7029
-
#1049 -
#1048 nem kell hozzá semmiféle haderő. Rákatintasz a térképen az üres faluhelyre és ott lessz alul hogy térkép középpontosítása alatta pedig hogy új falu alapítása. arra kat és már mennek is a telepesek. 3db telepes kell és 750nyersnek kell lennie a faludban.
Ja és persze a rezidenciában van oylan hogy kulturpont arra mennyél ott látod hogy van-e elegendő menyiségü ahoz hogy falut alapitsál.
igen, véletlenbe akár azt is lőheti -
#1047 neked meg mi a bajod? Mi nem tetszik??? -
#1046 Rejtekhelyet random célzással lehet lőni? -
-
#1044 szijjjaaaa:)
beszélgetünk:) -
#1043 igen de szerintem majd katonai kiképzőbázisnak igen jól jön ha az lesz a főfalum mert a 20as buzafarm igen sokat számít:) -
#1042 nekem a második falum volt 15 búzás.
Jelenleg is az. nagyon-nagyon nehéz fejleszteni,lévén iszonyat kevés az egyéb nyersanyag.
A 3. falum szinte már le is hagyta a másodikat....
Persze később jól jön majd,de lassan fejlődik nagyon. -
#1041 Regizz te is, megéri :D (de azon a linken amit én adtam xD) -
#1040 Hehh??? Mafaxt csináltok ti itt? -
#1039 hehe most nézem hogy a klántársam már egy 15 ös buzafarmot befoglalt magának:)
remélem nekem is sikerül:) -
#1038 ha jók az infóim akkor van valmai sg klán de nem tom mleyik szerveren amugy a forum elejét olvasgatva talán kiderül:) -
#1037 jaja most még nincs elfoglalva és csak klántársak meg szövetségesek vannak körülöttem szal most őrült modon építem a rezidenciát hogy azt tudjam elfoglalni fővárosnak remélem nem lesz vele gondom
viszont arrol valami infot mondhatnátok kb mire készüljek mikor a telepessel megtámadom vagy mi
szóval nehogy az legyen hogy odamegyek és nem tudok vele mitkezdeni mert nincs elég haderőm amivel letolom az ottani védelmet
mert ere nem ir semmit hogy mi védi sajnos:( -
jeeeee xD
Amugy van vmi SG.hu-s klán? -
#1035 Amugy azt lehet h elhagyatott völgyet (ahol nincsenek dögök) magamhoz csatolok anélkül h falut alapitanék ott? -
kzoard #1034 ad bónuszt a termléshez, attól függ mien nyersi van benne
ha csak nem tévesztem össze másvmivel -
#1033 Az oázis mire jó? :S Egy GYIK meg 1 banner nem kéne? :D -
#1032 ha nem vgy fenyegetve, és klántársak vesznek körül akkor mindenképen a 15buzásat foglald el.
És lehetőleg az legyen a fővárosod oda pakold a palotát! Igy 20-as szintre tolhatod a buzafarmokat és bányákat, vagyis rengeteg katonád lehet. És ha van buzás oázis amit eltunál foglalni akkor inkább ahoz csatold.
Igen kicsit lefogsz amradni, nem úgy fejődsz mint mások de majd meglátod késöbb hasznodra lessz a 15buzás. Ha nem foglalod el elveszi más.
Nekem s2-ön a szomszédomban volt egy 15buzás örültem és ugy voltam el is foglalom, ám ránkszáltak akkoriban valakik és a csávo melém pakolta a második faluját abbol is folyton támadott. Profilában meg a 15buzás koordinátái voltak, igy inkább nem vettem el előle, nem akartam hogy gond legyen. Találtam 2db 9buzásat, igaz nem érnek anyit de jok ezek is.
Most pedig 9nap mulva megyek a 15buzásomért. Sikerült találnom a 9buzsátol nemmessze egyet, 310-es népeséggel... :D -
#1031 jaja tudom és el is borzadok tőle mindig hogy mennyi katonámat megölnék a természetben élő lények:)
szal még nekem is kicsit odéább van de lehet hogy majd lassan bepróbálom:)
bár nagyon gondolkozom azon is hogy inkább egy másik falu alapítására való cuccot kéne inkább összerakni és egy kemény 15 buzás falut ami a szomszédban van magamévá tenni:) Végülis melltem csak klántársak vannak csak nem támadnak be:) -
#1030 Az az igazság,hogy ezek után örülök,hogy nem a speeden vagyok regelve :-) -
#1029 A gyülekező térnél a harci szimulátorban le tudod nagyjából játszani a csatát. Többé-kevésbé jól saccolja az eredményt. -
#1028 sajnálom hogy nincs olyan szabály, hogy seggfejek nem játszhatnak ://
don lino egy szar bunkó paraszt, aki a nap 24 órájában a traviánt nyomja, és farmolja a kicsiket. És persze miután meg lettek félemlítve arra hivatkoznak, hogy "ők fizető játékosok".
Ez még nem hatalmazza fel őket arra, hogy szétcsesszenek egy egész szervert. Komolyan mondom, aranyvásárlásnál be kéne vezetni egy EQ tesztet, hogy csak 110 fölött lehessen továbblépni.
És még azt mondják, nem tud olyan szabályt mutatni az admin, ami alapján zárolni lehetne őket. Sorra betámadják más klánok legerősebbjeit együttes erővel, hogy ne jelenthessenek később fenyegetést, napi szinten több embert nulláznak, akik szintén "fizető játékosok", és átbasznak egy rakás embert, hogy létrehozzanak egy önkényuralmi rendszert az egész szerveren. Hát nem ezért van az admin, hogy ezt megfékezze? Joga van hozzá, hogy büntesse a faszfejeket, ha túl messzire mennek. -
kzoard #1027 egy szerveren több faluja is lehet, csak az a lényeg hogy 1 accauntal -
#1026 ilyen képeket sem láttam még... durva nagyon. -
#1025 hát egyrészt van harcszimulátor másrész anyit mondok lehet kiirtod 200 teutonnal de ugy hogy bebukod, várj és csinálsj 500-at akkor joval kevesebb lessz a veszteséged, de mérlegelni kell, na meg persze matekolgatni is ;) -
#1024 látom don linoék zárolásárol folyik/folyt a vita...
érdekes téma az biztos. Én feketeA-s vagyok, és a pannon a szövink kaptunk egy klánüzit melyben donlino leve volt benne. Azt irta hogy azért zárolták őket, mert betámadtak egy csávot aki multihunter öcse, és hogy olyan levelek érkeztek visza a gyerektől amiket a multihunternek irtak stb...
meg aztán hogy beperlik az admint meg a huntereket, biroság stb és megy a levél a németekhez...
nem igazán értem ezt az egészet, de mostanában sok oylan dolog van a speed-en amit nem értek. Egyébként ha jol látom multihunter kiirt valamit don lino adatlapjára. Érdemes elolvasni... -
#1023 sztem adminnal hadakozni a lehető legnagyobb öngól
egyszer követ el bármelyikőtök hibát a lehető legynagyobb büntetés lesz kiaszbva, s az ellen már az égvilágon semmit nem tudtok tenni -
uwu #1022 A zárolásnak vége
Az admin mégsem lépte túl a hatáskörét, és megy tovább a játék
Mégiscsak van esély arra, hogy egy tisztességes vérengzésbe torkolljon a játék, imádom a háborút, köszönjük szépen -
#1021 szerintem azt még ne nagyon eröltesd mármint az elhagyatott völgyet:)
elég kemények
én a 2 es szerveren most tervezem egy ilyen völgy elfoglalását de még kicsinek tartom a seregem hozzá:)
pedfig van 65 thenutan villámom meg 50 phalanx
de még a hösökházát fel kel nyomnom 10 es re hogymagamhoz is tudjam csatolni majd a területet ill még kb ugyanennyi sereget szeretnék minimum és akkor lehet hogy megpróbálom:) -
kzoard #1020 igen, hőssel tudod elfoglalni és árthatnak. a gyülekezőtéren a harc-szimulátorban megnézheted mekkora sereg kell a legyőzéséhez -
#1019 Nézegetem a térképet és találok olyat h elhagyatott völgy..az ott levő nyersanyagokat hőssel tudom magamhoz csatolni? És az ott levő állatok (medve, farkas, pók, tigris) árthatnak nekem? -
#1018 :) Már rég nem tibiázom..helyette CS megy ezerrel -
#1017 ma foglaltam a második falumat, tudom jól, h a travian egy háborús játék
DE amit Madzin és Don Lino művelt, az egyszerűen tisztességtelen, a végsőkig. Átcseszték 10 klánnyi ember fejét, leférgezték őket, s "halál listát" gyártottak. Mitán az MH jogosan számon kérte tettét, amit a szerver közössége ellen követtek el, még Pannon klán kezd el hőbörögni.
Ezekután mijön, egymás fejébe cseeszük a fejszét élőben mert ellenségnek lakolnia kell vagy mi?
Ideje lenne felfogni, h szórakozás céljából jött létre a travián, s nem kisebbségi komplexusunkat kompenzálni... -
#1016 Tsa:):):)
hogy hogy nem a tibia megy?:)
-
uwu #1015 A játékban sajnos van olyan támadás gomb amire ráklokkelve agyon lehet verni más játékosokat, mé katapultot is raktak a játékba amivel teljesen elpusztíthatók más falvak. Sőt, követséget is lehet építeni, és képzeld lehet taktikázni a szövetségekkel is. És a játék megyeréséhez sajnos egy csomó játékost le kell győzni.
Nyilván te úgy játszol hogy sohasem bántasz senkit. Tudom hogy nem jó érzés gyenge játékosnak lenni, meg nem jó ha elvernek, így van ez más játékokbanm is. De attól még nem kéne az adminnak benyalni, hogy kivágják az ellenfeleidet, akik sokkal jobbak nálad.
-
#1014 nem így van ám az!
Alapsztori, Pannon-Fekete nevezetű társaság alapból rettegésben tartotta a szervert, ok nélküli katapultozás 0-ig, ha vki rászálltak óránként farmolták le s a többi.
Mindemmelett másik "gerinces" szokás volt, az erősebb emberek kiragadása kisebb klánokból. Tőlünk nem egy embert kiszemeltek, s jól legyalulták, utána persze jött az ajánlat, h lenne hely a Pannon x+1 klánban. Szerencsétlenje inkább választota ezt, minth töröljék.
Most meg, Madzin barátunk egy Pannon ellenes álszövit szervez, persze, h mindenki menni akar. Egyszerű, kiszúrni a potenciális ellenfeleket, természetesen a "féreg" sztori mögé bújva.
Rengeteg játékos átverése, több klán szétzihálása után természetes, h kibasszák az ilyeneket.
hmm, ha már a kémekről van szó Pannon is élen járt.
JAH MH-Pannon levelés:
Multihunter írás:
A méltó büntetéseiteken dolgozunk az adminnal, ami téged és a klánok vezetöit érintik. A többiek folyamatos figyelem alatt lesznek az összes MH részéröl és ha valaki csak egy szem nyersanyagot is rosszul küld el azonnal zároljuk és böven meglesz a büntetése tömés miatt, nem tudom miféle kémeket kerestél a Pannon klánban, hogy azt az Omenben találtad meg, mindegy ez a történet engem nem is érdekel, de az alábbi mondatod az nagyon igaz:
"3. Tobbet ilyet nem csinalok. Nem hazudok ennyi embernek, nem verem at oket meg akkor se ha ok ezt teszik velem."
Mert nem lesz rá lehetöséged!
Sajnálom, hogy beszéled a magyar nyelvet és ide kellett regisztrálnod és ezt a mocskot megcsinálnod. De nem kizárt, hogy ezen a szerveren ugy fogsz hamarosan járni, mint azok a játékostársaid akik miattad töröltek...
Térj már észhez ez itt nem a CIA.. ez csak egy játék, ahova különbözö erösségü játékosok regelnek, probálják szinesebbé tenni a nyári szüneteiket, probálnak játszani, és te meg igy beleavatkoztrál az egész szerver életébe.. nah akkor most én avatkozom a tiedbe.. te "felnött, komoly ember, 5 honapos gyerekkel...." Gondolom az életben meg téged vernek át, hitegetnek, használnak ki és taposnak el, és ezzel most itt bosszultad meg a többi játékoson.
MH
A Pannon profiljában volt olvasható pár percig. Ezt válaszolták rá:
Figyeljük a zárolásokat.
Visszamenőleg az összes szabálytalan, hibás zárolás miatt perre megyünk.
Bőven meg lesz a büntetés a fizetős játék védelme érdekében.
Minden játékos olyan nyelvet beszél amilyet akar, oda regisztrál ahová akar, ezért a kinyilvánulásért majd a német vezetők hozzák meg a döntést.
Neked sem lesz több lehetőséged játékfelügyelőként ahhoz NEM méltóan még egyszer ilyet írni.
Törléssel fenyegetsz egy olyan játékost, ahol nem tudsz olyan szabályt mutatni, ami alapján törlhetnéd.
Fieztő szolgáltatásból csak akkor törölheted ha jogi alapja van.
Olvasd el a törvénykönyvet , mint MAGYAR FIZETŐ ÁLLAMPOLGÁR JOGAINK VANNAK.
Térj már észhez:
- egy klán létre hozása nem szabálytalan.
-annak elhagyása nem szabálytalan.
-a tagok toborzása nem szabálytalan.
Senki nem volt kötelezve hogy elhagyja a klánját az újklánért.
Nem volt fenyegtve.
Felháborít részre hajlásod, és tájékozatlanságod.
A gondolotaid meg tartsd meg magadnak , nem azért vagy a játék felügyelője, hogy ezeket megoszd velünk.
Ha elfelejtetted tájékoztatlak :
azért vagy hogy a TÉNYLEGES SZABÁLYOKAT BE TARTSAD, és nem azért hogy az általad ki talált "szabálytalanságokat" meg torold, vagy addíg vadássz valakire, amíg meg torolhatod!!!
Az utolsó gondolatod szerintem inkéább sokkal inkább rátok vonatkozik.
Akik istenszindrómában szenvednek, és azt hiszik hogy bármit megtehetnek egy fizető ügyféllel.
-
uwu #1013 Szolidaritásból a főfalumat Don Madzin bosszújának neveztem el, és ha megtudom valkiről, hogy részt vett ebben az alattomos csalásban kiírtom az összes faluját. -
uwu #1012 Azért nem gyenge az admin a speed szerveren.
Megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot, de nem válaszol a kérdésemre.
A problémám az, hogy nem tudom miért zárolták 2 klántársamat. Állítólag az volt az indok, hogytúl sokan töröltek miattuk mert agyonvertek pár gyenge játékost, és azoknak persze nem tetszett, hogy farm lett belőlük.
Don Lino és Madzin a legjobb játékosok voltak a szerveren, befizettek aranyra is, nagyon profin nyomták. És az lett a jutalmuk, hogy zárolták őket.
Tudtommal semmi szabályelleneset nem csináltak, csak hadjáratot indítottak a kémek és besúgók ellen, akik rengeteg klát tettek tönkre.
Én régen Slayer-es voltam, és annak is ez lett a veszte.
Azt már csak én gondolom, hogy ezek a férgek benyaltak az adminnak és kirakatták a legjobb játékosokat a szerverről.
Ha a tömés, meg a többfelhasználós aljasság csalásnak számít, akkor ez mi???
Tanulság: Viugyázzatok, mert ha túl jók vagytok kivágnak mint a szart.
Szerencsére én nem vagyok a toppon, és nem fenyeget ez a veszély -
#1011 #1000 szerinted mit mondtam ? -
kzoard #1010 regisztálhatsz mind a hármon, de csak mindegyiken 1 (lehet különböző névvel) reggel nyomhatod annyi faluval, amennyit alapítani tudsz