Sony Ericsson W300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://sonywalkman.atw.hu/
Nagyon jó telefon, bár az elsõt ki kellett cserélni, mert nem észlelte a memóriakártyát.
(ez valami típushiba lehet amúgy, sokat hallottam róla)
KoЯn
googleba ird be azt kidobja, letöltöd és jo, de csak demo és 5 perceket enged de jo progi
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
a probléma a köv: kb 4db 3gp converterttt probáltam ki az összes beálitási lehetöségggel de nem játsza le a telo csak átnevezni áthelyezni másolni meg küldeni tudom ez mért van!!! és ráadasul még olyan oldalon voltam ami kifelyezetttten w300i telora filmek vannak!!! aki tetttt már filmet a telojára az irja már meg legyen szives hogy hogy, milyen progi val hova helyezte a cumot a memory cardon vagy hogy hogy birta müködésre a filmetttttt!!!! help
Nagy helpre lenne szükségem.Rá akartam tenni pár game-et a telómra és most tönkrement vmiért.Csak fehéren villog a képernyõ és ha kikapcoslom meg be akkor is csak épph felvillan az SE logó és ugyanez a fehér villogás jön 😞(( PSL HELP!!!
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
football without ultras is nothing
nem tud valaki amõba játékot vagy esetleg pókert?
amúgy torrentról szedtem rakás játékot csak csomórol nemtudom miylen de ha vki nagyon igényli esetleg feltölthetem valahova õket.
CS 1.6 Szerver: 192.168.0.113:2500 Hétvégén délután és hétközben estefelé!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nem akarok hülyeséget mondani de lehet hogy csak egyes funkciók érhetõek el vele a telóba
leszarom a konfigod...
itt van egy rakás játék!!!!+ www.getjar.com ez is jó
nekem már 23 játék van rajta😄😄de sztem eléggé drasztikusan meríti az aksit:SS:
Én megvagyok a teloval elégedve, kamerája lehetne jobb is de 1magapixeles végülis nemrossz... meg képernyöje lehetne nagyob, és jolenne ha szorosabbra huznák a csavart ami a flipet (tetejét) tartja...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A SW része király de ahogy össze van rakva....PFFFFFFFFF.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"...Jamaica érzem a perzselõ homokod, Jamaica hûsítõ tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"
\"...Jamaica érzem a perzselõ homokod, Jamaica hûsítõ tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"
ha bizonyítható h te kúrtad el, akkor fizetned kell amúgymeg megcsinálják.
stalk3r te meg annyit kérdezõsködsz itt h a végén nem jut neked teló, mert országos hiány lesz 😊
football without ultras is nothing
asszem olyan volt hogy túl nagy a méret és le kell vágni belõle, és akkor be kellett jelölni hogy mit akarsz kivágni
amugy a garancia hogy mûködik?
bármi baja van beviszem megcsinálják?
leszarom a konfigod...
A másik kérdésemre tudnál válaszolni létszíves
csak formattal.., de utána akkor garivesztés állítólag
leszarom a konfigod...
Videó vagy téma van rajta róla?
A másik!
Itt ebbe a telefonba nincs le korlátozva, hogy csak 1 percnyi videót készíteni? Értitek?