296
Éljen a Pankráció!!!
-
Hasan01 #56 akkor meg is szerzem köszi -
#55 nem rosz
a 06-nál sokkal jobb és kidolgozottab 1 picit:) -
Hasan01 #54 sziasztok milyen a gém?
meg akarom szerezni -
#53 Most szerztem be a gamet és egy kicsit átalakították az írányítást, lényeg az hogy kell megfuttatni az ellent?, a tutorialban nincs benne:( -
#52 DC++ on több hub is van erre( pl smackdownhotel), emuléről is jön ezerrel, meg torrenten is vannak sok.
A kommentátorasztalhoz a kábult ellenfelet bal analóggal odarángatva a buksiját lehet bele csapkodni, de biztos van más okosság is. -
Katarn576 #51 Torrent oldalakon nagyon sok smackdown meg raw meccseket lehet leszedni, azért torrent mert nem hinném hogy valami külföldi warez oldalon meglehetne találni ezeket a videókat.
Beírod torrent keresőbe hogy WWF vagy WWE és kész, már szedheted is, és általában elég sokan szokták sedelni ezeket a videókat. Ha WWF-et írsz be akkor általában a régi klasszikus pankrációs videókat hozza be amik a Carton Network után is voltak például, míg ha a WWE szót írod be akkor nagyobb az esély arra hogy a mostani pankrációs videókat tudod leszedni
más: ugyebár a játékban van kettő bírói asztal az arénában a ring mellet ahol a kommentátorok ülnek és közvetítik a meccset. Na, a kérdésem az lenne hogy ezekre a bírói asztalokra fel lehet-e cipelni valahogy az ellenfelet és azon az asztalon úgy sz@rrá verni hogy a bírói asztal is darabokra törik?
Mert hiába próbáltam nem engedte, azt tudtam csak eddig megcsinálni hogy a karakterrel akivel vagyok, oda mentem, és a négyzet+valamelyik iránygombbal leszedtem azt a fekete színű védő valamit, és utána autómatikusan kitéptem azt a 4 monitort amik bele voltak sűjjesztve az asztalba. -
#50 valaki nem tudja honnan lehet smackdown vagy raw meccseket leszedni?
mikor kicsi voltam még nyomták este a cartoon network után szombatonként...mamá nem, nem bíznak europaba -
#49 passz:D -
#48 Kérdés????????????????miért nincs SPIRIT SQUAD????????????????? a Loker Room-ban van poster a jelükröl??????????? -
#47 akkor passz pedig ez a LInk az! -
#46 mert nem tudsz linkelni -
#45 MIért az jön be :P???? -
#44 Nektek is a miniszterelnöki hivatal honlapja jön be? -
#43 Hello király a Game megvan a 06 és a 07.A 06-ban (seson modban) megcsináltam a RAW és a Smackdown tropy-t és végtelen EXP-hez jutottam. -
#42 itt van asszem pont a legelső!!!>>> katt! ide!
1-2 CHEATET IS MEG TUDHACC SZÓVAL HA NEM AKARSZ CHEATELNI NE NÉZZ BE! -
#41 "Valamint több tippes oldalon olvasható egy olyan dolog, hogy a GM mód TheYearTrophy elnyerésével végtelen EXP –hez juthatunk, ezt nem próbáltam úgyhogy megerősíteni sem tudom."
Én meg tudom erősiteni:) ez igaz!!! -
#40 Szerintem EXP –t csak az általad kreált karaktereknek lehet elosztani.
Ezt a CreateModes/CreateAWSuperstar/CustomizeAttributes alatt tudod.
A season módban egy győzelem 1200pontot ér, abban már nem vagyok biztos, de mintha az elején egy két vesztes meccsért is kaptam volna minimális 100-200pontot. Ez azért lényeges, mert a kreált karakterek baromi gyenge Overall értékkel kezdenek(aszem 36 vagy 38), ami szinte semmire sem jó, így még easy fokozaton is könnyedén lenyomott egy Undertaker kaliberű karakter, mert PL a földről sem tudtam felkelni.
Valamint több tippes oldalon olvasható egy olyan dolog, hogy a GM mód TheYearTrophy elnyerésével végtelen EXP –hez juthatunk, ezt nem próbáltam úgyhogy megerősíteni sem tudom.
Azt a megoldást választottam, hogy csináltam egy karakter akit felhúztam maxra és elraktároztam neki kb 10000-20000EXPt ez KB.2-3 teljes szezon volt, de ha valaki elég ügyes és a gyenge karaktert is eredményesen tudja használni, akkor 2tuti elég erre. Aztán, ha újabb karaktert akarok csinálni, akkor ezt el Copy –zom és a másolatot editálom, ha az lényegesen eltér az eredetitől PL Testsúlyban vagy magasságban, akkor eltérnek a képességei is, ilyenkor jön jól, hogy van még némi EXP tartalék. -
Katarn576 #39 Én úgy tudom hogy az experience pontok azok a karakter erősségét és hírnevét erősítik, például mikor az első meccset játszottam Big Show-val, a bevonuló videóban állandón lefújoztak a közönség.
Mikor már megnyertem néhány meccset és eléggé magas volt az experience pontjaim, onnantól kezdve, a közönség nem lefújolt hanem szó szerint ünnepeltek és tapsoltak. Tehát valószínű hogy az experience pontok a hírnévnél játszanak nagy szerepet.
Ha nem jól mondom akkor valaki javítson ki. -
#38 Arra rájött már valaki, hogy az eredeti (nem kreált) karaktereket hogyan lehet fejleszteni experience pontból? Én HHH-val nyomom a szezont, van már egy rakat trófeám, de ezeket a pontokat nem tudom felhasználni, mert a create menüben többek közt az edit pont is szürke(nem választható). Ezt valami csíttel lehet aktiválni? Vagy teljes szezon után, vagy nagyon benéztem valamit? -
#37 GM manager mód atom nehéznek tűnik! -
#36 mint ha több idejig tartana a SEASOn nem vettétek észre még csak a RAW-on tolom de SD még nem mentem át! -
#35 WWE FOREVER! -
#34 Eddig is így volt az írányítás! -
#33 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem mindegy melyik oldalon kezded, bár én még csak SmackDown -ban kezdtem, de a sztori kellős közepén az fog történni, hogy eladnak a RAW –nak. Ezután amikor a teljes szezonnak vége van, akkor lemegy a credits és kitesz a játék a főmenübe. Viszont, ha ezek után visszajössz és nem a New –t, hanem a Continue –t választod, akkor egy vicces animáció kíséretében ismét eladnak, de ilyenkor már vissza a SmackDown –ba, aztán nagyjából kezdődik a dolog elölről. Így tulképp a végtelenségig játszható a szezon.
Gondolom ha a RAW –ban kezdesz a dolog, akkor is hasonlóan működik csak fordítva adnak el.
A tavalyival nem játszottam, mert akkor még nem volt PS2m, úgyhogy azt nem tudom, hogy ott is így volt e, de itt a karaktereknek 2fajta kivégzése lehet, az egyik az L1 a másik meg az irány+L1. -
#32 Na, ez lesz az egyik karácsonyi ajándékom magamnak. Mivel az összes rész megvan ami ps2-n jött ki, ez sem maradhat el. :)
-
KoPf04 #31 Annyira nem haladtam bele a 2006-osba,pár menetet nyomtam vele aztán ment a "talán egyszer előveszem" halmazba,pont a korábban említett "nagyon műanyagos" hatás miatt.Legalábbis számomra ilyen valamiért.
Nekem hiányzott belőle valami,nemis tudom mi,talán nem volt számomra elég kiforott a küzdelem.
Tehát nem tudok ebben segíteni sajna. -
Katarn576 #30 gabe paul logan: Aki kicsit is jártas a pankrációban az már tavaly tudta hogy talán minden idők egyik legjobb pankrátora már tavaly meg halt sajnos.
KoPf04: Mivel azt mondtad hogy az előző, vagyis a 2006-os verzió megvan neked, nos talán az egyik újdonság a 2007-es verzióban az, hogy szerintem mégtöbb karakter van benne. Ilyen például Boogeyman vagy az a nagydarab új zélandi pankrátor akinek most nem jut eszembe a neve. A másik újdonság hogy az én meglátásom szerint sokkal több és látványosabb mozdulatok vannak benne, illetve brutálisabb kivégzési formák.(ugyebár ha megtelik a bal felső sarokban a kék csík, akkor lehet nyomni egy L1+L2 kombinációt és utána ha olyan helyzetben vagy akkor megkell nyomni az L1-et és a 2006-os verzióhoz képest szerintem sokkal brutálisabb kivégzéseket lehet bevinni.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem: ugyebár a 2006-os verzióban is van egy ilyen virtuális bolt ahol lehet venni különböző dolgokat, például Eddie Guerrero másfajta színű kocsiját amivel a meccsek elött szokot bejönni, illetve JBL szintén másfajta fehér limuzinját, meg különböző székeket, öltöző szekrényeket meg efféléket. A kérdésem az lenne hogy miután ezeket a tárgyakat megvettem, hol fogom őket látni? mert a pihenő szobát még nem lehet berendezni a 2006-os verzióban mint a 2007-esben -
#29 Nekem az első íventem volt a wrestlemania, így az első trófeám is, de természetesen nem a suttyó hálkhógen nagypapit vettem meg, hanem a Rockot, mer' ő király :)
Azt nem tudja, valaki, hogy mások-e az eventek, ha smackdown módban nyomom? Mert IRL mások. Lehet, hogy egyes trófeákat csak a másik módban lehet megszerezni? -
KoPf04 #28 Hello
Milyen ez a gém?Jobb mint a 2006?
Az elöző megvan de nekem egy kicsit műanyagnak tűnik,sok a mellényúlás megfogásnál meg hasonlók,nem a graikával van bajom.
Ilyen irányban van benne javulás,vagy miben több-jobb ez a rész az elözőnél? -
#27 azt tudtátok hogy eddie guerrero tavaly novemberben elhunyt?Én csak most olvastam a wwe.com-on, biztos évfordulo miatt van kinn, ja és az uccso meccsét ingyen meg lehet tekinteni(hozza a formáját,szegény)
WWW.WWE.COM -
#26 azt tudtátok hogy eddie guerrero tavaly novemberben elhunyt?Én csak most olvastam a wwe.com-on, biztos évfordulo miatt van kinn, ja és az uccso meccsét ingyen meg lehet tekinteni(hozza a formáját,szegény)
WWW.WWE.COM -
#25 azt tudtátok hogy eddie guerrero tavaly novemberben elhunyt?Én csak most olvastam a wwe.com-on, biztos évfordulo miatt van kinn, ja és az uccso meccsét ingyen meg lehet tekinteni(hozza a formáját,szegény)
WWW.WWE.COM -
#24 Na milyen a game(gondolom fasza játékmenet,hangulatos zenék),azt hittem h ez már csak nextgenre jőn ki, be is szerzem... -
#23 köszi, így már értem
amugy 90.000 dollárom van -
#22 A WrestleManiaTrophy egy címmeccs.
Elkezded a szezont és nyomod a meccseket, ezek között van amelyik a pénzen(esetleg EXPn) kívül valamilyen címért is megy, ha ezt megnyered , akkor megkapod a címet és ezután a Shop -ban megvásárolhatóak lesznek az adott címhez tartozó dolgok.
A Shop –ban, ha valami locked, akkor annál az is látszik, hogy melyik cím megnyerése szükséges ahhoz, hogy megvehesd. Tehát ha egy címet elnyersz, akkor értelemszerűen nem ingyen kapod meg a hozzá tartozó cuccokat, hanem onnantól fogva lehetőséged van a megvásárlásukra. -
#21 most ezt nem pontosan értem:)
hogyan van ez a WrestleMania Trophy? -
#20 1X biztosan
Azt tudom, hogy nálam ez a bizonyos WrestleManiaTrophy egész korán még az elsők között megvolt, így én is Hulkot vettem meg elsőként. -
#19 1× csak megtudom venni a Hulk-ot:D -
#18 Na erről fogalmam sincs.
Ráadásul, ahogy elnéztem van egy fővonal, amit általában követ a „sztory”, de ez nem teljesen fix. Először elkezdtem Undertakerrel, majd másodjára az általam kreált Warriorral és bár voltak ismétlődő momentumok, de voltak olyan dolgok is, amik a másiknál nem. PL.: Warriorral a legelső meccsen bírónak állítottak be(ilyen azóta sem történt velem), de ez lehet, hogy csak a baromira alacsony Overall érték miatt volt.
Most egy RoyalRumbleTrophy –ra vadászok, mert az első hármat elbuktam és most már csak ez hiányzik ahhoz, hogy minden meglegyen, de már túl vagyok a 4 szezon első felén és se híre se hamva. Úgyhogy azon filózom, hogy törlöm az egész eddigi szezonomat és ismét new val kezdek. -
#17 és az hányadik kb?