296
Éljen a Pankráció!!!
-
david920930 #256 Szevasztok van tippetek hogy honnan lehetne letölteni egy akármien pankrációs játékot???? Csak ha lehet vmi használható grafikája legyen ok? -
#255 Lehet elkiabáltam mert most 2-en is elakarják adni Reméljük az egyik összejön -
#254 Asszem dühös leszek ha elhalászod előlem mert már 1 álló hete vadászom a gaméra..temeg idetévedsz talán most elösször és az egyetlen kérdésed,hogy mennyiért -
#253 Írtam PÜ -t -
#252 8k+postaköltség. (nem pesti vagyok)
Kitűnő állapotban van, sajnos nem sokat játszottam vele. :( -
#251 Mennyiért adnád? -
#250 Nekem X-360-ra megvan a 2007, viszont már nincs X-360-am. :) Érdekel esetleg a játék? -
#249 Hát de...16 meg 13 ezertért Annyit valahogy nemér meg a dolog -
#248 Nincs sehol amúgy? -
#247 Nah...valaki nem unja még a játékát? A 2006 -ost imádtam ps2 őn....heti 30 órát töltöttem elötte..és nagyon szeretném kipróbálni a 2007 es nextgen változatot -
#246 Jaja...ezt mondtam,hogy tripple h leköpi a lángot Nagy arc lehetett aki kitalálta ezeket a reklámokat :) -
#245 nekem EZ teccik -
#244 :D -
#243 Mámint az a reklám amikor leköpi az olimpiai lángot Tripple H és Batista a kedvenc :) -
#242 Nekem az első Tripple H is teccik ^_^ -
#241 Ez még jobbXD -
#240 Ez kurva nagy:D
Róka^^ -
#239 Ezt nézze meg minden nagy WWE fan
Reklám
Batista rulz -
#238 hát PS2 jáccok nem tudod mit mondassz:D és L2 cvvagy R2 nálam aszem -
#237 De a fogást azt folyamatosan nyomod? Vagy pontra elkell kapni?? Amúgy a fogás védéds az LT nem? -
#236 hát az ütés védekezést 10% hogy meg nyomom mert az nem tud annyira sebezni -
#235 American Bandass asszem neke meg is van!! -
#234 Nem hülyeség a védekezés. Vmikor pont eltudod kapni az ütést vagy az ugrást. csak pontosan, h kell csinálni azt nem tom4 -
Indyjunior #233 Nem tudjátok mi a címe UNdertaker régi ( amikor motorral vonult be) bevonuló zenéjének? -
#232 én nyomogatni szoktam általában az ütéstnem szoktam védeni az hüyleség szerintem de ha fogást akar betolom azt csá! -
#231 kircsi. Csak mert seasonba betudtam hívni a pajtit és ketten ütötük az embert. MEgha pinelni akartak akkor berohant és rárugot arra aki feküdt rajtam!
Viszont egy dologba nagyon bénna vok. A védekezésbe. 10-ből ha 1 szer sikerül megnyomnom. Ti tudtok védekezni faszán? Mert nyomkodom mint az örült a ravaszt hátul LT - RT és nem történik semmi!:( Vagy folyamatosan nyomva kell tartani? -
#230 a mannager nem azt jelenti hoyg segít neked! a verekedésben hanem hogy ha PL rád fexenek és számolnak rád( PINelni próbálnak)
akkor ott a gombával(PS2 R3-al) valamelyik irányba el tolod és akkor be szól a bírónak és nem számol tovább ezt befejező mozdulatok végén ajánlom ott ki lehet kapni rendesen -
#229 Már nincs meg ott...írtam is neked,hogy az a törzs helyem és már aztis elvitték -
#228 itt baloldalt írják, h 3 ezer forint a wwe! És még sok más játék 3 ezer. annyi lesz sztem max, h német a borito. Nekem legalábbis amit ott vettem pgr 3 3ezerért német boritos volt. Persze férre értés ne essék mind origi. -
#227 kircsi az oldal.. WWE-ről mikor csináltok leírást?!? Biztos hasznos lenne. legalábbis én spec örülnék! -
#226 Akinek lenne megúnt eladó Smackdown vs Raw 2007 az írjon nekem! -
#225 TE ps2-on vagy x360-on nyomod?!
Amúgy érdekes. Ismerösömmel nyomtuk 2-en. 1P/maneger vs. 2p/maneger és egyszerüen nem tudtok öket behívni!
Nem is állnak fönt a ringen tehát pacsizni nem lehet velük. és csak a széket adokatják be. TEhát még segíteni se jönnek be..
Amúgy szerintem hatalmas játék kifogyhatatlan mozdulatokból. Kedvencem HHH , vele nyomtam végig egy seasont, de még mindig nem tudom az összes mozdulatot! -
#224 Jó a logod^^ -
#223 egy értelme sember és honlap iylet se láttam!:) -
Katarn576 #222 Üdv mindenkinek.
Szeretném be jelenteni hogy el indult a csapatom új aloldala. Ezen az oldalon csak Ps2-es játékok leírásával fogunk foglalkozni. Lesznek végigjátszások, tippek-trükkök, kódok, cikkek, és természetesen a fórumunkban is lehet beszélgetni a Ps2-es játékokról. Az oldalunk címe: http://ps2team.try.hu/
A legapróbb részletekig minden játékot kifogunk vesézni, különösen azokra a játékokra fogunk kiemelkedően figyelni amik nagyon összetettek illetve rengeteg felfedezni való van bennük.
Természetesen a WWE SmackDown vs. Raw 2006 és 2007-et is ki fogjuk vesézni, kitérünk minden karakter mozgására, a megnyerhető cuccok megszerzéseit is le írjuk. -
#221 de már megvan...100%-os kipörgetéssel meg kell lennie. -
#220 akkor nem tudom -
#219 de akkor meg adta a trophy-t???
mert nekünk HBK-jel (a "WWE - Pankráció (régebben WWF" topic-ból) megpróbáltuk 2 player-ben, de nem adta meg a trophy-t...pedig legend difficulty-n volt. -
#218 ja akkor izéé őőő haveral úgy csibnáltam meg van multi tapom oda be dugtunk 4 jojsticot +amivel gameltünk és 5 karaktert mi el foglasltunK:D és a 6dik az gép haverom elrendezi a szávót a meccs alatt és addig le szedem atáskát:P:D:D
-
#217 hát ide jó kevesen írnak.
pedig jó játék