44549
-
Flora2 #1081 Na csak leszedtem én is... épp csak belenéztem, mi az hogy csak 1 család irányítható, hát ott van a gomb a Térképszerkesztő / Edit Town módban, hogy Váltás más háztartásra... és rengeteg házban laknak előre megcsinált családok, és azokhoz is mind be lehet lépni... ugyanúgy, mint a 2-ben.
Fontos a hárompöttyös Opciók menüben a fogaskerekes almenü, mert ezen a beállításon nagyon múlik, hogy milyen lesz a játékmód. (Itt van pl. az élethossz beállítása is...) -
#1080 1.kicsit túl sokat vártál(nagyon sokat)
2.ez nem az a stílus ami neked kell
3.vegyél fel msnre külföldieket és beszélgess velük
4.és mi van azokkal akik nem tudnak angolul?
5.bocsánat a sok hülyeségért:D -
#1079 Megnéztem. Vágyak és ígéretek vesznek el, ha más családdal játszol. Na erre is rájöttem.:) -
#1078 A te játákod a gta san andreas:D -
EK1TEP #1077 Semmit -
#1076 Gyerekek mivel utána olvasni nincs kedvem, ha nem gond megválaszolnátok néhány kérdésemet ?
Amit én vártam a játéktól:
- Legalább választható TPS nézet, WASD irányítással, tehát hogy egy picit meg legyen a gta feeling. (Sims 2 PS2 változatában megvolt)
- Életszerűbb világ (sétálok a városban, npc simek élnek, játszadoznak autót vezetnek szóval él a város)
- Munkahely teljes körű irányítása (tehát nem jön egy autó oszt szevasz, hanem be kell érnem az adot munkahelyre, ahol külömböző feladatokat kell megoldanom, persze ott is egy kidolgozott épület belső térrel stb.)
- Normális beszélgetős rendszer, amiben tudatosan én mondom mit beszéljen a Simem (angolul term.)
- és végül ha beszállok az autómba ne a térképen adjam meg merre menjek, hanem én vezetem azt.
Namármost amit én látok az egy modolt Sims 2 . A fent említett dolgok közül tényleg SEMMIT se valósítottak meg ? -
csgj #1075 Ejj, ha beállítok egy kis élsimítást, bugosak lesznek a fák (kockafák) meg a simek hajzata :S Kicsit zavaró... HD2600 Pro
Amúgy jó, jobb, mint a 2. rész. Vhogy jóval szabadabb. A műanyagos grafika mondjuk annyira nem jött be. -
EK1TEP #1074 javított 1.1-es verzió(banner)
sorry hogy csak így utólag... késő van -
#1073 Nos, első látásra nálam úgy fut, mint a Sims 2 a kiegészítőkkel együtt, csak persze szinte semmit sem töltöget.
Ami első látásra feltűnt, hogy minden sokkal aprólékosabb, szerteágazóbb, minden át lehet színezni, rengeteg a beállítási lehetőség, a statisztika...lehet benne kutakodni egy darabig, az biztos.
Sok idő kell majd a játék teljes felfedezéséhez, egyelőre nem rossz. -
#1072 legyen
kiszedtem a videót -
#1071 arról nem beszélve, hogy egyes homemade cuccokkal, mennyivel szebb arcú simeket lehetett csinálni, mint a gyárival -
#1070 így képek alapján
de addig amig nem láttam itt a gépemen, nem tudom megítélni -
#1069 grat a banner készítőnek. egész jó. -
EK1TEP #1068 Köszi hogy kiraktad!
Sztem az a nagy youtube-os trailer izé nem kéne alá max linkben szvsz! -
#1067 ja -
#1066 én nem
bár a töltelék simek persze igen, de saját simjeimnek nagyon sokszor magam csináltam a ruháit -
#1065 szal szted rondább, mint a 2? -
EK1TEP #1064 nekem éjfélkor lentvan
kivárom! és ki is próbálom! -
#1063 ezzel messzemenőkig nem értek veled egyet, szerintem ez a grafika ocsmány, főleg a simek esetében -
Flora2 #1062 Mondjuk ennek kivételesen örülök. Marhára untam már, amikor minden pályakezdő simemmel el kellett mennem a butikba bevásárolni. Először érdekes, de századszor... jobb ha nem kell.
És rájöttem, nem hülyeség a kevesebb alap ruha sem. Úgyis le fogjuk töltögetni a custom content ruhákat és azokat fogjuk hordani (hányan hordtátok az alapjáték ruháit?). Én már az ötödik kieg után azt kívántam, bár törölhetném a game-ből az alap ruhákat. - Itt legalább majd nem kell. -
#1061 EZ azért van mer megmondták hogy ők csak egy alapot adnak.A sims2höz is csak kismillió cuccot csináltak a modellezők.És ezeket pótolják a kiegekkel is.Tudod a PÉNZ a lényeg. -
EK1TEP #1060 összedobtam egy bannert:
-
#1059 akkor csalódnod kell
sajnos nem lesz ekkora változás -
#1058 Igazából a sims1-2 közt volt a nagy változás.A jón mit akarsz javítani.Am még nincs 4d-s garfika.Jó van ez ígyis.Szép a grafika.ÉS majd úgyis szarrá módolják. -
#1057 Én a Sims3tól legalább annyi változást, átalakulást, különbséget vártam, mint amekkora differencia az 1-2 között is volt.. -
#1056 Ja és asszem nincs ruhabolt sem, minden ruha benntvan a szekrényedben xD -
#1055 ott még több ruha is volt. -
#1054 No egy valami nem oké, mindent baromi részletesen lehet állítani, a szemöldököt miért nem?
Egyébként a göncök szinte totál ugyanazok, mint a 2-ben.
-
#1053 SZerintem te azzal kavarodtál meg hogy:
Csinált 1 családot. És nem tudott kilépni a sima város módba, mer bisztos lehet valahogy. -
#1052 -
#1051 hugom játszott vele, és láttam, hogy nem lehet más családot irányitani. de majd vki leírja, hogy is megy ez pontosan... -
#1050 LENNVAN -
Flora2 #1049 Ezt nem nagyon hihetem, hogy csak 1 irányítható család / szomszédság. Az előzetes fan-day videókban volt valami olyan, hogy ki-zoomolt valami gombbal a családtól, aztán be-zoomolt egy másikhoz. Térképnézetben.
Egyébként külföldi hacker-fórumon meg azt olvasom (MATY), hogy lehet több családdal, csak éppen elvész minden haladás annál a családnál, ahonnan kilépsz. Tehát amit összemelóztál a kívánságok teljesítése irányába, az füstté válik, ahogy kilépsz, és ha visszamész később, már egész más vágyai vannak, kezdheted elölről a melót... ez igaz? -
#1048 új vidi, új banner
ha valaki csinálna, vagy jó videót talál, szóljon -
#1047 ok, ebben igazad van -
#1046 kis okos.
vki majd erre választ pls, ha rájön: #1036. kösz. -
#1045 asztali ikonról, amit magának csinált. a 3. sebességén marad egyébként. -
#1044 nah mind1 majd később kipróbálom :S
és gyorsabb is mint a 3. sebesség? asztalról vagy mappából indítod? -
#1043 Hát akk vegyék be a brét.ENYI. -
#1042 ha 4.-be kapcsolok akkor ottmarad nálam.