7029
-
szurop #929 [reklám] -
kzoard #928 nem, csak állandóan fogyasztják a búzáját annak, aki küldte. -
F1re #927 engem most 9ezer birodalmival tamadgattak jol esett -
#926 A fosztogató csávókám még mindig zaklat de jól megszivattam. Folyul ejtettem 5 katonályát de gözerövel épülnek a további csapdák. Jöjjön csak fosztogatni. Majd megunja. Aki fogságba esik velük mi lesz? Egy idö után kihalnak? -
#925 Háát nekem is multkor csapdába esett 12 emberem. Irtam az embernek, hoyg hogy tudnánk megoldani, hogy visszakapjam az embereimet. Mondta ha küldök 1000 agyagot kiengedi. Küldtem neki és kiengdte. -
#924 Hi! 19 emberem csapdába esett egy fosztogatás során. Hány légióssal tudnám őket kiszabadítani? Egyáltalán, hogyan van ez a gall csapdarendszer? (Aki foglyul ejtett, csak 52 lakosa van.) -
rage at work #923 Majd a támadás után megtudod, hány katonával jött
Addig nem látod
Nem nulla egységgel megy :) -
rage at work #922 Elfoglalni nem tudják, támadni igen
Hát, előfordul, hogy megtámadnak.
Mivel kb erről szól a játék... -
#921 Ekkora egy f*szlámát. Sz*pj*n le a köcs*g. Hát ki más támad mint egy klánvezáér:
Mi az abrak hipoarc? (-161|-169)
Nép: Germán
Klán: Zsolca
Tulajdonos: ferugem
(szerver 1) Csak legyen egyszer klánom megkeresem és leritom a g*c*b*. Akkor majd nézhet tágra nyílt szemekkel. -
#920 Hpyg is van? Ha egy falum van akkor nem tudonak támadni vagy hogy is? Hát engem valami kötsög támadást idnított. Még 18perc a támadásig. Mit csináljak?
Meg is van kiépítem a rejtekhelyem és nemtudnak semmit elvinni. Köcsög fosztogatok. Azt irja hogy 0 egységgel jön. Azt honnan tudom hogy ki támad meg? -
kzoard #919 mert az épített épületektől lessz a térképen nagyobb -
#918 csáttok
kérdés:
A téképen hogy lehet iylen nagyobb falut csinálni??
mert akiknek kisseb a népessége és csak 1 falva van annak is nagyobb a faluja mint nekem.ez miért van? -
#917 Palotában lehet sztem. -
#916 2. számú raktár kell :D -
#915 hogy lehet szenátort gyártani? mert már ki is van fejlesztve , de nem találom hol a gyártosora!help -
#914 ezt nem értem :C
Palota kiépítésének ára a következő (20.) szintre: 59890 | 87110 | 81670 | 27225, de a 20as szintű raktárba is csak 80000 cucc fér. akkor ezt most hogy? -
F1re #913 pl most nem re'g 1ik mizu klanos 2651 birodalmival jott lopni :D de csak a gagyifalumba onnan meg nem sokat tudott XD -
F1re #912 ha nem katapultal vagy olyan dologgal ami szetverheti a falud nem kell felned de klanba mindenkep lepjel be -
F1re #911 engem tobb 1segel tamadtak multkor -
szurop #910 Én a 3-as szerveren a TF klánban vagyok, elég az hogy a 49.-ek vagyunk, most támadott meg Marseille, a szerver egyik legerősebb játékosa. 9 faluja van és, 4800-as népessége. 1200 Kardossal, és 130 Heudeanal jött rám. Harcszimulátorban nézzétek meg, mekkora erő kellett volna kivédenem. -
#909 amíg csak egyetlen falud van, addig nem lehet elfoglalni...
de ha jön folyamatosan, akkor sztem egyetlen esélyed, hogy fejleszd a rejtekhelyet, hogy továbbra se tudjon mit lopni, viszont egyre több nyersanyagból építkezhess. De mégjobb, ha keresel egy környékeden lévő klánt. Ha az ember klánban van, akkor nem nagyon merik fosztogatni, mert hívhatod a többiek segítségét. -
#908 sziasztok:)
kis taktikai tanácsra lenne szükségem
nem túl régóta játszok és kiváncsi lennék arra hogy mennyire van ugymond veszályben a falum ha valaki támad és nem talál fosztogatni való anyagot és nem tudom magam a csapatai ellen megvédeni akkor le is tudja rombolni a falumat?
csak mert kedvesemnek volt rá példa hogy egy 200 fős sereg jött ellene mi meg nem tudtuk mi jön és a kis 50 fős meg 40 csapdás kiképzésünkel azt hittük biztonságban vagyunk:)
de az ekkora bukásokat elkerülendő pl én most nem építek egységeket hogy ne öljék le őket és ne bukjam az anyagot
csak attol félek hogy megtámadja valaki a falumat és elfoglalja
szóval mire érdemes menni mit érdemes fejleszteni stb stb:):)
előre is köszi a segítséget:) -
kzoard #907 de nem vagyok valami fontos tag, tehát, lehettem germán is ;) -
#906 te gall vagy nem germán :)
HB klán csoportban vagy... -
noattack #905 Köszönöm szépen! Ma válaszolt nekem is az MH. Hamarosan én is fogok kezdeni. (Remélem még érdemes, nem leszek megint farm.) -
kzoard #904 tettem amit ítratok, semmiség
különben én az s2-n uevvel a nickkel , germánokkal vagyok, de eléggé ratyin állok, mert nem tudok gépközelbe lenni, és építkezni
kedvenceim a védekezésben a phalanx(de ez az elnevezés az ókori görögorszában volt csak akkor még, tehát nem értem mit keres a galloknál?) mer szinte mindenkit levernek, ha vannak elegen
támadni még nem igazán támadok, de azér már van ilyen seregem is (katapultom holnap lesz ;) ) -
ez jó ötlet volt, hogy igy másoltad be... -
kzoard #902 Multihunter 07/07/27
RE: nincs cím 17:58:56
szia
törölni nem lehet őket csak úgy, de az eggyikük mindenképpen törölve lesz hamarosan, de addigis le lettek tiltva.
mh
Most nincs felhasználóm, mert kitöröltem a sűrű támadások miatt, de fogok újat kezdeni. Viszont a Server 2-n ismerek egy embert, aki 2 felhasználóval játszik. Remélem segít nekem valaki, és a 0|0-n lévő MultiHunter-nek szól, hogy csalást fedezett fel!
Felhasználó1: spartacus9674
Felhasználó2: roykeane
Kérem töröljék egyik, vagy mindkettő felhasználót (döntsön az MH)! Nagyon utálom minden játékban a csalókat! Azt hiszem, meg fogtok érteni, és szóltok, ne úgy fogjátok fel, hogy árulkodtok, hisz ő egy CSALÓ! Köszönöm előre is (remélem ír valaki mhnak...)
-
#901 Kinéztem magamnak egy klánt. Egyik tagjuk kb a térképen 3kockával van arréb. 400as népesség kell hozzá nekem most van 36. ha elérem akkor írok nekik üzit. -
#900 Várj türelmessen, sok a dolga és sok levelet kap minden nap... De ez a profiljában is benne van.
TÉK -
#899 Hát arról én nem tehetek. -
#898 Most akarnak bevezetni majd egy új szabályt, hogy ne lehessen 0-ra katapultozni az olyanokat akiknek egy alujuk van csak. (bár szerintem ez szar, mert ha 300 rol levisznek 5-10 -re akkor is megunod a játékot) -
#897 igen ő...
gyurjál inkább hadseregre. Legyen védő és táamdo is.
Én birodalmiakat szeretem, azokat gyártom nagyiparban. De a tapasztaltabb játokosok is elmondhatnák, hogy ők mivel mennek és mivel védnek. (ill. mit javaolnának) Persze a caesaris is jó csak az 4-et kajál még a birodalmi 1-et... vagyis 4 -szer anyi birodalmit tudsz csinálni mint caesarist... 4birodalmi pedig sokkal erősebb mint egy caesaris... ezért nem szeretem a lovasokat.
#894 magyar szerver... magyar klánok, bár speed-en is találni pár külföldi klánt. De szerintem is nézelödj a közeledben, és onaét keres valami erősebb klánt. Nézd meg a szövetséges és mnt listájukat is szerintem.
-
F1re #896 ma toroltem magamat server 3 rol mert agyonbasztak a falumat kohajitokkal vagy mi a z -
#895 klán az van dögivel.keres egy olyan klánt ami a közwledbe van és csatalakozz ahoz -
#894 Hali. Szeretnék csatlakozni valami klánba.
Van valami egységes magyar klán? Vagy sok kicsi van? -
noattack #893 És ha nem válaszol már 3 napja a MultiHunter? :S -
#892 nah nekem mátol van katapultom!juhuh.am tibby a mégnicsből? -
#891 akkor klán társak vagyunk...
Én s1-en azthiszem abba hagyom a játékot. Mindig rámszál valami idiota és ez igy már unalmas. Egy honapig egy egész klán támadgatott fél oránként jöttek. Most pedig Tibby nevű játékos szivat. (26. a ranglistán, én meg 1600 fölött vok) 400caesarisom volt... meg 50equ. imperatos... stb ... :S
S1-en nincs értelme jtszani mert ugyis a nagyok szivatnak, azok meg mindenfelé ott vannak... -
#890 Jah ok, én most kezdtem 2napja.