44549
-
#1161 Én meg lehet hülyeségekkel követelőzök, így 2009-ben XD
#1156 -
Gólya #1160
nagyon sajnálom azt az embert, aki felnővén elfelejti a gyerekkorát... -
EK1TEP #1159 Nekem nemlehet kocogni egyszer tudtam mostmár eltűnt a funkció -
#1158 Ezért nem veszem meg soha, még ha tetszik is! Lehet utálni.
Én nem támogatom ezt az üzletpolitikát. Nem is lenne pénzem az összes kiegre. Nem támogatom a havidíjas játékokat sem.
Vettem már nem egy játékot, de azok korrekt módon vannak tálalva. -
#1157 Jaja, én is hiányolom a "sofa tetején körömrágás" funkciót :). Ez van ... :D -
#1156 Hát bakker, most gondolkodok, hogy a fejlesztők mennyi mindent ígértek. a Mósdó lehetőségnél idővel mi a rákért nem lehet elérni a borotválkozás lehetőségét??? Csak kezet mosni meg fogat mosni lehet loaál.
Fodrászhoz miért nem lehet menni??? (vagy lehet? bár ez alap kéne legyen)
Zuhanyzóban miért nem lehet dugni? :)
na mindegy
még sem olyan részletes ez... -
#1155 köszönöm a választ :) akkor megnyugodtam :D -
#1154 Tényleg kuglifejűek, de a fej kiválasztásánál ha rámész a nagyító gombra, akkor ott finomhangolhatod a fejed. A szélességet szedd le, és már normálisabb is lesz a fej.
Ami elszomorított, hogy megterveztem a karaterem, bekerült a játékba, és 3szor olyan kövér, mint tervezőasztalon Váh. ... na mind1, majd kondiznia kell :). -
#1153 nincs semmi különbség köztük :) -
#1152 remélem tud vki egy igennel vagy egy nemmel válaszolni erre :D:D -
#1151 Az sajna semmire nem jó, legalább egy 9500ös kell a leírás szerint. Pár ezer forint... -
#1150 Köszi. -
#1149 be lehet állítani, ahogy neked tetszik -
#1148 Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogy azt idő ugyanúgy van a 3-ban mint a 2-ben? Nekem az volt a bajom, hogy túl gyorsan telik, és nem jut idő semmire, itt lehet finomítani reálisabbra? -
littlepinkcat #1147 Ati Radeon 9250-em van. -
#1146 nekem se válaszol senki, JEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA -
#1145 Vegyél videókártyát -
EK1TEP #1144 Egyik sem vagyok tudtommal és játszom vele -
littlepinkcat #1143 Sziasztok!
Most töltöttem le és telepítettem fel a Sims 3-t, de miután becrackeltem és el akartam volna indítani, akkor azt írja ki, hogy:
"A videókártyád szemlátomást nem támogatja a Shader Model 2-t. Frissítsd a kártyádat!"
De a Sims2 ment a gépemen!
Légyszi segítsetek, hogy mit csináljak! -
#1142 Házas -és dedósemberek játéka a Sims világa.
Igaz ez az állítás? -
#1141 Sziasztok!
Nemtudom h végülis mit jelent a reloaded verzió. Ugyanolyan minden mint ami júni 5-én jelenik meg a boltban vagy van vmi hiányossága? -
EK1TEP #1140 Észrevettem egy bugot!
Nálatok nem csinál olyat hogy nem abba öltözik át amibe épp kéne?
Megyek aludni és átöltözik öltönybe, elmentem az uszodába átöltözött öltönybe és ment be a vízbe, felkelt reggel átöltözött sport cuccba
Árnyék bugok is vannak érdekes az egész... -
#1139 A kép, amit ígértem
-
#1138 nekem senki nem válaszol soha, ehh. -
#1137 Pedig lehet egynél több karaktert is írányítani! a lényeg, hogy kisbabával kezdjetek. és lesz apa neki vagy anya vagy mindkettő. ennyi az egész. -
#1136 Az a "küldetésem", hog yjavitsma meg egy szomszéd tévéjét, elmegyek hozzá, de nem igazán akarja megjavitani, elvinni se, meg semmi. pff. hogy kell? -
#1135 tudod, nem az a baj, hogy gumiszerüek, de egyszerüen képtelen vagyok a puffadt kerek arcon kivül másmilyet csinálni, és ez a baj -
#1134 nagyon sokat kell még a közösségnek pofoznia ezen a grafikán hogy én ezekkel a holdvilágképüekkel játszak -
#1133 nem kell benne harcolni, nincs stressz, nincs verseny, éppen emiatt egy jó kis stresszes nap után kellemes vele játszani -
tomzoo #1132 és azt mennyire kell beállítani vagy mi a meoldás? -
#1131 kevés a lapozó fájl mérete, avagy virtuális memória. -
tomzoo #1130 itt akép -
tomzoo #1129 pedig van 80 gb helyem még :D Így h be crackeltem vagy 20 vírus jött be...:S -
EK1TEP #1128 Pedig a hellyel van gond!
Lapozó fájl kevés ha jól értelmezem! -
tomzoo #1127 Sztem a crack vírusos de más nincs, csak ez az only realoded-es... -
tomzoo #1126 Amikor indítanám a gamet akkor kiírja ezt a hibát:
extracting file failed. It is the most likely by low memory (low disk space for swapping file) or corupted cabinet file.- van elég helyem és 2gb ramom van szal tuti nem a géppel van gond.
mindez crackelés után jött elő... ja meg nod utána bejelzett egy csomó vírust. vki tudja mi lehet a gond? -
BAk3R #1125 de az úgy meg milyen már, van a szépen a kerítés és akkor egy helyen nincs? :) hihetetlenek azért.. -
#1124 jaaah :D értem, :D:D
kihagyod azt a részt :D
passz :S -
BAk3R #1123 nem garázskapu, hanem tudod van a garázs. azon van a garázskapu. és azonkívül van a kerítés ami a házat körbeveszi, vágod. és arra mi a faszt tegyek, hogy a kocsi kimenjen rajta? -
#1122 ja, garázs kapu. vettem kocsit, de mindig az a nyomi munkás autó jön és rohadt hangosan dudál, úgy megijeszt :DD. hogy lehet megmondani annak a verdának, h kopjon le, mer van saját verdám?