296
Éljen a Pankráció!!!
-
Indyjunior #216 Nem challange-ben van. Exhibition-ban.
-
#215 mert ha ja akkor tok segíteni -
#214 ez Challlenge módban van?? -
Indyjunior #213 Sziasztok. Nem tudtok adni valami tanácsot hogy hogyan nyerjem meg a Money In The Bank Trophy-t. Azt tudom hogy legend szinten kell megynerni a meccset de nem megy. HHH és Deadman 4ever -
#212 X360-ra eladó karcmentes WWE SmackDown Vs Raw 2007. 8000 pénz az ára neki. :)
Érdeklődni privátban. -
#211 RAW -
penész #210 hello mindenkinek olyat szeretnék kérdezni h pankrációs játékot PC-re tudnátok -e mondani olőre is kösszi -
#209 WWE SmackDown Vs. Raw 2007 psp erre kellen psx fix patch mert lefagy 1 idő után -
#208 az! -
#207 meg a Taker -
#206 HHH és HBK a jó! -
Szobi24 #205 Én Lashleyvel Cenaval v Batistaval.De lehet h megnézem rey-t is. -
#204 én már kurvára várom!
Undertakerrel kezdek majd egy Season-t szerintem... -
#203 Szerintem november körül. Mindig akkor jön az aktuális SD játék. -
Szobi24 #202 és mikor jön ki a 2008 ps2-re?
-
HBK #201 láttam a borítót
-
HBK #200 a 2008 lesz PS2-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#199 Kicsit görgesd lejjebb mert ott lesz... -
#198 Itt megveheted, -
Szobi24 #197 ps2-re
-
#196 Ps2-re, vagy X360-ra? -
Szobi24 #195 sziasztok!
Légy szives mondjátok meg hol és mennyiért lehet megvenni Budapesten?
Köszi !!! -
baxxter8 #194 Xbox360-ra már pontos megjelenési dátum van. Ps3-ra csak annyi, h valamikor az xbox-os megjelenés környékén. Ennyit arról, h csak ps3-ra lesz. -
#193 Halleluja! :) -
#192 Elvileg lesz arra is -
#191 Meg gondolom 360-ra. vagy arra sem? -
#190 Csak PS3-ra lesz:S -
HBK #189 most jön a 2008 de kijön ps2-re?????????????????????????? -
#188 ja és aki kíváncsi a teszter csellendzsben Mickie James vs. The Great Khali meccsben kell lenni Micki-vel!
(nem egy könnyű dolog!) -
#187 na adok pár tippet a könnyed játékért:
-aki már ismeri az előző részeket, az tudja a régi irányírást.
nem tom hogy melyik az az opsönz menüben a kontrozban vagy D. vagy 4-ik irányítás!
-ha nyomjátok a GM módot akkor mindíg (mindegy, hogy title vagy no title meccs)Backstage Barwl(ha jól írtam a nevét)->Bar Brawl meccset kell nyomni. nem akarok bunkónak tűnni, de már mindent végigvittem benne a csellendzsekben a special csellendzsben a teszter csellendzsen kívül!
-Sanyix, én meg tudom erősíteni hogy ha végigtolod a GM módot, akkor tényleg kifogyhatatlan lesz az Exp. -
#186 PC-re csak a sima RAW jött ki. Valamikor nem tudom hány éve. A Smackdown sorozat csak konzolokon van. -
Devergo05 #185 PC-re kint van a sima WWE RAW 2007 de az gondolom nem a Smack Down vs Raw 2007!Vagy tévedek? -
#184 már szoltam 2 modinak h tegyék majd be a bannert. csak nem tom mikor lesz fönt -
#183 Meccs előtt van egy olyan opció hogy "Match Rules" vagy valami ilyesmi és ott beállítod, hogy "Entrance: OFF".
-
#182 Tényleg.. esetleg nem lehet vhogy megoldani, h amikor bevonulnak az kimaradjon és egyből lehesen csépelni az ellent, ne kelljen végig nyomogatnom a bemutatokat?! -
#181 Köszi! :) -
HBK #180 a SmackDown zenéje nagyon béne stem.!(még mindig ugyanaz csak a bemutató más)de a RAW-nak a mostani zenéje sokkal jobb! -
#179 tényleg faxa lett!!!!!!!!!!!!!4
Ügyes -
#178 Tök, jó.. sztem szúrhatjuk be!:) -
#177 Bannerterv #1: