7029
  • Cat 02 #1209
    Egyelőre server 4 sincs :DD
  • sweech
    ha gabo91-nek igaza van, nem elég csak egyszerre regelni, hanem egy időben kell fellépni a szerverre, szal úgy kéne csinálni. kéne annak is egy időpont =)
  • Czdano
    Sztem én véletlent nyomtam még s1en mert nem rémlik semmi ^^
  • bodesz
    ja nemláttam:Maga a játék előreláthatólag 08.31 6:00 - kor indul el..
    :o
  • bodesz
    na mi nincsmég új szeró? :O
  • ToCsEk
    Oké akkor amikor 19.00 üt a pesti óra akkor én regelek az új szeróra délnyugatra tocsek néven.
  • gabo91
    Regisztrációnál kell választani. Véletlen, DNY, DK, ÉK, ÉNY
  • Czdano
    Dél nyugatot h tudom beállitani?
  • MegaHarcos
    Akkor kellet volna hogy lehessen regizni de még mindig nem lehet :(
  • Cat 02 #1200
    nem ma 6 kor nyíilt meg ? :D
  • Rise Against
    ok, akkor ha jó mindenkinek, holnap este pontban 19:00-kor reg, Dél-Nyugatra. Beírunk minden infót, aztán ha pontban egészet üt a pesti óra, jóváhagyni, és késsz :p
  • Requiem88
    aztán természetesen egy előre megbeszélt időpontban lépünk is be, (majd ha már lehet) ugyanígy.
  • Requiem88
    van egy ötletem. regisztráljunk mindannyian másodpercre pontosan. mivel vannak az országban is időeltolódások, meg mkinek máshogy jár az órája, regisztráljunk eszerint az idő szerint: www.pontosido.hu és a jobb fölső sarokban a "Mennyi a pontos idő?"-re kattintsatok. A budapesti időt nézzétek, aszerint regisztráljunk!!!! (bocsi nincs még 30 napos a regem, nem tudok linkelni.)
    természetesen az új szeróra, mondjuk holnap este hétkor, délnyugatra. ilyenkor gondolom már mki gépközelben van.
    Benne vagytok?
  • ToCsEk
    Új szeróra regeljünk, holnaptól úgyis lehet, mondjuk délután 15.32 körül.
    (csak mondtam egy idöt)
  • Picar77
    én is így vagyok vele sohsincs szivem mást megtámadni :S
    de aki betámad az meghal...
  • gabo91
    Közös regelési idő jolenne, és igen azt is meg kellene dumálni hogy akkor hova menyünk. Tegnap írtam Solid Snake-nek (ő a témaindító), hogy a banner alá lehetne tenni pár linket, travianét forumét kalkulátorét faq meg stb.
    Azt írta, hogy nem igazán tud ezzel foglalkozni, szavazzunk egy házigazdát és akkor az majd megtudja csinálni.
    Szoval akkor egyrészt irjátok meg hova regizünk. Másrészről pedig a házigazda javaslatokat is irjátok meg...
  • gabo91
    Értelek. Hát elég szemét hely lett a speed szerver.
    A többi szerver el van a maga hangulatában itt totál el van rontva az egész. Mindenki szarik a másikra, belédrugok eltiporlok fogd be pofád én vagyok a valaki stílus megy. Persze vannak normális emberek is ott.
    És olyasmi volt a profiljában hogy a kiszemelt völgyire ne pályázanak mert ugyis elveszi. És melesleg gyorsabb lenne neki is ha ő kipuculja belemegy hősel mint elvenni mástól...
  • Cat 02 #1192
    sztem elég lenne egy helyet megbeszélni
    értsd : é nyugat v nem tom
  • Rise Against
    Az új szerverrel kapcsolatban:
    Beszéljünk meg egy időpontot, amikor feltehetően a legtöbben lesznek gépnél, és írjuk ki pl. a banner alá, a nagy közös SG-s regelés időpontját... mert ha nagyjából ugyanazokban a percekben regelünk, akkor ugye elég közel kerülünk egymáshoz, ami nem lenne rossz :p
  • Rise Against
    nem volt egy nagy klán, toplistán 19, FUW - NV
    én soha nem játszottam úgy hogy másnak legyen oka csesztetni, párszor raboltam más faluból, de le is álltam róla, bűntudatom volt xDD
    erre ír nekem a pannonos, hogy "kell a falu."
    meg olyanokat írkálnak klántársnak don linoék, hogy "bocs, szükségem van a völgyedre, gondoltam szólok hogy legyen idő kivonultatni a katonáid, így nem lesz nagy a veszteséged." Hát, milyen kedves :D
    de ezek tuti csalnak, másképp nem létezik hogy 20on akárhányezer buzogányos legyen csak egy mellékseregében... najó, esetleg ha folyamatosan nyomják az aranyat, és egész nap gép előtt ül, fejleszt képez és rabol. pf, az igen.
  • Cat 02 #1189
    meik régió?
  • laslandes
    hi all! én csak most fedeztem fel ezt a játékot. ha lesz sg klán, akkor csatlakoznék én is :)
  • ToCsEk
    az új szeróra Holnap már regelhetünk is.
  • gabo91
    okés. gyülik a nép. hova regisztráljunk?
  • ToCsEk
    Én regelek majd az új szeróra és jövök szívesen a Sg klánba. Rómaiakkal leszek.
  • F1re
    en is jonnek es abba hagynam sztem en is s1es palyafutasom :D
  • gabo91
    nem elég az.
    Speed-re úgy regitünk egy ismerősömmel, hogy másodpercre pontosan... nem vitszelek másodpercre pontosan... kicsit odéb tette a szerver. Ha regizel akkor nem pakol mg le. Csak az első belépéskor. Egyszerre kell regizni is azért, meg egyszerre kell belépni. Sokat számít. Én azt mondom ha leszünk jopáran akkor probáljuk meg.
    Ám rossz emlékeim vannak klán alapításól.
    Mi is ezt csináltuk a speedre. S2-es klántársak meg ismerősökkel csináltuk. Én és egy csaj voltunk az alapitok. Aztán a környékről vettünk be embereket még. A klán szépen ment 7-ek voltunk a ranglistán. Erősek voltunk. R.T. volt a nevünk talán páratoknak ismerős.
    Ám sok volt a gond, páran lázadoztak nem tetszett nekik a szövetséges mert nem tud farmolni, de egy ember érdeke vagy a klán érdeke... aztán mindig csak pofáztak a hátam mögött igy fogtuk magunkat azokkal az ismerősökkel akikkel joban voltam és kiléptünk. A leány nem csinált semitsem, nem tudta kezelni a problémákat, másnap reggel a klán ketté vált és egymással kezdtek háboruzni. Majd utánna ment mindenki amerre látott...
    Szoval igy tartok egy kicsit a kláncsinálástól.
    Ahoz pedig ohgy csak SG-sek legyünk ahoz kevesen vagyunk szerintem... de meglehet probálni ha nemválik be akkor beolvadunk valahova.
  • sweech
    egyszerre kell regelni, hátha :D
  • Requiem88
    valljuk be, ahhoz sokkal többen kéne legyünk... :D
  • Cat 02 #1180
    ha sokan vagyunk lehet h mákunk lesz :D
  • Requiem88
    ötletnek tényleg nem rossz ez az sg-s klán, csak egy gond van vele...
    rohadt messze lennénk egymástól. az egy dolog hogy pl mki dél-nyugatra regizik, de ott is hatalmas távolságok vannak, nem nagyon tudnánk kereskedni egymással vagy segítséget küldeni. nekem is volt egy olyan tervem hogy baráti társasággal regizünk mind újat aztán klánt alapítunk, hátha nem leszünk egymástól olyan messze... hát elég messze kerültünk :) én legalábbis jobban szeretem amikor legalább egy-két klántársamat látom magam körül a térképen.
  • Cat 02 #1178
    azért szerókat is fennt kell tartani vhogy xP
  • Cat 02 #1177
    hát nem tom h indulok-e :)
    most is csak haver faluját viszem (enyémet 2szer porig (3 rejtekhelyig) rombolt a kedves szomszéd)
  • gabo91
    Ha aztnézed akkor a travian egy vállalkozás tulajdona. Nemtudjuk hogy megéri -e vagy sem. De szerintem megéri azért nekik. A külföldi szervereken kötelező szinte az arany használata... ez volt olvasható madzin profiljába a kisregény közepn...
    szoval vannak olyan elvetemültek akik a fél fizujukat erre költik. És a gyerekeiket éheztetik, azért hogy a katonáik nehalljanak éhen :D
    szánalma... ez persze csak egy drasztikus hasonlat volt...

A cégnek megéri, de az hogy induljon egy magyar szerver az pézbe kerül, meg gondolom sokat kell érte darkman -nak és a magyar Team-nak dolgozni.
    Travian FAQ pedig van, szoval nem érdeke a cégnek hogy lefordítassa pénzért magyarra. És az aranyból befolyt összeg is oda kerül nem pedig azokhoz akik fordítot keresnek...
    Egyébként tényleg vitszes... :)
    ha aranyat adnának akkor meg hogy nézne ki a dolog... " nesze paraszt itt a jusod menyé regizni" elég durva lenne...
  • gabo91
    Most copy-ztam volna én is :)
    Ott az időpont, ami hamarossan itt lessz. Elkellene dönteni, hogy legyen -e SG klán, hova regisztrájunk. És ki jön ki milyen néven lessz... stb.
  • Requiem88
    végülis, ha belegondolsz, a travian nem fizetős, inkább úgy mondanám hogy némi pénzért extrákhoz juthatsz.
    Viszont van benne igazság, legalább néhány aranyat adhatnának.
  • Zs0lt1
    Most olvasom, hogy forditokat keresnek a help.travian.com leforditásához, de pénzt nem tudnak adni. Azért ez mennyire szánalmas már. Egy fizetős játék nem tud pénzt felajánlani egy bizonyos segitségért/munkáért? Még csak valami keveset sem? Azért ez durva. Hova kerül don linóék pénze? :D
  • ToCsEk
    "Örömmel jelentem be, hogy új magyar szerver van indulóban..

Egy s3 (HU3) avagy egy normál sebessegű harmadik.

Az előjegyzési időpont, amikor regisztrálni lehet, de belépni/aktiválni még nem, 08.29 06:00 perctől lesz.

Maga a játék előreláthatólag 08.31 6:00 - kor indul el..

tudom, megint a fránya koránkelés lesz a fő gondja minden játékosnak, hiszen ki ne szeretne ott lenne az élen, megmutatni, hogy ő a legjobb Wink"

HAJRÁ !

Dark
  • gabo91
    Topik De most ez sem működik...

Felvetették egy SG klán lehetőségét. Ha indulsz a szerveren akkor csatlakoznál?
  • Cat 02 #1170
    "Új magyar normál szerver indulóban..:)..."

lesz =)