Sony Ericsson W300i
← ElőzőOldal 20 / 20
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismét bizonyítottad miért van a felkiááltójeled
football without ultras is nothing
csavarhuzot nem ajanlom nem segít,amugy en se tudom leszedni :s xd
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
addig okés h le kell csúsztatni😄 de h a pi**ába???😄😄😄😮 de télleg hallod a kis könyvis asszondja h csak csusztassuk le... kezdek ideges lenni:S😞 mindjáá neki állok csavarhúzóval😄😄 de amugy ott kell nyomni ahol van hátul a sonyericson felirat???!!vagyis az alatt????
Le kell csúsztatni kell a hátlapot...de tényleg jól odateremtették, én is qrva nehezen tudom leszedni..
Voltam zárás előtt. _______________
Szevasztok!!!ne haragudjatok de itt páran eléggé nagy hülyeségeket mondtak😄😄 elöször is van hozzá memo kártya😛 tegnap vettem!! én mindenkinek csak ajánli tudom!!!kivéve nõknek😛mert a percenkénti nyitogatás nem tesz jót neki!!! Viszont a Walkman része sztem qrva jóó lett!!!olyan hangzást ad a hozzáadott fülhallgató h az vmi gyönyör😛😄😄 sztem 25 ropiért ez ajándék!!jah az egyetlen hátrány: eddig majdnem egy napja van meg, de még nem sikerült leszedni a hátlapját:S:S lehet h én vagyok a béna...nemtom😄😄de ennyit még nem szenvedtem telóval😄vki segithetne😄
Nah csákesz makesz mindenkinek!!!!CIAOOO
Nah csákesz makesz mindenkinek!!!!CIAOOO
(ha azt mondtak h a 256os memokartya ajandek akkor atbasztak)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
1.^^
2. fos
2. fos
éspedig melyik?
mellesleg w300-al vkinek van már tapasztalata? akksi idõ?
mellesleg w300-al vkinek van már tapasztalata? akksi idõ?
jajj de unalmas már ez a sok szétnyithatós teló :\
10bõl 9embernek iylen van....amugy ha zenére kell akkor van ennél jobb áron jobb walkman teló is szvsz
10bõl 9embernek iylen van....amugy ha zenére kell akkor van ennél jobb áron jobb walkman teló is szvsz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
18k 2évessel.
én is erre akarok beújítani
viszont ha nagyon fotózgatni akarsz akkor nem ajánlott mert vga kamerás. nekem viszont tökéletes, mert én zenéért vagyok oda, kamera nekem nem is kéne bele.
kicsit félek, elsõ kagylós telom lesz, remélem bírja a strapát.
mobilarena kicsit lehúzza ugyan, de nekem bejön. mondjuk remélem h a gombok egymása "folyása" nem lesz zavaró
én is erre akarok beújítani
viszont ha nagyon fotózgatni akarsz akkor nem ajánlott mert vga kamerás. nekem viszont tökéletes, mert én zenéért vagyok oda, kamera nekem nem is kéne bele.
kicsit félek, elsõ kagylós telom lesz, remélem bírja a strapát.
mobilarena kicsit lehúzza ugyan, de nekem bejön. mondjuk remélem h a gombok egymása "folyása" nem lesz zavaró
én azt mondtam hogy 25K, és csak MOST van ajándék headset, stb, mert ha ezeket különvesszük akkor kb 50ezer körül van sztem mindennel együtt
itt vannak az árak:
árlista
árlista
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nekem a k750i kinézetre jobban bejön.
mekkora memókártyát adnak mellé?
(lehet én is ilyet kapok <#vigyor3>#vigyor3>)
mekkora memókártyát adnak mellé?
(lehet én is ilyet kapok <#vigyor3>#vigyor3>)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
sose értettem miért nem mindegy milyen telefonja van az embernek. válogat mindenki mindenféle közül, lassan már mindent lehet velük csak telefonálni nem. telefon formája egyiknek sincs, egyszer ez tetszik, köv héten meg veszem a legújjabbat. kb ez megy már...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Tapasztalatokat, kamerával készített képeket szívesen nézek(ünk)
ja persze 2. ok hogy jobb a designja 😄
Sziasztok! Elsõ Mobil topicom... nos, most karácsonyra kapok szüleimtõl mobilt, csak nem tom milyet. K750i meg e közt vaciláltam, de a k750i-nek vmi undorító kinézete van, tudom nem az számít 😄 De a w300i 2 okból jó MOST:
Ajándékba kapsz a T-Mobile-ban hozzá Headsetet,memokártyát,aksi-t (ugy emléxem) és 25ezer ft.
1. INFO
2. INFO
Ajándékba kapsz a T-Mobile-ban hozzá Headsetet,memokártyát,aksi-t (ugy emléxem) és 25ezer ft.
1. INFO
2. INFO
← ElőzőOldal 20 / 20