7029
  • Picar77
    igen a legelején
  • ToCsEk
    Ilyet ti is kaptatok?

Halló tocsek,

a környezetedben sok idegen uralkodó van, akikben nem bízhatsz meg. Különösen a Germánok veszélyesek és biztos lehetsz benne, hogy az elkövetkezendő néhány napban megkísérlik majd kifosztani a raktáraidat.

Mivel egy saját hadsereg nagyon drága, ajánlom egy rejtekhely azonnali felépítését. Oda rejtik el a lakosaid, egy esetleges támadás esetén a raktárakból a nyersanyagokat.

Ahogy készen vagy az 1. szintü rejtekhellyel, 3x további nyersanyagokat küldünk, a falu gyorsabb fejlődése érdekében.

A Gallok főnökének nevében kívánok minden jót és sok sikert!

Figyelem: Ez egy automatikus üzenet. Ne válaszolj.
  • Szega87
    jah
  • gabo91
    Szega te speed-en FeketeA-s vagy?
  • gabo91
    Levél vagy bármi, amivel bizonyitani lehet... az kevés ha ugyan az az ip cim, mert lehet bevan állitva gépén hogy a másik felhasználo is onét játszik, és igy azt tudja mondani, hogy a tesojáé vagy a kutyájáé vagy bárki másé... amig nem tankolja az egyikből a másikat vagy hasonlo addig ugysem zárnák ki... ha ismered akkor neked kell beszélni multihunteral, regizz be s2-re és irj neki, ha nemhisz és törölni akar érte akkor no problem...
  • noattack
    Spartacus9674 tuti csaló, mert ismerem, láttam ahogy bejelentkezik másik felhasználóval. Mivel tudnám bebizonyítani, mit írjak le, IP cím kell, vagy mi? Nem lehet csak úgy szólni, hogy ellenőrizze le? Mindenkinek jobb lenne.
  • gabo91
    Szia.
    Én sem szeretem a csaló embereket. A speed-en is fedeztem már fel furcsa dolgokat. Második nap mikor 50-70 volt a top 100-asok népessége akkor volt pár ember aki 200-250 fős birodalmi sereggel fosztogatott... (és csak anyit mondok, hogy az top 10-es emberkék sem azért top 10-esek mert olyan hude jok... nem mondtam, hogy két reggel küldik, de nemcsak ugy lehet bevételhez jutni) sajnos itt is nagy a csalás és tisztességtelen a játék, nem lehet mit csinálni...

Köszi hogy szoltál, de bizonyiték nélkül sokra nem megyünk. Ha tömi az egyik faluját akkor lebukik ugyis...
  • noattack
    Sziasztok!
    Most nincs felhasználóm, mert kitöröltem a sűrű támadások miatt, de fogok újat kezdeni. Viszont a Server 2-n ismerek egy embert, aki 2 felhasználóval játszik. Remélem segít nekem valaki, és a 0|0-n lévő MultiHunter-nek szól, hogy csalást fedezett fel!
    Felhasználó1: spartacus9674
    Felhasználó2: roykeane
    Kérem töröljék egyik, vagy mindkettő felhasználót (döntsön az MH)! Nagyon utálom minden játékban a csalókat! Azt hiszem, meg fogtok érteni, és szóltok, ne úgy fogjátok fel, hogy árulkodtok, hisz ő egy CSALÓ! Köszönöm előre is (remélem ír valaki mhnak...)
  • bigfoot
    hát amelyik településre rányomod azt látod középpen a térképen
  • ToCsEk
    Nemhiszem hogy támadnának mostanában, a felettem lévö népessége 11 az lattam lévö kettőnek meg 5 a népesség, eggyiknek sincs egysége.
    Amúgy ez mit jelent?
    » Térkép központosítása
  • F1re
    az joh legalabb szabad kornyeken vagy :D
  • ToCsEk
    Hali emberek. Belevágtam a játékba. A szerver 1-en nyomom. Ma kezdtem, eddig így állok:
    Térkép
    Faluközpont
    Falu
  • gabo91
    nem is gondoltam volna... valamiért azt gondoltam, hogy angol-amcsi...
  • kzoard
    a .de, mert német a fjlesztőcég és csak azután lett nemzetközi, mikor már országosan bejött
  • PS3 GAMER
    Hello! Melyik Travianos oldal volt az első?
    Travian.com
    Travian.org
    Travian.de
  • kzoard
    szurop: igen, jól értelmezted,
    gabo91: és nemigazán tudom mit kell ezekkel csinálni
  • gabo91
    Na ezt most nem igazán értem... mit kell velük csinálni hogy jó legyen a régi?
  • szurop
    Ha jól értelmezem, ebben az új rendszerben új csomagok kellenek. Ma kaptam az üzit hogy új a graf csomag rendszer. Ennek ezek kellenek:gp_check.css', 'unx.css' állományok és az 'img' mappa található.

A régi graf csomagoknál meg ilyen hu3.css meg un3.css szarok vannak az img mappa mellett. Most akkor jól értelmezem ugye? Még jó hogy ma akrtam graf csomagot szerezni, és használni.
  • THE DAHAKA3
    http://www.travian.hu/?uc=hu1_31840
  • kzoard
    ha tudja vki mi az a graf csomag és kezelni is tudja, itt van egy z1
  • F1re
    lego klan amugy most sztem naon jo lessz mert ugy lett megcsinalva hogy Lego észak Lego dél Lego kelet ezek lesznek asszem a Lego4,Lego3,Lego2,Lego - bol
  • F1re
    en is vok s3mon de eleg szarul alok mivel regeltem es utana 1.5 hetig nem nyultam hozza :D Painkillah neven vok ha jol tom
  • gabo91
    Nekem is klánt kéne váltanom, lego-ban gondolkozom de nincs lego-s a közelemben.

#866: De én is vagyok speed-en. Lehet, de könyen beverik... bár legalább keveset kajál (viszonylag, egy caesarishoz képest)
  • MegaHarcos
    Az s3-on senki nem játszik?A palladin pedig azért használják sokan mert az tud a legtöbb nyesanyagot hozni.
  • F1re
    s1en vok Lego É -be es meg nincs kifejlesztve a teuton de mar elkezdtem reggel :D
  • gabo91
    S2-ön vagy s1-en van? Sztem paladin szarra valo, gyenge a támadásban, védésben nem rossz. Teutonnal lehet jobban járnál. Csatabárdosok jo egységek, szeretem én őket. (római vagyok de akit helyettesitek az germán)
    Milyen klánban vagy te?
  • gabo91
    Hát majd elválik. Csak a bőkkenő az, hogy kicsit erősebbek az egységeik nekik, és sokkal erősebb falujuk van mint nekünk. Meg aztán elég előny az hogy "gép" és összejátszanak, még minden játékos csak egymással szarakszik...
    És hát ugye addig jönnek amig fel nem huzod a 100-as szintű világcsodát ami több millio nyersi és több ezer épitkezéis ora...
  • kzoard
    sztem elé uncsi lesz ez a nataros időszak, kivéve, ha nem mindenki támadnak, csak azt akinek elég nagy a serege és akkor sem porig rombolják(legalább is előszörre nem)
  • Szega87
    volt , most gyártottam le 234 birodalmit :D meg alapitottam egy 3. falut és nemsokára lesz 4. is :D
  • F1re
    1 Hős
    595 Lándzsás
    352 Csatabárdos
    3 Felderítő
    600 Paladin
  • MegaHarcos
    Én meg az s3-on keresek klánt.Az s1 és s2-n nem játaszok.
  • gabo91
    Köszi a pontosítást.
    Nem tudom, hogy s1-en mikorra várható, vagy hogyp ontossan melyiken lessz ősszel, én ugy hallottam, hogy s2-őn összel...

Nincs köztetek s1-es LEGO klános? Valaki nemtudna beszervezni valamelyik alklánjába? Mert mostani klánom nem egy összetarto klán... :S
    (gabo91)
  • Trisztin
    köszi az infot... nagyon korrekt tájékoztatás volt... :)
  • Rise Against
    ilyen termelés mellett csak ennyi katonád van? :0
  • Szega87
    Termelés:
    Fa: 2381 óránként
    Agyag: 2715 óránként
    Vas: 2175 óránként
    Búza: 1827 óránként

Egységek:
    1 Hős
    69 Birodalmi
    30 Equites Caesaris
  • MegaHarcos
    Még annyi hogy én úgy tudom hogy 13 natar falu lesz és ők csak akkor támadnak ha te is támadod őket vagy ha a világcsodát építed és akkor 5 szintenként,ha elérted a 95-ös szintet akkor szintenkent.Van a neten róla videó ahol valaki kiépíti 100-as szintre,persze valameik külföldi szerveren.A s2-n hamarab lesznek mint az s1-en?
  • ruffirant
    érdekes.s1-en nem lesz ilyen?
  • gabo91
    Világcsoda épitési fázisai.

• gabo91
    "Tehát minden natar faluban megtalálható a világcsoda alapja, és el kell foglalni egy natar falut, hogy felfejlesszük a világcsodát."
    Ugyhogy el is kell foglalni egy ilyen falut. (élmény lessz... főleg ha szövetségben vannak egy mással...
    még 1-1,5 évig szerintem lehet vele játszogatni, hogy megnyerje valaki a traviant... (ha megynerte valaki akkor ujraindul a szerver)

• gabo91
    Nater egy tőrzs. Velük a "gép" van,ő irányitja őket. (azért ez rohadt nagy előny, még neked fel kell keni hogy épitkezz neki letelik az egyik megy a másik)

A lényeg az, hogy a traviant akkor nyersi meg valaki ha felhuzza a világcsodát 100-as szintre sé egy bizonyos ideig meg bírja tartani. (jo pár milla nyersibe kerül)
    A világ csodához kellenek az épitkési tervek ezeket a natarok őrzik, de te is csinálhatsz. 20-as szintű kincstár kell hozzá. Sok féle épitési ter van, és mindegyik másféle bonuszt ad. (feleanyit kajálnak az eberek stb)
    ha megvan az épitési terv akkor a világcsodát egy natar faluba kell épitened. (keresek képet, azon látszik hogy miért.)

Nemtudom hogy s1-es vannak -e vagy mikor lesznek. Aynit hallottam csak hogy ősszel lesznek beiktatva. (álitolag s2-őn)
    Ez ugy fog tőrténni, hogy beálit a szerver (azthsizem 16) 16 falut ami natar falu lessz és mint ha jáékosok lennének ugy fejlődnek, szerzik az uj falukat támadnak fosztanak rabolnak és védik a kincstárat. Persze több ezres sereggel védik. Egy ilyen natar falut kell szerezned. (ezt én sem értem igazábol, hogy hogyan szerezzek) és oda tudod pakolni a világcsodát... elég kőltséges lessz...
    ja és igen, amikor beállitják a natar falukat a szerveren akkor megszűnik a regisztrálási lehetőség is.
    Elég érdekes lessz...