7029
  • gabo91
    Szia!

Álítólag lessz. Sajnos nem jön be nekem a travina.hu igy nem tudok egyéb információval szolgálni, de amint megjavul utánna nézek a részleteknek.
  • Cat 02 #1168
    Hali
    lesz 4 es ? :D
  • gabo91
    Milyen klánban voltál?
    Tudjátok az az érdekes az egsézbe hog három szerver van, mindenhol vannak elsők utolsok meg középmezőny, de se az s1-ről, sem pedig az s2-ről nem halottam olyant hogy "szemét csaló az XY meg az X klán is egy rohadt csaló klán" érdekes modón a spedd szerver "toplistásairól, meg top klánjárol" anál többet hallani... hát igen fura egy dolog ez...
    egyesek véresen komolyan veszik ezt az egészet... gondolom ti is komolyan vettétek mert mért ne, de nem anyira hogy mások játékát tönkretegyétek. Ebből ne tudom mi hasznuk van...
    Minden napra jut egy klán amit tönkrevágnak...
  • gabo91
    Irtam tegnap moderátorok topikba hogy tegyék be a bannert, hát be került. Örülök neki, igy azért jobb ide benézni :)

Igen halottam én is a negyedik szerveről, de nemtudom induljak -e kezdődik a suli igy kevés lenne az időm ,emg uncsi lenne már az nekem. Ujrakezdeni mindent előröl...
    most töröltem magamat az s1-ről is mert nincs rá időm. Ám ha ti mentek akkor én is benevezek. Nem hagynám azért ki. Most gall vagy germánal szeretnék lenni, inkább gall felé hajlok, de a római jobb épitkezésben, és ha kevés az időd akkor az nagyon jó. Viszont joval drágábak a fejlesztések és egységek...
  • Requiem88
    én is gondolkodtam rajta hogy indulok az s3-on (ez lesz a "negyedik" szerver) csak kicsit fosok tőle hogy lassú lesz nekem nagyon. jól megszoktam már a speed szervert és nem tudom... mire elérném azt a szintet hogy faszán jönnek a nyersanyagok meg beindul a falum lehet megunnám :S
  • Picar77
    s1-en volt de behalt :(
    de a 4 lehet megint megkéne probálni
  • MegaHarcos
    A kezdőoldalnál ott van hogy fórum hírek és ott a legelsőre katt.
  • Rise Against
    na, akkor itt már tényleg lehetne egy SG klán =)
  • Czdano
    Lesz server 4? o.0
  • MegaHarcos
    Most fog indulni egy új szerver ott több esélyed lenne mint a speeden.
  • Rise Against
    Ez volt tegnap.
    Azóta már a többi száni kocka pannonos haverját is rám mozdította, és hajnali 5-kor feküdtek le diadalittasan, hogy elfoglalták két falvamat.
    Hát, elindult a törlés, és majd írok linonak egy köszönetnyílvánítást hogy rávezetett, nem érdemes erre elbaszni az időmet, pénzt áldozni rá meg végképp fasznak kell lenni. Ez a speed az elkúrt kockák szervere, akik 24/7-ben játszanak, ezt lino meg a benyaló havrjai is bizonyították. Az igen, ez élet.
  • Solid Snake
    Jó lett a bannerő thx. a készítőnek
  • Rise Against
    na don lino két hullámmal nekem jött, szerintem foglalni akar. még utolsó erőmből fosztogattam tőle, meg betámadok egy másik pannonost is, aztán törlök. Ilyen módon szeretek veszteni :D
  • Rise Against
    szép munka, tetszik =)
  • Rise Against
    az egész lista nagyjából össze van keveredve
  • Zs0lt1
    jóó lett! thx!
  • Black Hawk
    haveromat megtámadták azt kért támogatást csak a rossz faluba XD.
    az a vicc hogy vagy 10 ember küldött azonnal szép kis sereg gyült össze
    Hiába a Hód az Hód. :D
  • Requiem88
    zsííííír lett :)
  • Picar77
    nagyon szívesen :)
    örülök hogy tetszik
  • Czdano
    Jó lett, nagynagy thx neki :)
  • gabo91
    Picar77 elkészítette a bannert .
    Köszönjük neki!
  • gabo91

Érdekes dolog...
  • Czdano
    Lál :D Szivás
  • Black Hawk
    Ezt nem hiszem el!!!!!! Leviszem annak a vacak falunak a hüségét 15%ra már elindítom az utolsó támadást. és tesss a falu eltünik.
  • gabo91
    ez jólenne.
    A gomb maradhatna csak a szöveget kellene lefedni és átírni Travian -ra valami hasonló betűtípussal.
    Valaki esetleg megtudná csinálni?
  • sweech
    a bejelentkezés helyére kell írni valamit

jobb ötletem nincs :c
  • gabo91
    Kellene valami jó banner ide is... Csak nem igazán van miből csinálni :S
  • gabo91
    Katapultnak választhatsz clpontot. 10-es szintnél már az összes választható célpontot választhatod (nem minden épület lehet célpont. pl. rejteghelyet nem veheted célba)
    15 szintnél csinálhatsz már edzőteret.
    20-as szintnél pedig két célpontot választhatsz (min20 katapult kell hozzá)
  • Hanci
    mire megyek a gyülekezőtér fejlesztésével??
  • Requiem88
    jó tudom, én írtam rosszul: a "velünk" szócskát a userekre értettem, úgy globálisan :)
    Black Hawk ja lehet :D
  • Black Hawk
    Há ezek a környék faszagyerekei akiket lekatapultoztak. :D
  • gabo91
    nem csak ezt a szervert támadják, tucatnyi szervert támadnak, köztük a speed.travian.hu-t is...
  • Requiem88
    bírom az ilyeneket... csak tudnám miféle sérelem érte a mi kis hackerünket hogy velünk kell kib@szni érte... :S
    remélem hamarabb ráun mint én a speed szerverre
  • gabo91
    Én sem mondtam ilyent. Ott elég rendesen megy a vita, ezért mondtam el a véleményemet...
  • Black Hawk
    mi a szervert fikáztuk nem az admint :D
  • gabo91
    speed.travian.hu szervert DOS/DDOS támadás érte/éri

Hivatalos topik.

Érdemes olvasgatni a topikot, sok idióta írogat mindenfélét, és szidja a modrátorokat...

darkman (admin) már szólt a németeknek a tőrténtekről egyenlőre enyit tudni. Az itteni Team pedig mást nem tud tenni, mivel a szerver németórszágban van.
    Szószincs olyanról, hogy sporolnak a szerveren, hogy több pézük maradjon, a szervert támadás érte!

A véleményem pedig az, hogy az admin is ember és nem őt kellene elmondani mindenféle f*sznak azért mert nem emgfelelően működik a szerver.
    Meg aztán ha a sok buta ember aki szidja őket kicsit utána olvasna hogy mit is jelent pontossan ez a DOS/DDOS támadás akkor nem írnának f@szságokat.

(Elnézést a vélemény nyílvánitásért, nem "mutogatok" senkire sem, csak véleményt nyilvánitok)
  • gabo91
    durva nálam akkor szokott lenni ha IE -tab ot bekapcsolom...
    most csak a hiba üzik jönnek meg mindenhol a kérdőjel. A nevetséges az, hogy 10*anyit tudtam ma csinálni normál szerveren 5 faluval mint a speed-en 11 faluval...
    délelött 11kor odaértek telepeseim a helyre, ám +2óra mire nagynehezen megkapom a falut. És most csináltam 2 szintet a főépületen 1db 1-es szintü agyagbányát és 1db 1-es szintü favágot... ennyi volt a nagy fejlődés...
  • Black Hawk
    itt csak éjjel lehet már játszani :D vagy kora reggel úgyhogy óra felhúz reggel 6 ra :D
  • Requiem88
    ismét laza 18991 esemény vár feldolgozásra :S
  • Black Hawk
    az s3 nak nem az lenne a jó fejléc címe hogy travian hux hanem hogy Travian Sucks.