974
-
#213 Hát az már egy elég "régi" szoft. /november vagy az előtti/
Attól jöhetne valami újabb is, mert ezzel is rengeteg gond van. -
#212 én ezt nem értem -.-' -
#211 A SEUS-on fent van az új T-betűs Robbies szoftver W300i-hez, R4EA031
azt mondja minden elveszhet a telefonról frissítéskor, de minden megmaradt (órabeállítást kellett újra elvégezni) -
#210 gyors hívás esetén ajándék pósztör -
#209 Sziasztok!
ELADÓ NÓKIA KOMPÁTIBLÜ DESZKTOP CSÁRDZSÖR 435-ÖS KÉSZÜLÉK,IGAZI RIDKASÁG,GYŰJTŐKNEK ALYÁNLOM! JELENTKEZNI: 06-30: -
#208 5432, igaz július óta van meg... -
lovaszi #207 Sztem akkor eddig enyém a rekord: 4506 :) -
#206 1137 mostmár 1138 mivel visszacsuktam:D -
#205 Szerviz menü: >*<<*<* - ahol a ''kacsacsőr'' a joy irányait a * pedig a * lenyomását jelöli. (Ne foglalkozz vele, mit mutat közben a kijelzőn.) -
#204 ezt akartam én is kérdezni.... -
thoomas #203 őőő izééé:D:D:Dlehet én vagyok a béna, de hol van olyan h szervíz menü???:D:D -
#202 az kurva idegesítő
és ráadásul ha direkt sinálja -
#201 :D csajom szokása hogy kinyitósdit játszik vele :D ugyhogy nem csoda -
#200 tegnap gyorsan nyitogattad mi? :D -
#199 flipnyitások száma 1.5 hónaposan: 3449 :D:D nem semmi mi :D -
#198 mondjuk én gondoltam hoyg enm számolod -
#197 Szervíz menü --> flipnyitás számláló ;) -
#196 -
thoomas #195 azt ne mondd h számolod:D:D:D -
#194 Hali, kinek mennyi idős a telója, és hány flipnyitásnál jártok???
Nekem ~ 1.5 hónapos és 972.
Csak úgy az érdekesség kedvéért. -
thoomas #193 Hát ez kellemetlen:S:D:D nézdd meg h mind a két helyen jol csatlakozik-e!!!! -
#192 neem...........,,, sima mp3
-
spytime9 #191 ha ez a film-töl van amitttt átkodoltál a progival akkor a kodolás elötttt be kellll állllitani a progiba hogy channels mono-rol ,sztereora!!! -
#190 aha
többször is kipróbáltam -
skristof #189 jól be volt dugva az aljzatba? -
#188 nekem ma a telómnak a fülhallgatójának csak az egyik oldala szólt...
mitől lehet? -
thoomas #187 nah kis kihagyás után itt vagyok:P!! letöltöttem a progit amit írtál. Tényleg jó kis program, de DVD-t nem lehet vele kezelni:S...sajnos:( -
spytime9 #186 na helló nekem megy!!! a saw 3-mat nézem a telon és a minösége se rossz!!!!
na akkor lásssssuk a macitttt!
1. letöltöd ezt!!! ne foglalkoz mi van a link-be!!! katt
2. a serial benne van de egy kicsit megtévesztö ugyhogy be másolom:[Seek-N-Destroy 2k5]AD42-0580-7BB1-13BE
3.elinditod a progit ,be huzod lelülre a filmet!!
4.ha ben a film ki választod a profilt 3gp-re!(a progi alján találod!)
5.oldalt a progiban álllitsd áttt a video codeketttt mpeg4-re,,,a video size 176x144,,,,és a bit rate 60-ra!!!
6.katt az encode-ra
kész is!!!
ha nem megy valami irj!!!! -
thoomas #185 naaaah!!!GRAT:P:P!!!!!!ügyes vagy:D:D mind1 h milyen a film minősége, csak irdd le h melyik progival és hogy milyen beállitásokkal!!!köszi!! -
spytime9 #184 és igen!!!! siker!!!!!! -
spytime9 #183 ááááááááááá király rá jöttem hogy kell rendes filmet rá tenni!!! most kisérletezem a szökés filmel már rá is tudtam tenni csak a minösége kaki :) aminttt sikerül elfogathato minöségü szintre hozni le irom milyen progival és milyen finomitási beállitássssokkkalll csináltam!!!! király -
thoomas #182 Na mivan??????besült a topic??? -
thoomas #181 Na mivan??????besült a topic??? -
thoomas #180 sztem egyértelmű h ez...:P -
#179 Ez vagy a K510I a jobb? -
thoomas #178 amugy azzal a makayama-s cucossal én már megcsináltam 5 percet...vhogy megkéne szerezni a teljes verzióját annak a proginak -
thoomas #177 letöltöttem egyet...de elég zavaros:S:S nemis az elejétől töltötte le a filmet:@...ez nem igaz:S:S -
#176 télleg müxik?:D -
#175 jó oldal köszi -
thoomas #174 és műxik is?????:D:D:D