974
-
#294 akkor okés a dolog -
#293 nm -
skristof #292 thx -
#291 aha
link -
skristof #290 sztem nem lehet zoomolni :c
és köszi az infot, pesti vok. esetleg vmi linket tudnál lőni? -
#289 pestről rendeltem,10k körül volt.
még annyit h raktam képeket rá(pl.1280x1024) és azokra lehet zoomolni,vagy csak a PictureDJ-ben lehet nagyítani? -
skristof #288 mennyiér? -
#287 na voltam ma a t-pont ban és mondták hogy pénteken hoznak uj fülhallgatót és gond nélkül kicserélik.. -
#286 vettem hozzá 1gb-set:D -
#285 Mért nemadtak hozzá memkarit? -
#284 Hát szerintem nemkell egyetem a hátlap leszedéséhez, eleinte visszatenni nemtudtam, de leszedni nem nehéz.
Kicsit benyomod a mintánál, aztán letolod és leemeled. -
Kori15 #283 Mivel a sony ericsson a tmobillal szerzödést kötött szal ugy nem tudod letörölni robbi williamst h a garanciad megis maradjon, csak igy lehetséges h ha áldozol is vmit érte jelenesetben felkell áldozni a garanciad :D -
Kori15 #282 mivel a seus nem csinált rajta semmit mert a telodon a legujabb szoft van, ienkor nem csinal semmit... de ha majd esetleg seussal sikerül csinalni vmit a rabbi williams akkor is megmarad... -
#281 aha
hát ugy értem hogy nem változott semmi
ugyanolyanok a menük, miden maradt, robbie williams is ott figyel, adatok nem vesztek el....szal mintha kikapcsoltam volna és vissza -
Kori15 #280 Hogy érted h minden maradt mint régen? :S Gondolom SEUS-al frissitettel... -
#279 amugy ha egyszer csavarhúzóval leszeditek akkor utána már könyen jön le..
most frissítettem szoftvert... és minden maradt olyan mint eddig... valami rossz volt? -
thoomas #278 nekem sem sikerült régen leszednem:):):)még a boltba is visszavittem:D:D de rájöttem h ugy kell h a tenyeredet erősen rányomod és ugy csúsztatod le!!(persze mindezt izomból:D:D) -
#277 én 1 hete vettem és muszáj volt leszedni mert oda kell betenni a mem.kártyát^^ -
skristof #276 én szeptemberbe vettem, és azóta nem sikerült.. -
#275 nekem inkább a sim kiszedésével van gond :Dd
hátlapot leszedtem simán -
#274 :Dddddd -
#273 novemberbe vettem a telot,tegnap sikerült leszedni a hátlapot -
#272 Hát elviszed a telot, meg a garanciapapirt, (+ blok vagy számla) aztán a fülest, enyi kell csak. De bemész megmondod akkor megrendelik és ugyis mondja, hogy mikell, telo csak azért kell, hogy az ujat kitudd probálni.
És a potgumikat nemkell viszadni, de az ujhoz is jár... -
#271 -
skristof #270 szerintem általános iskola 3. osztályába nem kell mobiltelefon -
#269 -
#268 ha sikerülne megérteni, hogy mit írsz itt (próbálj egész, átgondolt mondatokban fogalmazni), akkor bátrabban mondanám, hogy szeirntem szervizbe kellene vinni... -
#267 köszi szépen
miket kell vinni?
minden tartozékot vagy csak teló + fülhallgató? -
#266 nektek nincs olyan gondotok, hogy nha azt veszitek észre hogy kivan kapcsolva telotok, (90-30%os aksi melett is) fogja magát és kikapcsol valamiért, pár csörgetés egymás után aztán becsukod és fekete a kijelzö vagy kikapcsol, néha nem világit külsö kijelzö.
Söt már oylan is volt hogy megnyomtam a külsö gombot akkor elvielg világitani kelelne neki, és mutatni az orát emg térerö aksi stb, nekem meg ezt mutata de világitás nélkül... érdeks...
nektek volt már ien vagy hasonlo? -
#265 vidd visza tmobilhoz kicserélik, nekem is volt ien gondom bevittem megrendelték a másikat aztán egy hét mulva megjött megkaptam, meg s nézte hogy tényleg rossz e -
#264 ez egy gyenge VGA kamera, ennyit tud - fényes, világos időben egész tűrhető kép, amúgy MMS-ezni, vagy valami szöveget gyorsan feljegyezni jó. -
thoomas #263 nagyon "beállt" a topic :( nemtudtok vmi orvosságot a kamera bénázására??:S (szemcsés kép...) -
skristof #262 akkor egy linket gurítsd majd ide pls
thx -
Kori15 #261 Kell hozzá egy Phone XS++ progi meg egy FAR Manager! Letöltesz egy MAIN fájlt meg egy FS-t (filesystem) amit a phone xs-be beraksz és felpakolod! Azután a FAR-al bemész a telo FS részébe (elötte letöltöd a telefonhoz valo lezarofajlokat) és azokat bemasolod a megfelelö mappaba... Mindezt DCU-60as usbvel... Nekem kész van... Most nem adok pontos leirast, ahoz tul faradt vagyok, de ha vkit igazan erdekel utanna lehet nezni, fent van neten hogyan kell csinálni... Üdv -
#260 Hát ez érdekes....
Leírnád pontosan hogyan, milyen progival????
Tudomásom szerint debrand-elni, nem lehet ezzel a sima usb kébellel.
Kíváncsian várom a leírásod. -
Kori15 #259 Minek kellene hozzá szervízkábel?! Nagyon nem kell... nekem is megvan csinálva, itthon csináltam gyári kábellel, legujabb szoft, NO Rabbi Williams... -
#258 nem!
azt írja hogy: nem a legfrissebb progit használom, és hogy instaláljam ujra és győjődjem meg róla hogy ez e a legfrissebb...
már megtettem mindent és nem! -
#257 Ezt nem teljesen értem.
Nem azt írja, hogy azért nem updat-eli mert a telódon új szoft van???
Mi a telód szoftver verziója /az a 7 jegyű kódsor/ -
#256 nem tudom elindítani a update-t mert azt írja ki hogy nem a legfrissebb a szoftver.. pedig ezt töltöttem le a sony weboldalról... 2.6.11.7 -
#255 firmware frissítéssel --> viszont ahoz kell szervízkábel + progi + ugrik a garija