Csak aztán jó legyen...)
/Flora2 mindenkivel koccint./ -
#778 Már aranyon is van, csak nem kell várni évvégéig, pláne újévig :D
Sims 3 goes gold -
Anna a Sim #777 köszi , talán majd a tesomtol is kunyizhatok pénzt es meglessz... -
#776 12 990 Ft plusz kb. 900 ft -
Anna a Sim #775 ha megjelenik a Sims 3 magyarul , letöltöm emuléval vagy limewirevel deh ha az ilyen letöltöprogikon niuncs ott magyarul akkor lehet h. megveszem...deh egy oldal se irja mennyibe fog kerülni még a játék hivatalos oldala se (www.sims3.com) ahonnan még meg is lehet rendelni ... pedig kiváncsilennék kijönne e a zsebpénzemböl :P -
#774 bizony :D. -
#773 híres lettél :DD -
#772 de fasza, most veszem észre, h a képen a fórumon ott éppen az uccsó hsz enyém :DDDDDDDDDD. -
ervó #771 Bocs!!!Nem figyeltem! -
Coolfire #770 Ez már régi.Inkább saját magam tesztelném a gamet.:) -
#769 Tesztecske. -
#768 nem. -
#767 -
#766 csak 2-vel kellett volna visszaolvasnod -
ervó #765 Szia!
Az a sims 3 amit a kezedben tartasz az már a teljes játék? -
keridenes #764 köszi! -
#763 1pószter
3db matrica
egy kód az egyedi autóhoz.
meg egy 1000-el olcsóbb lesz majd a játék.
ENYI! -
#762 bomba, biztos felrobbant és azé nem ír :D *csak viccel* -
#761 és mi van benne?:D -
#760 ühümm :D. -
#759 Akkó így! -
-
#757 megkaptad má most, v mi a rák? :D -
#756 -
keridenes #755 megmutatod a hátulját is lécci? -
#754 -
-
#752 :D -
#751 Alapvetően szerintem egy ilyen játékot ami az életről szólna tűpontosággal kéne másolni Unreal Enigne-el, meg valami überfasza fizikai motorral.. De itt szerintem fogunk kapni néhány félidióta állandóan vigyorgó diliház tölteléket akik fölött a félképernyőt eltakarja majd a zöld kristály és hajrá.. -
#750 mondjuk megnézem, de már rég nem várok semmit -
szaba16 #749 a sims 2-ben meg kocka fejűek vannak... ennyi.. a letöltött cuccokkal pedig úgy néznek ki, mind a hányadékok. számomra.. :)
Ebből is látszik, hogy ahány ember, annyi vélemény. Bár akkor nem értem miért hoztad létre ezt a topicot.... -
#748 én várom a géjmet, mind1 milyen lesz. -
#747 nem elmosódott, hanem rusnya
úgy néz ki, mintha műanyag lenne