7029
-
#1249 Én támogatlak mindenben.
-
#1248 Akkor sg klán lessz ?
Ez lessz a célja ennek a közös regisztrációnak?
-
#1247 Énis :p -
#1246 rád szavazok -
Cat 02 #1245 sztem regizek, most nem bííírom ki :D v még nem megy a szeró? -
#1244 figyeljetek vagyunk már jopáran. Mindenki szol pár erősebb szomszédjának máris megvan a klán. -
#1243 Már irtam ezzel kapcsoaltban. Solid Snake azt mondta szavazzunk egy házigazdát meg, aztán amjd az rendezi az itteni dolgokat meg kiirkálja a banner alá az aktuális dolgokat.
(Esetleg ha gondoljátok szívesen elválalom) De várjuk a jelentkezőket, meg az ötleteket ezzel apcsolatban. -
Cat 02 #1242 na már látszik -
#1241 köszi:)
és rendben megpróbálok én is szerezni embereket, amúgy a nevem: mikecpl lesz -
#1240 dehogy baj, sőt :) még az se lenne rossz ha hoznátok embereket :) beszélek én is néhánynal, hátha -
#1239 Adatlapomon fennvan az msn cim ha felvesztek csinálunk 1 konferenciát..
(ja és gall leszek :P)
-
#1238 Emberek én aztmondom msnen beszéljünk majd ott átláthatóbb az egész... -
#1237 én is regelek 7kor dny-ra, remélem nem baj:)
és szerintem római leszek -
#1236 akárhogy is lesz, én megyek, már úgyis felcsigázott a dolog, aztán vagy lesz sg-s klán vagy nem - meglátjuk. -
#1235 nem feltétlenül kell az egész klánnak sg-snek lennie, csak az alapító tagoknak. Meg majd gondolom ők kapnak rangokat is. aztán jöhetnek mások is...
///
Már én is látom a babákat :D -
#1234 én még mindig csak a betűket látom :S
viszont valakit megtehetnénk gyorsan házigazdának aztán kiraknánk a banner alá hogy mikor van regisztráció meg belépés. -
MegaHarcos #1233 Én ÉK ti DNY-re mentek amúgy tök mindegy hova rak szerintem.De nem hinném hogy ösze tudnátok szedni 60 embert az sg-ről...Amúgy azt eldöntöttétek ki alapítja a klánt? -
#1232 Csinálj egy uj reget akkor. (csak ha gondolod, nem kötelező) -
#1231 pedig nem lenne rossz :D -
#1230 Igen, és a másik két szervernél az tagok számát és online eberek számát már a "babák" jelentik nem a szöveg... igy jobban néz ki -
#1229 megaharcos, nem kellett volna, hacsak te nem akarsz sg klántag lenni. -
#1228 Találtam egy szervert ott a helyünk nem rég indulhatott. SPEED szerver... 1400 ember sincs rajta. És most is alig 100 online ember van. Két klántsem lehetne megrakni emberel azon a szerveren lol...
http://speed.travian.us
Gyertek regizni!
Mi leszünk ott a bajnokok!
Aprobetüs rész következik: nem regisztrálhatunk, és nem is tudunk, mert kanadai szerver... :( -
#1227 kirakták a főoldalra is az s3-at, onnan is lehet majd jelentkezni. -
MegaHarcos #1226 Van rendes normálszerver,speed,külföldön van classic is.És a speed az csak simán speed és 3-szor gyorsabb és nem az a neve hogy s3 azt csak a normál szervereknél használják,ha jól tudom.Én már regeltem É-K-re. -
#1225 igen igy van. furcsa de tényelg igy van. Viszont aki most kezdi a játékot annak nem tűnik fel... -
#1224 a mostani szerverek (a tisztánlátás kedvéért): s1, s2, speed, és most jött (jön?) az s3. jó a link amit adtam, engem regizni is enged. igaz hogy ez a "negyedik" szerver, de s3-nak hívják, mert normál sebességű, a "harmadik" a speed. -
F1re #1223 en is regelek akkor 7kor dny-ra Paink1llah neven Germán leszek megint -
Cat 02 #1222 nem, a speed az speed.travian.hu -
#1221 Szerintem ez a 3. szerver és nem a 4. -
Cat 02 #1220 "Ez a játékvilág elérte a maximum játékosok számát. Egy másik világba viszont jelentkezhetsz."
lol? -
#1219 akinek nincs pénze hogy arannyal játsszon, annak sztem a római éri meg a legjobban... főleg lassú szerveren biztos sokat dob, hogy kétszer olyan gyorsan építkeznek a duplázás miatt. Meg aztán ott a Caesaris, a legerősebb támadóegység a játékban =)A másik lehetőség hogy germán lezsek, és mostmár énis farmolgatok rendesen -
#1218 természetesen, a belépést is komolyan fogjuk venni, de menjünk biztosra ha már nem kerül semmibe -
#1217 egyébként én római leszek -
#1216 Ja és mégvalami.
Ha ajándék arany...
ha regelve vagytok egy másik szerveren is akkor onét másoljátok ki a szeméyles linketeket és azzal regizzetek be. Nem köt bele, arany pedig jár.... ;) -
#1215 A regelésel még sokra nem mséz. Az első belépésedkor aktiválod a regisztráciot. Akkor helyez el a szerver is. Tehát az első belépének kellene egyszerre lennie.
Mindegy figyeljetek este aztán ha abban az időben lehet regizni akkor regizünk. Ha nincs akkor gyertek fel és beszélünk uj időpontot.
Belépési időt is megdumáljuk majd regelés után.
Nép:
nemtudom mivel legyek. Római drága épitkezés meg mindene drága, de ő középen áll mindennel. Még a germán ill római vagy védelemben vagy támadásban erős.
gall nál a teuton villám a jó. Aztán itt kifujt a dolog. phalanx a legolcsobb az is jó védni. De támadni farmolni csak a teuton jo... gyors mint az állat. csak ugye 2búzát kajál...
olyan húde nagy harcos nem lessz a gallokból.
A kérdés az megéri-e a drágaság a dupláz épitkezést?
...
-
#1214 Belépés ugyanígy, egy előre megbeszélt időpontban. -
#1213 nem kell pánikolni, van már s3 csak még a főoldalra nem teték ki.
http://s3.travian.hu
Akkor senki se felejtse el, ma este hétkor, a budapesti idő szerint (ld.: 1199 hsz) regisztrálunk, dél-nyugatra. Figyeljetek oda hogy ne kössön bele a névbe, e-mail címbe (azaz ne legyen használatban.) -
#1212 ti milyen néppel lesztek?
én kipróbáltam külföldi normálon a gallt, hát nem vagyok tőle elájulva. Elején szinte lehetetlen vele farmolni, csapdák se érnek túl sokat.
Speeden rómaiakkal vagyok, itt nagyon jól ki lehet használni a szimultán építkezést, s az egységeik is erősek.
Sztem én itt germán leszek, mivel azzal lehet a leghamarabb farmoló sereget képezni, így elhúzni a legelején. Védelem való igaz elég gány, de mint tudjuk a legjobb védekezés a támadás -
Cat 02 #1211 hát sztem Dél Nyugat azt kész, most csak nem leszünk annyira messze :D -
#1210 És ezt folyamatosan kell vagy csak 1-2 alkalommal mig találkozok 1 csapattárssal?