44549

no-warez.gif
  • Prince23
    Én meg lehet hülyeségekkel követelőzök, így 2009-ben XD
  • Gólya #1160

nagyon sajnálom azt az embert, aki felnővén elfelejti a gyerekkorát...
  • EK1TEP
    Nekem nemlehet kocogni egyszer tudtam mostmár eltűnt a funkció
  • wantonly
    Ezért nem veszem meg soha, még ha tetszik is! Lehet utálni.

Én nem támogatom ezt az üzletpolitikát. Nem is lenne pénzem az összes kiegre. Nem támogatom a havidíjas játékokat sem.

Vettem már nem egy játékot, de azok korrekt módon vannak tálalva.
  • ZsZso
    Jaja, én is hiányolom a "sofa tetején körömrágás" funkciót :). Ez van ... :D
  • Prince23
    Hát bakker, most gondolkodok, hogy a fejlesztők mennyi mindent ígértek. a Mósdó lehetőségnél idővel mi a rákért nem lehet elérni a borotválkozás lehetőségét??? Csak kezet mosni meg fogat mosni lehet loaál.
    Fodrászhoz miért nem lehet menni??? (vagy lehet? bár ez alap kéne legyen)
    Zuhanyzóban miért nem lehet dugni? :)
    na mindegy
    még sem olyan részletes ez...
  • Denisse91
    köszönöm a választ :) akkor megnyugodtam :D
  • ZsZso
    Tényleg kuglifejűek, de a fej kiválasztásánál ha rámész a nagyító gombra, akkor ott finomhangolhatod a fejed. A szélességet szedd le, és már normálisabb is lesz a fej.

Ami elszomorított, hogy megterveztem a karaterem, bekerült a játékba, és 3szor olyan kövér, mint tervezőasztalon Váh. ... na mind1, majd kondiznia kell :).
  • ToCsEk
    nincs semmi különbség köztük :)
  • Denisse91
    remélem tud vki egy igennel vagy egy nemmel válaszolni erre :D:D
  • ZsZso
    Az sajna semmire nem jó, legalább egy 9500ös kell a leírás szerint. Pár ezer forint...
  • wantonly
    Köszi.
  • Rage47
    be lehet állítani, ahogy neked tetszik
  • wantonly
    Sziasztok!

Az szeretném kérdezni, hogy azt idő ugyanúgy van a 3-ban mint a 2-ben? Nekem az volt a bajom, hogy túl gyorsan telik, és nem jut idő semmire, itt lehet finomítani reálisabbra?
  • littlepinkcat
    Ati Radeon 9250-em van.
  • akyyy
    nekem se válaszol senki, JEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA
  • akyyy
    Vegyél videókártyát
  • EK1TEP
    Egyik sem vagyok tudtommal és játszom vele
  • littlepinkcat
    Sziasztok!

Most töltöttem le és telepítettem fel a Sims 3-t, de miután becrackeltem és el akartam volna indítani, akkor azt írja ki, hogy:
    "A videókártyád szemlátomást nem támogatja a Shader Model 2-t. Frissítsd a kártyádat!"
    De a Sims2 ment a gépemen!
    Légyszi segítsetek, hogy mit csináljak!
  • Prince23
    Házas -és dedósemberek játéka a Sims világa.

Igaz ez az állítás?
  • Denisse91
    Sziasztok!
    Nemtudom h végülis mit jelent a reloaded verzió. Ugyanolyan minden mint ami júni 5-én jelenik meg a boltban vagy van vmi hiányossága?
  • EK1TEP
    Észrevettem egy bugot!
    Nálatok nem csinál olyat hogy nem abba öltözik át amibe épp kéne?
    Megyek aludni és átöltözik öltönybe, elmentem az uszodába átöltözött öltönybe és ment be a vízbe, felkelt reggel átöltözött sport cuccba
    Árnyék bugok is vannak érdekes az egész...
  • Mike at home
    A kép, amit ígértem

• Legend Killer
    nekem senki nem válaszol soha, ehh.
  • Prince23
    Pedig lehet egynél több karaktert is írányítani! a lényeg, hogy kisbabával kezdjetek. és lesz apa neki vagy anya vagy mindkettő. ennyi az egész.
  • akyyy
    Az a "küldetésem", hog yjavitsma meg egy szomszéd tévéjét, elmegyek hozzá, de nem igazán akarja megjavitani, elvinni se, meg semmi. pff. hogy kell?
  • Mike at home
    tudod, nem az a baj, hogy gumiszerüek, de egyszerüen képtelen vagyok a puffadt kerek arcon kivül másmilyet csinálni, és ez a baj
  • Mike at home
    nagyon sokat kell még a közösségnek pofoznia ezen a grafikán hogy én ezekkel a holdvilágképüekkel játszak
  • Mike at home
    nem kell benne harcolni, nincs stressz, nincs verseny, éppen emiatt egy jó kis stresszes nap után kellemes vele játszani
  • tomzoo
    és azt mennyire kell beállítani vagy mi a meoldás?
  • akyyy
    kevés a lapozó fájl mérete, avagy virtuális memória.
  • tomzoo
    itt akép
  • tomzoo
    pedig van 80 gb helyem még :D Így h be crackeltem vagy 20 vírus jött be...:S
  • EK1TEP
    Pedig a hellyel van gond!
    Lapozó fájl kevés ha jól értelmezem!
  • tomzoo
    Sztem a crack vírusos de más nincs, csak ez az only realoded-es...
  • tomzoo
    Amikor indítanám a gamet akkor kiírja ezt a hibát:

extracting file failed. It is the most likely by low memory (low disk space for swapping file) or corupted cabinet file.- van elég helyem és 2gb ramom van szal tuti nem a géppel van gond.

mindez crackelés után jött elő... ja meg nod utána bejelzett egy csomó vírust. vki tudja mi lehet a gond?
  • BAk3R
    de az úgy meg milyen már, van a szépen a kerítés és akkor egy helyen nincs? :) hihetetlenek azért..
  • ToCsEk
    jaaah :D értem, :D:D
    kihagyod azt a részt :D
    passz :S
  • BAk3R
    nem garázskapu, hanem tudod van a garázs. azon van a garázskapu. és azonkívül van a kerítés ami a házat körbeveszi, vágod. és arra mi a faszt tegyek, hogy a kocsi kimenjen rajta?
  • Legend Killer
    ja, garázs kapu. vettem kocsit, de mindig az a nyomi munkás autó jön és rohadt hangosan dudál, úgy megijeszt :DD. hogy lehet megmondani annak a verdának, h kopjon le, mer van saját verdám?