974
-
skristof #133 bazz hogy működik a garancia, ennyire ne legyetek már noobok, olvasd el az irományt ha nem tudod. bár nemigazán értem h egy gondolkodó ember ezt ne tudná.
ha bizonyítható h te kúrtad el, akkor fizetned kell amúgymeg megcsinálják.
stalk3r te meg annyit kérdezősködsz itt h a végén nem jut neked teló, mert országos hiány lesz :) -
#132 amugy jó lenne tudni ezeknek a listáját -
STALK3R #131 Asszem nem minden esetbe érvényes a garancia. -
#130 hát megmondom őszintén 1x ha próbáltam..
asszem olyan volt hogy túl nagy a méret és le kell vágni belőle, és akkor be kellett jelölni hogy mit akarsz kivágni
amugy a garancia hogy működik?
bármi baja van beviszem megcsinálják? -
STALK3R #129 De ha vége a garanciának, akkor vége robbie-nek.
A másik kérdésemre tudnál válaszolni létszíves
-
#127 hát sajna beraktak pár robbie-s szart amit nem lkehet kitörölni
csak formattal.., de utána akkor garivesztés állítólag -
STALK3R #126 Le vannak védve? Meg veszek egy telefont, és nem én döntöm el, hogy kiről ás miről legyen rajta kép
-
#125 van téma, videó, és még kép is sajnos.
és le vannak védve
-
STALK3R #124 robbie williams?
Videó vagy téma van rajta róla?
A másik!
Itt ebbe a telefonba nincs le korlátozva, hogy csak 1 percnyi videót készíteni? Értitek?
-
#123 hat nem tom telo melyik részén van,szal memory sticken vagy nem
de ha vedettek akomin1 -
#122 :S
az pedig nem árt ha van -
skristof #121 RW-es cucook védettek, csak garivesztéssel lehet kigyilkolni -
#120 azt hogy? -
#119 formattal se? -
thoomas #118 sehogy...:D -
#117 hogy lehet a robbie williamses dolgokat lebaszarintani?? -
thoomas #116 kérlekszépen a 44. oldalon!!!!! -
#115 hol írja? -
thoomas #114 az a bazinagy igazság, h feltettem pár aac,m4a formátumu számot a telóra...az m4a-t télleg nem kell lejátszania mert nincs a kézikönyvjében de a rossz az h az aac-t sem jácca le
pedig az egyik linkin park számbol ami mp3-ban 7mega volt, 1,6-ot csinál!!!!!!!!!!!ugy h a különbséget nagyon nehéz észre venni!!!!!ugyhogy nemtom mi van:S:S:S -
#113 ez hangosan szól? :| -
thoomas #112 nincs háát!!!!!!!!
nekem is csak a 4 hang van
-
#111 hello,akinek sikerül a kamerahangot levenni néma üzemmódon kívül akkor az írja meg :) és nekem is csak a 4 hang van olyan nincs hogy hang nélkül. -
thoomas #110 de amugy olyan programot már találtam ami AAC-be teszi a fájlokat, de az eAAC+ az máás. Állítólag mégjobban betömöriti minőségveszteség nélkül a zenéket -
#109 hát sztem próbáld meg mp3 to aac converterre kereseni a neten
hátha más megcsinálja
én nem vágom
-
thoomas #108 WTF!!!Vki válaszoljon mááár a felvetésemre!!!!!!! -
#107 -
thoomas #106 neeem!!japán.....ez hülye kérdés volt.... -
STALK3R #105 És ugye magyar nyelvű menü van benne? -
thoomas #104 azon az oldalon amelyiket Miilann belinkelt, írják h :---"A Walkman lejátszó igazi csemege. A 27 MB belső memória és 256 MB kártya bőséges tárhelyet biztosít albumok és videó számára egyaránt. A tárhely optimális kihasználásához elérhető az eAAC+ tömörítés is, mely segítségével 48-64 kbps tömörítés mellett is élvezhető marad a zene. Marketinges szóhasználattal „közel CD minőségű”"---és az lenne a kérdésem h hogyan lehet olyan eAAC+ formátumot csinálni a mp3-akból???????mert az a progi amit adtak, sztem fasszául nem képes erre!!!!!:D:D:DTörjétek magatokat rajta!!!!!!!!!:P:P:P
SE W300i 4EVER:P:P:P
-
STALK3R #103 Nem olyan rosszak a képek! Legalábbis nekem meg felel -
#102 itt alul -
STALK3R #101 Tudnátok egy olyan képet fel rakni ami w300i-vel lett készítve? -
#100 azert nem kell tulzasokba esni,sztem pont jo,nem tul laza,nem tul szoros
a gombok először furak de könnyen megszokja az ember,inkabb csak kinézetre szar :D -
#99 Sziasztok!
Olvastam egy oldalon róla tesztet, hát végülis nem derült ki hogy milyen telefon, van ami nagyon jó benne van ami nagyon rossz. Engem főként a kihajtása és a gombsor érdekelne, nagyon laza és elmozog oldalra? -
STALK3R #98 Kösz a linket!! -
#97 aha
ITT -
STALK3R #96 Tudnál olyan oldalt adni amin kizárólag Sony Ericsson programok,játékok…stb vannak fent? -
#95 aki témát akar szerkeszteni, annak ajánlom a Sony Ericsson Themes Creator nevű progit
nagyon jó
ha csináltatok akár meg is oszthatjuk őket..megnézni egymásét -
#94 állítólag a képernyőjével volt valami...
de az újakba már kijavította a sony...
azért volt országos hiány belőle mert visszarendelték -
STALK3R #93 Meg halottam valami széria hibáról! Ez pontosabban mit takar?