Sony Ericsson W300i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
:S

az pedig nem árt ha van

leszarom a konfigod...

RW-es cucook védettek, csak garivesztéssel lehet kigyilkolni

football without ultras is nothing

zmeor
azt hogy?

leszarom a konfigod...

miilann
formattal se?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

sehogy...😄
zmeor
hogy lehet a robbie williamses dolgokat lebaszarintani??

leszarom a konfigod...

kérlekszépen a 44. oldalon!!!!!
miilann
hol írja?

az a bazinagy igazság, h feltettem pár aac,m4a formátumu számot a telóra...az m4a-t télleg nem kell lejátszania mert nincs a kézikönyvjében de a rossz az h az aac-t sem jácca le<#boxer><#wow2><#wow2><#shakehead><#shakehead>
pedig az egyik linkin park számbol ami mp3-ban 7mega volt, 1,6-ot csinál!!!!!!!!!!!ugy h a különbséget nagyon nehéz észre venni!!!!!ugyhogy nemtom mi van:S:S:S
Zeccc
ez hangosan szól? :|

nincs háát!!!!!!!!
nekem is csak a 4 hang van
Conga
hello,akinek sikerül a kamerahangot levenni néma üzemmódon kívül akkor az írja meg 😊 és nekem is csak a 4 hang van olyan nincs hogy hang nélkül.

de amugy olyan programot már találtam ami AAC-be teszi a fájlokat, de az eAAC+ az máás. Állítólag mégjobban betömöriti minõségveszteség nélkül a zenéket
zmeor
hát sztem próbáld meg mp3 to aac converterre kereseni a neten
hátha más megcsinálja
én nem vágom

leszarom a konfigod...

WTF!!!Vki válaszoljon mááár a felvetésemre!!!!!!!
zmeor
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

leszarom a konfigod...

neeem!!japán.....ez hülye kérdés volt....
És ugye magyar nyelvû menü van benne?

\"...Jamaica érzem a perzsel&#245; homokod, Jamaica h&#251;sít&#245; tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"

azon az oldalon amelyiket Miilann belinkelt, írják h :---"A Walkman lejátszó igazi csemege. A 27 MB belsõ memória és 256 MB kártya bõséges tárhelyet biztosít albumok és videó számára egyaránt. A tárhely optimális kihasználásához elérhetõ az eAAC+ tömörítés is, mely segítségével 48-64 kbps tömörítés mellett is élvezhetõ marad a zene. Marketinges szóhasználattal „közel CD minõségû”"---és az lenne a kérdésem h hogyan lehet olyan eAAC+ formátumot csinálni a mp3-akból???????mert az a progi amit adtak, sztem fasszául nem képes erre!!!!!😄😄😄Törjétek magatokat rajta!!!!!!!!!😛😛😛
SE W300i 4EVER😛😛😛
Nem olyan rosszak a képek! Legalábbis nekem meg felel

\"...Jamaica érzem a perzsel&#245; homokod, Jamaica h&#251;sít&#245; tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"

miilann

Tudnátok egy olyan képet fel rakni ami w300i-vel lett készítve?

miilann
azert nem kell tulzasokba esni,sztem pont jo,nem tul laza,nem tul szoros
a gombok elõször furak de könnyen megszokja az ember,inkabb csak kinézetre szar 😄

FlyHigh
Sziasztok!
Olvastam egy oldalon róla tesztet, hát végülis nem derült ki hogy milyen telefon, van ami nagyon jó benne van ami nagyon rossz. Engem fõként a kihajtása és a gombsor érdekelne, nagyon laza és elmozog oldalra?

Thrash \'Till Death

Kösz a linket!!

zmeor
aha

ITT

leszarom a konfigod...

Tudnál olyan oldalt adni amin kizárólag Sony Ericsson programok,játékok…stb vannak fent?

zmeor
aki témát akar szerkeszteni, annak ajánlom a Sony Ericsson Themes Creator nevû progit

nagyon jó

ha csináltatok akár meg is oszthatjuk õket..megnézni egymásét<#vigyor>

leszarom a konfigod...

zmeor
állítólag a képernyõjével volt valami...
de az újakba már kijavította a sony...
azért volt országos hiány belõle mert visszarendelték

leszarom a konfigod...

Meg halottam valami széria hibáról! Ez pontosabban mit takar?

Akkor már meg gondolom, hogy vegyek-e. De 25k már nagyon meg gondolom hogy ott hadjam vagy ne. Azért még 1-2 napot gondolkodok

miilann
jah...

Ez azt jelenti, hogy videót is rossz minõségbe vesz fel?

miilann
hát ha fotozasra kell akor nem neked való

Jó minõségû képeket és videókat lehet vele készíteni? És szerintetek januárba is 25k lesz az ára?

zmeor
már megtaláltam

leszarom a konfigod...

zmeor
azt kéne valahogy megcsinálni hogy a külsõ kjelzõ mindig világítson, meg mutassa az idõt mert egy idõ után eltûnik

leszarom a konfigod...

na ma megvettem az utolsót Kaposváron.
sokmindent egyelõre nemtok írni, RW rohadt idegesítõ de ez van... majd kigyilkoljuk 😊
a fülese tényleg csúcs

kicsit furcsa még nekem az SE menürendszer, de amúgy tetszik nagyon, jó vétel volt

allock
nekem mindegyiknél van hang :S

#hhwnd

miilann
hmm
nekem ugy van h
1.hang
2.hang
3.hang
hang nélkül

allock
nemtom, nekem nemsikerül, 4hang küzöl lehet választani
és nincs olyan h néma, de ha valaki talált már olyat az szóljon 😄

#hhwnd

miilann
miért ne lehetne?

zmeor
de neke akkoris olyan szemcsés.. és felvittem a gépre és ott is ugyanolyan..
viszont láttam képeket és azok normálisak...
majd utánanézek jobban!

jaja a kihajthatós része kicsit parás de ha erõsebb lenne akkor ne lehetne kinyitni egy kézzel.. mint pl a nokia 6103 nál

és a zenei élmény kurva naaaagy<#vigyor2><#wink>

leszarom a konfigod...

allock
a zárhangot mérnem lehet levenni? 😄

#hhwnd

allock
állíts a beállításán
hozd be a kamerát/egyebek/képminõség/ és állítsd finomra

#hhwnd

Jaja!!!ez az egyik gyenge pontja a telónak!!meg sztem a gynge kihajtható része!!!másról nemtok😛
zmeor
nektek is ilyen ráncos képet csinál?

leszarom a konfigod...

allock
jah 😄
nemis egyet 😄

#hhwnd

zmeor
meg adnak még fülhallgatóhoz pótgumit

leszarom a konfigod...

zsír! köszi 😊