Sony Ericsson W300i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
😄ddddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

miilann
novemberbe vettem a telot,tegnap sikerült leszedni a hátlapot <#gonosz1><#hawaii>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

gabo91
Hát elviszed a telot, meg a garanciapapirt, (+ blok vagy számla) aztán a fülest, enyi kell csak. De bemész megmondod akkor megrendelik és ugyis mondja, hogy mikell, telo csak azért kell, hogy az ujat kitudd probálni.
És a potgumikat nemkell viszadni, de az ujhoz is jár...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

szerintem általános iskola 3. osztályába nem kell mobiltelefon

football without ultras is nothing

zmeor
<#eljen><#nevetes1>

leszarom a konfigod...

Dzsini
ha sikerülne megérteni, hogy mit írsz itt (próbálj egész, átgondolt mondatokban fogalmazni), akkor bátrabban mondanám, hogy szeirntem szervizbe kellene vinni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zmeor
köszi szépen

miket kell vinni?
minden tartozékot vagy csak teló + fülhallgató?

leszarom a konfigod...

gabo91
nektek nincs olyan gondotok, hogy nha azt veszitek észre hogy kivan kapcsolva telotok, (90-30%os aksi melett is) fogja magát és kikapcsol valamiért, pár csörgetés egymás után aztán becsukod és fekete a kijelzö vagy kikapcsol, néha nem világit külsö kijelzö.
Söt már oylan is volt hogy megnyomtam a külsö gombot akkor elvielg világitani kelelne neki, és mutatni az orát emg térerö aksi stb, nekem meg ezt mutata de világitás nélkül... érdeks...
nektek volt már ien vagy hasonlo?

gabo91
vidd visza tmobilhoz kicserélik, nekem is volt ien gondom bevittem megrendelték a másikat aztán egy hét mulva megjött megkaptam, meg s nézte hogy tényleg rossz e

Dzsini
ez egy gyenge VGA kamera, ennyit tud - fényes, világos idõben egész tûrhetõ kép, amúgy MMS-ezni, vagy valami szöveget gyorsan feljegyezni jó.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nagyon "beállt" a topic 😞 nemtudtok vmi orvosságot a kamera bénázására??:S (szemcsés kép...)
akkor egy linket gurítsd majd ide pls
thx

Kell hozzá egy Phone XS++ progi meg egy FAR Manager! Letöltesz egy MAIN fájlt meg egy FS-t (filesystem) amit a phone xs-be beraksz és felpakolod! Azután a FAR-al bemész a telo FS részébe (elötte letöltöd a telefonhoz valo lezarofajlokat) és azokat bemasolod a megfelelö mappaba... Mindezt DCU-60as usbvel... Nekem kész van... Most nem adok pontos leirast, ahoz tul faradt vagyok, de ha vkit igazan erdekel utanna lehet nezni, fent van neten hogyan kell csinálni... Üdv

mycso
Hát ez érdekes....

Leírnád pontosan hogyan, milyen progival????
Tudomásom szerint debrand-elni, nem lehet ezzel a sima usb kébellel.

Kíváncsian várom a leírásod.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Minek kellene hozzá szervízkábel?! Nagyon nem kell... nekem is megvan csinálva, itthon csináltam gyári kábellel, legujabb szoft, NO Rabbi Williams...

zmeor
nem!

azt írja hogy: nem a legfrissebb progit használom, és hogy instaláljam ujra és gyõjõdjem meg róla hogy ez e a legfrissebb...

már megtettem mindent és nem! <#levele>

leszarom a konfigod...

mycso
Ezt nem teljesen értem.

Nem azt írja, hogy azért nem updat-eli mert a telódon új szoft van???

Mi a telód szoftver verziója /az a 7 jegyû kódsor/

zmeor
nem tudom elindítani a update-t mert azt írja ki hogy nem a legfrissebb a szoftver.. pedig ezt töltöttem le a sony weboldalról... 2.6.11.7

leszarom a konfigod...

mycso
firmware frissítéssel --> viszont ahoz kell szervízkábel + progi + ugrik a garija

PLackó
Nem tudjátok hogyan lehetne letakarítani ezt a sok Robbie Williams-es tartalmat?

Munch
LoL ....
A második a böngészõ kicsinyítése miatt ilyen... 😄
Valójában gyönyörû, csak ki kell nagyitani.

Munch
Lekopogom, nálam ilyen hibák nem voltak. Mp3 atom jól szól, a váltások közötti kattogást lehetne kijavítani talán, de az is megszünik, ha egyforma bitrate minden egyes zene, és nem VBR.
Lõttem 1-2 fotót;

Munch
Takarodj.

zmeor
köszi!

amugy nagyon nem akar lejönni a teló hátllapja

leszarom a konfigod...

mycso
Szió, ha SEUS-al frissíted, akkor nem jár garivesztéssel.
pl.: az R4EA031 elõttivel sok kamera gond volt és sok fagyás --> adatkábel használata után, csak ugy szimplán szétnyitáskor stb. ....

Ebben a jelenleg elérhetõ leg újabban R4EA031 --> az mp3 lejátszó szokott sz@rakodni (kihagy számokat, csak zúg a szám lejátszása helyet) stb. ..

Hogy a most megjelent mivel lesz jobb/rosszabb azt nemtom --> valószínûleg jobb lesz, tehát kijavították benne ezeket az mp3 lejátszós hibákat is.

zmeor
elárunátok hogy ezekben a szoftverekben mi a jobb?

miben különböznek a többitõl?
nekem az alap van most. amit még az akciókor raktak fel... amikor 25 volt a teló t-mobile-ban

tehát miben jobb? miben rosszabB?
garivesztéssel jár?

köszi

leszarom a konfigod...

mycso
Hopi mégis kijött nemrég egy újabb: R4GC010 csak még seussal nem elérhetõ, no meg még nemlehet sehonnan letölteni.
Szerintem pár hét, és Seussal is mehet a telóra.

mycso
Sajnos nincsen, már régóta ez a "legújabb " R4EA031 (október-november)

nincs hozzá vmi friss szoft?

mycso
No pár napja 29.970- dominóval.
Ami jó, hogy nem robbis (bár már az elõzõ 25k-s szériáról is leszedték)

ezt úgy hívják SPAM.
amit kapsz ért, az meg a BANN.

helló csak szólni szeretnék,hogy itt egy jó ajánlattttt!!!! ez az!!!!
<#eljen>

PLackó
kár 😞
gondolom a T-mobile sem árul ilyesmi kiegészítõket.

Dzsini
sajnos én sem találtam sehol kaphatót, egy fórumon (már nem emlékszem, talán a mobilarena.hu -n) beindult a cserebere, mindenki felajánlotta a neki nem kellõt, és küldözgették egymásnak

PLackó
szerintetek kapható "gomba" a fülesére valamelyik boltban? elhagytam a közepes méretût,és az a méretem 😞

miilann
w300ra keresek sakk illetve texas holdem jatekot,help me plz

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

mycso
Hát van egy olyan érzésem, hogy július körül már nem igazán lesz kapható ez a modell.

versacce
haha,július felé lesheted,már most alig van boltban csak webshopban van és nagyobb városokban:/
MOST VEGYÉL

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

én is meg akarom venni 25 ezeré kb ojan julius felé de még ki tudja a haveromnak ojanja van szentem zsir
<#vigyor3>

mycso
Hajrá csinálj másikat 😉

a bannerba csak engem zavar h a bal kép invertálva ett és a logo meg a SE felirat is fordítva van rajta? 😊

mycso
Ismét kapható a t-mobile-nál a teló.
Viszont ahogy hallottam megint csak a listában van, a boltokban elég nehéz találni.

mycso
Nem lehet.
Lehet van valahol írva a telóhoz olyan mod/script ami megváltoztatná, de eddig én még ilyennel nem találkoztam.

számláló:5820
December óta...XD
Sziasztok srácok. Mindenkit üdvözlök. Szeretnék segítséget kérni tõletek. Érdeklõdnék lehet e változtatni az mp3 lejátszó Skin-ét vagy újat tölteni fel (lehetõleg java) ha igen kérek segítséget tõletek és 1 linket.

Elõre is Kösz
Vladek
Conga
Hello,kérdésem a következõ: le lehet valahogy menteni sz.gépre a telóról az üzeneteket? ha igen akkor hogyan? köszi

nem sikerült😞😞😞 frissiteni sem tudom:S:S majd holnap akarom bevinni a szervizbe! De sztem vmi sérült vagy virusos fájl volt azok között amiket fel raktam a telóra!!!ugyhogy erre ti is nagyon figyeljetek!!!és ha vkinek van még rá megoldása, találkozott ilyennel vagy már van tapasztala ilyen ügyben az segííítsen!!!!!!elõre is köszi
mycso
thx 😉

zmeor
király a kép!

leszarom a konfigod...