296
Éljen a Pankráció!!!
  • Animefox
    Most komolyan ha igazi SmackDown-t vagy RAW-ot akarok nézni, akkor hol kell keresnem????? Főleg ha nagyban akarom nézni, azaz TV-ben, vagy DVD-n megvásárolhatóak az események????
  • John Cena
    már rég ott van:)
  • gabe paul logan
    szombat éjjelente van tna az eurosporton...legalábbis láttam 2x.
    a lényeg h volt 1 reklám miszerint kurt angle a tna-ben fogja nyomni nem soká...
  • Attila8805
    ha valaki megunta eredeti ezt a játékot és eredetije van azzal elcsrélném egy bontatlan Most wanted-re.
  • Hasan01
    ezt én se tudtam de már tudom r1+x ha hosszan nyomod akkor erősen ha röviden akkor normálisan futtatja
  • PcBalu
    én azt nem tudom hogy mivel lehet lefogni az ellenfelet és meglökni hogy fusson. :(
  • Hasan01
    értem
  • gabe paul logan
    hát olyan helyen csapja meg az ellent amit a férfiak nem igazás szeretnek...
  • Hasan01
    egyébként kösz és mi az a csúnya dolog dirtyn?
  • John Cena
    Elég régi videónak tűnik mer Eric Bischoff "szabadságon van":)
  • John Cena
    :)
  • Animefox
    Nekem a napokban jön meg postán a játék.... valaki várható fent online??? Jó lenne egy magyart püffölni és közben jókat röhögni!!!
  • gabe paul logan
    (hehehe....)BOBBY LASHLEY
  • gabe paul logan
    mekkő várni míg lesz egy finishered(az a wwe ikon), és azt is meg kell várni h az ellennek is legyen egy...és akkor álljbe úgy ahogy az ellenfél végezne ki(mer ugye nem mindegy milyen helyzetben vagy), és L2+L1.

De ez csak akkor műkszik ha az ember választásnál clean-re állítod a stratégiát...ha dirty re teszed akkor vmi naon csúnyát fog csinálni az embered.....
  • Hasan01
    és még lenne egy kérdésem hogy hogyan tudom más embernek az L1-es támadását elvenni és ellene alkalmazni mert pl. játszok és látom hogy Big Show megfogja Carlitot ,fölemeli a térdét és ráejti tehát ez Carlitonak a különleges támadása.
  • cicai
  • gabe paul logan
    Ti már "pin fall"oztatok már szabálytalanul?
    Nekem a minap sikerült Ortonnal Kennedy ellen...
    Beraktam a sarokba az ellent úgy sikerült h háttal volt nekem...
    utána nyomtam egy jobbra analógot és röktön a földre küldte Orton
    Kennedyt, kétvállra fektette de úgy h közben a két lábát kitámasztotta a kötéllel, a bíró meg simán rászámolt 3at...
    pedig ez szabájellenes...biztos nem vette észre...vagy ez egy ilyen mozdulat sor. "dirty pin fall"
  • cicai
    mik kinem derülnek itt:D
  • Hasan01
    tényleg köszi
  • gabe paul logan
    na utánanéztem, amit kitudtam bogozni az angol szövegböl h túl kemény volt neki az ecw élet ráadásul a büszkeségén is nagy csorba esett mikor elveszítette az ecw övet és a visszavágón se tudta visszanyerni lashley-töl
  • Hasan01
    köszi
  • gabe paul logan
    Miután Bobby Lashley elnyerte tőle az ecw övet és nem tudta visszanyerni, utána vonult vissza....lehet h már nem volt megelégedve a saját teljesítményével, nemtom bár a vereség minden sportban benne van, nemtom miért igazából majd utána nézek.
  • Hasan01
    én is így vagyok vele
    egyébként Big Show az miért vonult vissza mert meg mondom őszintén nem tudom?
  • gabe paul logan
    SMACKDOWN VS RAW

Ez a meccs a 2005ös survivor series része volt.
  • gabe paul logan
    jaja rey naon állat...monnjuk kár h nincs benne jeff hardy :( de gondolom a következő részben már benne lesz:)

De én bárkivel szívesen jáccom...kivéve 1-2 embert aki nem olyan karizmatikus(pl vito, paul burchill)
  • Hasan01
    mondjuk a leglátványosabb Rey Mysterio de túl pici. Chris Mastersel mondjuk csak úgy neki álltam játszani.
    Én a legjobban Rob Van Dammal játszok meg még talán Lashleyvel
  • gabe paul logan
    van még Brett Hart, Jim Neidhart(ha jól írtam a nevét...ők ketten a hart foundation), eddie guerrero, Tazz, Jerry the king Lawler, meg még van az a skótszoknyás pali akinek most nem jut eszembe a neve...
    de itt van újdonsült legendának Big Show és Kurt Angle is mivel ők befejezték(bár Angle állítása szerint még sportolna csak komoly sérülése van)

...amúgy Hogan ebben a részbe csak a régi fényében tündököl, most nincs hollywood hogan, meg az új, csaka régi
  • Katarn576
    Üdv!
    Ahogy én láttam, a legendák között benne van Hulk Hogan, illetve még asszem 2 változata, de csak a ruhákban térnek el egymástól. És Cactus Jack és a 2 változata is választható. Meg még Rock, Stone Cold, és még vagy nem is tudom, asszem olyan 7 vagy 8 személy.
  • cenobite
    A 2007-ben vannak legendák? Ha igen le tudnátok írni, hogy kik? Most gondolkodom én is a rendelésen, hiszen eddig minden rész megvan. :)

Előre is köszönöm!
  • cicai
  • gabe paul logan
    Szerintem bobby lashley a legjobb, de a kedvencem randy orton csak kár h nem csinálták meg rendesen az RKO-t:(
  • Hasan01
    megcsináltam a seasont Cris Mastersel, nem nagy dolog, rövid 2 nap alatt megcsináltam a végén viszont kikaptam Batistától a No Way Out Trophyn
  • Prince of Máté
    ok tehát már megjelent
  • Prince of Máté
    sziasztok ez mikor jelenik meg?
  • John Cena
    jaja asszem 58 nam múlva!
  • gabe paul logan
    Itt egy link a ROYAL RUMBLE 1. videójához , az egész show fenn van csak darabokban , szal haladni kell számozás szerint...ja és a 9.et hagyjátok ki me vmit elrontott a srác....de ha erre a kulcsszavakra rákerestek "dgenx214" akkor több pay per wiew-t találhattok, az elmúlt 4 et tuti: survivor series, armageddon, new years revolution, royal rumble...sőt sztem jönni fog majd a wrestlemania is.
  • Hasan01
    ja most mára Eurosport se adja utoljára 3hónapja láttam azóta tenisz korcsolya szumó minden megy pénteken 9 kor csak pankráció nem
  • John Cena
    szvesen:)
  • cicai
    thx
  • John Cena
    de aszem már ott se!