296
Éljen a Pankráció!!!
  • cicai
    köszi
  • CS@
    Igen
  • cicai
    és ez a WrestleMania Trophy a season modban van?
  • CS@
    A Seasonban lévő ketrecharcok közül általában ki kell mászni.
    Amikor a győzelemhez különleges feltételek vannak, akkor azt a meccs előtt általában elmondja, a szabályokat pedig harc közben is megnézheted a match rules –ben.
    Hogan –hoz megnyered a WrestleMania Trophy aztán kiperkálod érte a 12ezer dollárt és már a tied is.
  • cicai
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy amikor ketrecharcot vívtam Hogan-nel nem volt DQ, se KO, se semmi. Én kimásztam amikor tropára vertem és vége lett. Szerintetek most nyertem vagy vesztettem. (Hulk Hogent akarom megvennni):)
  • CS@
    Szorry a tripla posztért, meg azért is, hogy ez ilyen hosszú lesz, de hátha érdekel valakit(mivel harc közben már nem látszanak) a hinteket szorgalmasan fényképezgetem kifelé a játékból:

AdvencedTip
    BackstageBrawls
    BasicControls
    CleanDirtyFinishingMove
    DoubleTeamMoves
    EnviormentalGrapple
    EscapeFromCageDoor
    FightingInTheCrowd
    HellInACell
    LadderMIB
    LastManStanding
    PerformingFinishingMoves
    PlayingPossum
    ProReversal
    Stamina
    StrongGrapples
    TableMatch
    TagAndManagerControls
    TagTeamMatch
    TeamworkAttributes
    TitleBriefcaseRemoval
    UltimateControlGrappleMoves

Ezek természetesen csak az alapok, amik a seasonban vannak, az extra játékmódok, mint az eltemetés meg hasonlók nincsenek itt, mivel azt mindig kiírja a meccs előtt.

Meg egy RTF dokumentum néhány infóval a pontos forrást sajna nem tudom megjelölni, mert fogalmam sincs honnan szedtem, de valahonnan a netről, úgyhogy a készítő érezze magát ideírva.
  • CS@
    Mondjuk ott a gamespot hints része, ahol ugyan nem magyarul vannak leírva a dolgok, de ennyit szerintem mindenki megért, mondjuk semmi értelme nincs, mert amit ott írnak azt a játék is elmondja.
    Kódok nem érdekelnek.Tippekre és trükkökre nincs szükség, mert a játékban lévő három trainning videókból, a meccsek előtti hintekből és a mozgásszerkesztő vizsgálgatása után mindent meg lehet tudni amit kell. Végigjátszást leírom egy mondatban: le kell győzni az ellenfele(ke)t. Arról, hogy titkos karakterek vannak e a lockedeken kívül fogalmam sincs.
  • CS@
    Csak azt tudom mondani, amit a 2006 topikjában is írtam: nekem marhára tetszik ez a játék.
  • Laky
    2006-os része se volt semmi, ezért értelemszerűen le is kapom valahonnét :D
  • Barney Tech
    Már van ps2re.
  • kuci06

Ez amúgy nem csak ps3-ra lesz?
  • Katarn576
    Én csak egy dolgot szeretnék tudni. Valaki nem tud egy magyar oldalt ahol levan írva a WWE Smackdown Ws. Raw 2006 és 2007 minden létező dolga? Úgyértem, kódok, tippek, trükkök, végígjátszások, titkos karakterek előhívása és még lehetne sorolni.
  • cicai
  • cicai
    hát ja:D
    igaz nekem van PS2-öm:D
  • kuci06
    éljen! Bárcsak kijönne pc-re is...
  • cicai
    Itt van pár kép: