7029
  • Shaman
    egyébként lehet 2 szintet húzni. Ha travian plussz-od van akkor ugye 2 dolgot rendezhetsz sorba egymás után,s ez lehet nyugodtan 1 épületnek az egymás utáni szintje.
    De ezt nem egyszerre építi ilyenkor hanem szépen sorban,csak mindkettőt kirakja.
  • Shaman
    videó linkje?
  • PunkZoli
    az a baj hogy leromboltam ugye a palotát.. de még mindig az maradt a főfalu.. csinátam rá rezidenciát
  • gabo91
    Találtam egy igen durva videot. Érdemes megnézni. 38. másodperc környékén álitsátok meg, és nézzétek meg milye van meg hogy miket épitt.
    Nemtudom hogyan de egyszerre két épületet épit bent. 98 és 99 szintet egyszerre épiti bent.
    A másik pedig a sereg mérte, ill hogy menyi telepese van. 590 telepese van... de nemtudom hogyan...
    több mint 1millio testőr és még sokminden más tényleg kegyetlen ez.
    Viszont azt nemértem, hogy a világcsoda egy épitkezési helyet foglal neki. Én ugy tudtam, hogy középre épül a natar falukban és a főépület helyére meg a középen lévő 3 üres helyre...
  • gabo91
    Pakold oda a palotát. És akkor kitudod nevezni főfalunka. De ha már letetted valahova a palotát és lebontod akkor nem teheted átmáshova. Ha pedig az első faludba pakolod akkor az marad a főfalu.
  • PunkZoli
    hogy tudom a másik falumat kinevezni főfalunak?
  • F1re
    engem naponta 3x igy tamadnak szoval tok jo jatszanom foylamatosan nullaznak geci
  • gabo91
    Egy szép fosztás. Sajnos csak két menetben birták elhozni a nyerset a katonáim :D
    A zsákmány sorban a teljes zsákmány alatta a fehér sorban a veszteségem.
    1forduló
    2forduló
  • gabo91
    Azért nem vagy te sem gyenge jtékos... de ez tényleg szar igy, esélyed sincs ellene.
    gy sok jövöd nincs azon a szerveren. Probálj valamelyik FEKETE klánba belépni. Most ugyis lett megint egy alklánunk, abba probálj belépni, akkor megnekültél előle, mert fekete és pannon klánok szöviben vannak.
  • gabo91
    Hát igen... a legdurvább faluja ez.
    15buzás, ráadásul főfalu
    és 3db duplabuzás oázisa van... hihetetlen hogy talált olyant hogy 15buzás és a közlben 3db duplabuzás oázis...
    mintha ő pakolta volna oda...
    kis matekolás.
    mivel főfalu ezért 15szintre tolhatja a bányákat buzafarmokat.
    aztán van neki egy malom, egy pékség, és 3db duplabuzás oázis (mindegyik 50%-ot dob)
    15-ös szinten 800 a termelés ezért a speeden 2400
    Én ugy tudom 15-ig lehet főfaluban tolni a bányákat, de majd a rutinos s1-es játékosok megmodják hogy mivan. Ugyinis klántársam megkérdezte mh-t az pedig azt irta hogy ha van 10-es palota a 20-ig lehet tolni...
    csak 15-ös szintről vannak infoim, fölöte lévőröl nincs, szoval én 15 szintel számolom
    15*2400*1.25*1.25*1.5*1.5*1.5=189843,75 És gondolom még aranyat is használ szoval az emgint csak +25%
    Egy faluban 189843 a buzatermelése... kegyetlen...
  • gabo91
    az egy dolog, ám azt nem mondták, hogy hányan védték a natar falut... ha 500-an akkor bepuztitod, de itt joval többen voltak... pár 10ezeren védték...
  • ruffirant
    én is
  • Picar77
    én
  • szurop
    Ekkora serege az új népnek, a gépi népnek se lessz.
  • tomas10
    én
  • Csirke4
    Hi all. =)
    Ki játszik aktívan a Server1-en?
  • David2
    részvétem, de csalók ellen mit lehet tenni?
  • Rise Against
    ehhez szóljatok hozzá.
  • PunkZoli
    ha 3 falum van , és 3 elfoglalt területem a főfaluhoz csatolva a hőssel, és átküldöm a hőst, a 25, 50% os termelés marad az előző helyen?
    vagy egyáltalán azt átlehet bizniszelni a többi falura?
  • David2
    csekkolkjátok
    azé már kezdek ráérezni a játékra
  • Shaman
    Nekem még nincs szenátorom (nem is lesz,mert nálam főnöknek hívják,mivel gall vagyok:),de amit leszűrtem az a következő:

Ha a palotába,rezidenciába benézel,ott láthatsz egy hűség menüt,ami alapból 100%. Nos ha ellened küldözgetnek szenátort,akkor minden egyes sikeres "támadással" x%-al csökken a hűség. Kellő támadás után a falu átáll. Ha az adott faluban van saját szenátor,az vissza tudja növelni a hűséget.Jah igen és önmagában nem érdemes küldeni,hanem egy sereggel,mert a védőkön át kell verekednie magát,s mivel a harciértéke nem túl nagy,ha egyedül megy simán leverik,s kárba vész a rengeteg nyersanyag amennyibe került.

Nos majd az okosabbak megmondják jól gondolom-e,de a fórumokon/weblapokon való olvasgatásból nekem ez szűrődött le.
  • Firerock
    ezt én is látom
  • sweech
    A szenátor a néped által választott vezető. Remek szónok és hatalmas meggyőzőerővel rendelkezik. Ellenséges faluba kiküldve megpróbálja annak lakosait meggyőzni arról, hogy mennyivel jobb lenne nekik ha az ő birodalmához csatlakoznának.

Minél gyakrabban tart beszédet a település falai közt, annál kevésbé valószínü hogy a lakók egy ellenséges szónok csábításainak bedőlnek.
  • Firerock
    kérdés:
    Mire jó a szenátor?(hússzú leírást kérnék)
  • Egerwin
    Ja és se én (keagle), se ropyyy nem játszunk arannyal!
  • Egerwin
    Már írtuk a végtelen-en, hogy az nem ref link, hanem csak az adatlapunkra mutat! Nem tudom miért hiszi mindenki, hogy fef linket tettünk be
    Egyébként meg nem kéne leírni az oldal nevét!
  • Shaman
    Egyébként még amit én összeszedtem a natarokról innen-onnan:

13 falujuk lesz. Alapból nem támadnak senkit sem,de kémeket küldözgetnek olyan 40-50-esével.Ha viszont megtámadod őket,ők is fognak.Nagyon erősek az egységeik.
    Ahhoz,hogy megnyerd a Traviant el kell foglalnod egy natar falut,s ott megépíteni egy level 100-as világcsodát.
    A natarok minden 5.világcsoda szinten megtámadnak. lev 95-től pedig szintenként. nagyon sok egységgel. Persze közben más játékosok/klánok is folyamatosan fognak támadni.Rengeteg támogató egység kell,hogy megvédd,ezekhez pedig rengeteg búza.

ha megnéztek egy végső videót,ahol építik level 100-ra például ezt akkor láthatjátok,hogy például csak praetorianból több,mint 400.000 védi a falut :-))
    A srác ellen adott pillanatban 256 darab különböző támadás ment,valamint 107 támogató sereg volt úton.
    A hadereje fenntartása óránként 500.000 búzába került,ezt csak úgy tudja fenntartani,ha minimum 50 ember küld neki óránként 10.000 búzát.
    Szóval nagyon-nagyon durva.
    Arról nem is beszélve,hogy ha level 20-as főépülettel 1221 óráig,azaz körülbelül 50 napig tart felépíteni level 100-ra a világcsodát.
    Szóval ez nem egy egyzserű dolog,s ezért húzzák a bevezetését az s1-re.
    Főleg azért mert a játékot a natarok is megnyerhetik,nemcsak egy játékos :-))))
  • Shaman
    A natarok erősségéről a travian forumból idézek:

Német szerveren egy srác támadta a natarokat:
    "3000 birodalmival támadta és sikerült kinyírnia 1 harcia eleféntot+3 katapultot+1 telepest nem lesz könnyű dolgunk "
  • szurop
    10. főépület szint után. Szintenként tudod lebontani a nemkívánatos objektumot.
  • Picar77
    ha sajátot akarsz akkor 10 szintü főépület kell hozzá
    ha másét katapult kell :DDD
  • Firerock
    csáttok
    épületet hogy tudok lerombolni?
  • kzoard
    mindenki kap alappból 30at vagy 35öt, nem tom ponosan. hogy kipróbálhassuk a Plusszokat is.
  • ToCsEk
    Azt nem hiszem hogy fogok. De én valahogy máshogy is szereztem pár godlot úyg emlékszem.
  • szurop
    Fizethetsz érte. Emelt díjas esemessel.
  • ToCsEk
    Csak így lehet szerezni?
  • szurop
    Meg hívsz valakit a traviánba. Van mindenkinek egy saját linkje, és valaki arra kattintva regisztrál, úgy kapod meg az aranyat.
  • ToCsEk
    Én tegnap csatlakoztam hozzájuk.

Amugy aranyat hogy lehet szerezni mert azt nem értem.
  • Trisztin
    lehet,hogy én értem félre ... de a jelentkezést a már létező faluknak címezték...

ha aranygyűjtésre akarnának rámenni,akkor az lenne,hogy jelentkezz itt az oldalon XY-nál... és meghívó küldésével becsábítanák a játékba... na akkor már biztosan kapnának érte aranyat...
  • kzoard
    legális
    te is megtudod csinálni a travian + és ott az aranyszerzés
  • szurop
    Meg van oldva egy évre a +25% nyersitermelés mindenből nekik.