7029
  • F1re
    :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D: nekem is :DDDD
  • Picar77
    Ruff, nem válaszolnak rá :'(
    úgy hogy nem tok segiteni
  • Picar77
    ctrl+f5 :)
  • Rise Against
    tetszik az új skin =))
  • Requiem88
    én fel se bírok menni, nemhogy akármit is csinálni... igazán kidobálhatnák az inaktív játékosokat és mindjárt gyorsabb lenne...
  • Black Hawk
    9000
  • gabo91
    6500 már
  • gabo91
    na megint kezdődik a duga...
    Szerintme a regelést is azért vették le, mert ennyi embert is alig bir a szerver, nemhogy még regisztráljanak pár ezren.
    S1-en többen vannak, de ott egyszerre fent enyien, meg hát ez speed a jelentéseket is gyorsabban gyártja
  • gabo91
    Akkor vedd el a másik faluját :D
    jó csel volt, de ez lett az uj főfalu ami régen volt az a kezdő faluja és gondolom az sokkal jobb falu mint ez... szoval vedd el azt... most már nemtud változtatni a főfalun...
    (most is azért tudott cak, mert az alapbol főfalu, ide letette a palotá, de nem nevezte még ki főfalunak csak most mikor mentél támadni)
  • Requiem88
    ééértem köszi :)
  • Black Hawk
    lényegtelen hogy a másik faluban van a palotája
    alsó opcióval ki lehet nevezni hogy ez lesz a föfalum.
  • Scareface
    Ha építesz oda palotát igen. Csak másik faludba ne legyen akkor palota :)
    Mivel csak 1 főfalu lehet.
  • Requiem88
    az elhagyatott völgyet ki lehet nevezni főfalunak ha telepessel foglalod el?
  • Bobber
    azt irtuk hogy olyan elhagyatott völgyet foglalunk el telepessel amiben 15 buzamező van és csak 1-1 fa agyag meg vas
    és mivel azt akarom megtenni főfalunak igy ott ki tudom a nyersanyagtermelőket építeni 10 es szint felé mert normál faluban csak 10 es szintig lehet kiépíteni a buza agyag stb bányáidat

erre azért van szükség mert amikor már nagyon keménynek érzi magát az ember akkor nagyon nehéz egy akkora sereget ellátni kajával ami ütőképes is lehet
    viszont egy 15 buzás faluban 20 as szintü búzafarmokkal iszonyat méretü sereget lehet tartani és nem anyira gond az élelmezése
    remélem érthetően irtam le a dolgot ha nem akkor bocsi:)
  • Scareface
    Én tegnap tudtam regizni speedre, csak nem Főoldalon levő jelentkezés gombbal. Asszem valamelyik leirás végén volt link :)
  • Zs0lt1
    nna ez nem is rossz tipp :DD
  • Black Hawk
    nem szóltam a srác ügysen átnevezte főfalunak a másikat :D
  • Black Hawk
    de nem írja hogy csökkent volna a falu hűsége :S vagy most akkor mi van.
  • Zs0lt1
    igen.
  • Requiem88
    pl az 1043 meg az 1042-es hsz-ben nem értem ezt a "15 búzás" meg "20 búzás" kifejezést. ez a búzafarmokra vonatkozik, a falun kívüliekre? ezeket lehet ekkora szintre fejleszteni? vagy az oázisokra? (nem csak 10 a max?)
  • Black Hawk
    A szenátort normális támadással kell elküldeni ha foglalni akarok?
  • gabo91
    (néha kicsit nehéz a felfogásom) szoval ha elmondod, hogy mit nem értessz akkor tudunk segitteni.
  • Requiem88
    á nem fontos :) már talán sejtem, majd rájövök.
  • szurop
    Hehe, már nincsen torlasz.
  • szurop
    Elnézést a tahóságomért. De akkor is már csak 17k torlasz van.
  • szurop
    De hülye vagyok, én majom. Bocsánat ha csak annyi a helyzet hogy csak megoldották az enyém.
  • szurop
    Összes torlódás megszünt
  • gabo91
    26,5 egyszer iden. idő kérdése. de reggelre nemhiszem hogy jó lessz
  • szurop
    Nemhinném. Szerintem helyre fog állni. Má csak 16k torlax van.
  • gabo91
    utánna ugyanúgy nől...
    TÉK
  • szurop
    Most talán beindult a szerver. Másodpercenként kb 50-100-al csökken az eseménytorlaszok száma.
  • gabo91
    nagynehezen beenged, majd behal állandoan. És épitkezni nem tudsz, mert eseménytorlasz van...
    32ezres a torlasz már...
    milessz itt ... :S

szar ez egész, a mai nappal csak buktam az egészen, eltünt 3k birodalmim, meg a 9-es szintű hősöm... sehol sincsenek. Éppen támadni voltak és nem jöttek vissza. oázist irtottam de 30birodlai halt meg. elindultak haza, ám nem értek haza, gyülekezőtérnél sincs kiirva. És még a buzatermelésem sem ugrott vissza.
    épitkezni se tudtam a raktárak tele, buzám nincs, kereskedők beragadva.
  • gabo91
    Nem értem a kérdésed.
  • Requiem88
    lehet egy kérdésem? kicsit műveleltlen vagyok, de ahogy itt olvasgatom hogy 15-16-os búzafarmokat foglalgattok... ezek mit jelentenek? az oázisokat?
  • Requiem88
    jajaja, én is azt néztem... de az enyémet szerencsére már feldolgozták.
  • Black Hawk
    S3 on nem gyengén beállt az esemény torlasz :D
  • Zs0lt1
    Vki itt régebben azt mondta. hogy az HU1-en.
  • Czdano
    Meik szerveren lesznek natarok?
  • zeus89
    szerintem multihunter az oka
  • Zs0lt1
    hát a speed most beengedett, fent a kis ikonok meg is jelentek, de semmi más. Azt irja: Maintenance work please wait.