7029
-
#1009 Hali énis elkezdtem a játékot :] 1es szerveren restart van vagy miarák? :S -
#1008 jaja :DDD
én is jól álltam 167 vagyok voltam összetetben .... -
#1007 én lehet hogy nem is átérek valami biztonságosra ha nem kapom vissza.
pedig sok időt fektetem bele és már nagyon jól álltam. -
#1006 picar77 te is kalóz vagy?
én is -
#1005 remélem tuggyák mit csinálnak nem akarom ujra kezdeni! -
#1004 Nekem is úgyan ezt írja ki megnézem és nulla játékos van a server 1 -
#1003 szerintem még nem ok aserver...vagy wipe :/ -
#1002 nincs ilyen név ?
wtf? XDDD -
#1001 megy az s1 de nem enged be... -
#1000 lehet mind három szerveren falud
csak az a lényeg mindegyiken csak 1 lehet
TÉK -
#999 ha valakink van az egyik szereveren faluja attol a másik szerverre regisztrálhat még falut?
csak mert most a 2 es szerveren vagyok és nincs lelkem otthagyni a falumat ami ott van meg már azért kezdek megerősödni is a helyi körülményekhez képest viszont vannak haverok az egyes szerveren és ott is szívesen tolnám a játékot velük
szóval mi ilyenkor a lehetőség? -
#998 server bepukkant -
#997 én is arra gondoltam ,de azért kössz
honnan szedtek 8 kbos képet? -
#996 játék adatbázis hozzá férhetelen
biztos javitás .... -
#995 Game database is unavailable?? -
gz #994 Támadáshoz vagy célpont kereséshez ajánlom a http://trav.extra.hu oldalt, ahol könnyen és gyorsan lehet akár térképen is megjelenítetni klánt, játékos faluit, vagy népesség alapján bárkit. Ahogy olvastam, az oldal magyar fejlesztésű, ingyenesen használható, és fejlesztési, keresési javaslatokat is meglehet adni, amit a készítő megvalósít. Ha hasznosnak találjátok az oldalt, Ti is támogassátok azt, és mutassátok meg ismerőseiteknek, klántársaitoknak. -
#993 nagyon könnyen :D
csinálsz elöször egy gyülekező teret, majd épitesz kaszárnyát és akkor már menni fog -
#992 nem raboltak ki, megnéztem :(
amugy egy über noob kérdés: hogy lehet egységeket kiképezni? :? -
#991 meglátod, fölül jobb oldalt vannak a levelezések
ha kiraboltak az ott van ... -
#990 hát az lehet, mert este építgettem őépület fejlesztést, de annak azóta vissza kellett volna jönnie :( -
#989 kiraboltak, vagy valamit épitettél -
#988 hiho. miért van az hogy tegnap este még majdnem fullon volt a nyersanyagom most meg leugrott hirtelen? -
#987 Hali!
Ott a harcszimulátor, a gyülekezőtérnél tudod elérni, védőként a természetet kell kiválasztani. -
#986 37 Patkány
21 Kígyó
20 Krokodil
7 Tigris
Ezekenek a kipusztításához mekkora sereg kellene? (Gallokkal vagyok) -
kzoard #985 vagy mert termeled a katonákat, és azok fogyasztják a sok búzát, vagy mert lejárt a plusz ha használtál. de különben az épületek lakói is fogyasztanak, azt a megépítésnél látod áthúzott gabona jelecskével -
#984 Srácok az miért van, hogy a búzatermelésem folyamatosan csökken? -
#983 Összesen 20 szint van. Speeden megéri fejleszteni, a normálon meg akkor ha igen sok a nyersed, meg van pár k katonád abban a faluban.
#980: nem kérdezted, de azért leirom. Szenátort magában ne küld elötte kémlelj ölj, és nagy seregtámogatásal küldjed csak. Főfalut nem tud elfoglalni, és többször kell vele betámadni a falut. -
#982 kössz
erre nem jöttem volna rá -
#981 palotában/rezidenciában, a következő "szabad" szinten (ahol még nem képeztél semmit): 10 (, 15), 20 -
#980 ha már kifejlesztettem a szenátort akkor hol kell kiképezni?
vagy mit kell vele csinálni? -
#979 megmarad.
és szintenként 1.5 %-ot ad. -
#978 a telepes 80-at véd mindenből. Majdnem a legjobb védekező egység :) -
#977 ez a páncél- és fegyverkovácsos dolog, hogy van, nem tudjátok? ha ott képzem a katonát ahol mondjuk 5-ösre van fejlesztve a fegyverzete, aztán átküldöm egy másik faluba, megmarad, vagy átveszi az ottani kovács értékeit? -
#976 51+170+590 telepese van... meg a katapultokat sem értem hogy minek, -
#975 #968: lol kifelejtettem...
akoritt
van a video.
kicsit durva. Nem vágom hogy minek a sok telepes, hisz azzal nem lehet falut foglalni. Szenátorokat még cak csak érteném, de azt sem egészen. Mert ugye az azért kell hogy ne foglalják el a faluját, hanem gyorsan a szenátorok viszatermelik a hűséget. De ha valaki betámadja szenátorral és megőlik a csapatait akkor nem romlik a hűség, szoval ezt sem értem. Ha ott átörik a védelmet akkor anyi az egésznek. Szoval igy csak kajálnak azok is... -
#974 hát hajrá, két variácio van, megkegyelmezett don lino és ezért engedi hogy bemeny az alklánjukba igy még talán segit is majd, másik pedig az hogy nem tudott rola, de leszarja hogy bevettek és foszt majd kirakat a klánbol mivel (szerinte) jó farm vagy. -
#973 Nem kell rabloval menni bármilyen támadással megy és oylan egységet visz ami képes nyersanyagot vinni akkor tud fosztani. A hős nem visz ynerset. Viszont telepessel is lehet fosztani :D 3k nyerset bir el, de lassu nagyon :D
A rablo és a normál támadás között anyi a külömbség, hogy a rablotámadásnál odamennek ütnek egyet felkapják szajrét aztán futás haza. A normál támadásnál pedig addig megy a harc amég valamelyik fél el nem veszti az összes egységét. Itt is viszik a nyerset, feltéve ha van túlélő. -
kzoard #972 csak ha rablóval jön, és más katonát is küld -
#971 Srácok, ha valaki kikémleli az én falumat, akkor el is tud vinni nyersanyagot tőlem, vagy csak akkor ha rablótámadással megtámad? -
#970 jelentkeztem Pannon X-be, így remélem túlélhetek, bár lehet, hogy leszarják :D