Rém rendes család Budapesten (TV)

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Aha :S... de én ezt nem a Bp verzióra mondtam, hogy azt nézzem, meg most már nem tudom mit akarsz ezzel a több hónapja nem írt senki szöveggel, mikor ma kérdeztem, hogy miért nézitek a Bp verziót. Csak az eredeti, amerikai változatot nézem, ami hajnalonként van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy
az elsõ kérdésedre hogy miért nézzük. több hónapja nem irt seni a topikba, igy szinte senki se nézi😊

ha vannak ais akik nézik, nem nagyon írnak ide mert hát....<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jó és fejtsd ki most nekem bõvebben, hogy mit nézzek ezen. Vagy ez nem a szar magyar változatra ment, hanem az amerikaira? Ha igen, akkor sry, csak már azt hittem, hogy áttették hajnali idõpontra a magyart a szar repülõ start miatt<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy
bazz nézd már ezt:

utolsó hozzászolok

© pauly
2006. nov. 17. 23:48 | privát | válasz erre | #438

utánna

© anya
tegnap 15:20 | privát | válasz erre | #439

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szar az egész, nem értem miért nézitek<#levele>

Az igazi Rém rendes család ruuuuuullzzzz!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Hajnalba agyják RTL-n és szoktam nézni és még mindig nagyon jó.

"csak azt tudnám hogy miért vetítik ilyen késõn aki szereti"

mert hatalmas bukás volt és késöbbi idõpontban kisebbet veszít a tv2, mintha nézettebb sávban adnák.
jövõ héttõl
KeKKSZike
Nyomatják még? 😊 Mikor?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

csak azt tudnám hogy miért vetítik ilyen késõn aki szereti és nézné az IS elalszik addigra biztos a mûsor tervet készítõk nem kelnek korán és nem is érdekük hogy sokan nézzék ezt a sorozatot hiszen nem folyik vér csak poén.
egyértelmû 😊

Sir Quno Jedi
Õõõõ, van egy kis különbség a kettõ között.
Igaz, kezdetben a sima Bundy is elég gyengén muzsikált a késõbbi szezonokhoz képest, ahol már nagyon kikristályosodott a fõ vonal, beleszoktak a színészek és a gyerekek is nagyobbak lettek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ugyanúgy ez és a Bundy meg a király lenne<#eljen><#hehe>.

szerencsére mindenki tud jobbat...

kíváncsi lennék, ha ez az alap és a Bundy a feldolgozás, akkor mi is lenne a fos...

http://gaborszantai.co.uk/

Mr Csé
ja überfos :C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

hát ez valami geciszánalmas :c

BUDA > miskolc.

akyyy
halloween? én nem láttma itt sehol se olyat, nem járt senki sehova beöltözve cukrot kéregetni.

jó, láttam embereket, kimenni temetõbe, gyergyával megmécsessel, esetleg bementek rokonokhoz ahol kaptak süteményt megenni, ami nem hallowween koppintás!

Szerintem nem kéne mindent el utánozni(illeteve próbálni) az amcsiktól.Azu a Halloween is mire jó?! Mondjuk ez enm ide tartozik.Csak a hüyle magayrnak,ha más is csinálja,akkor neki is kell...Úgyis meg fog bukni ez a vacak sorozat is,meg szerintem a Megatánc is,de lehet hogy csak én vagyok yolan normális,hogy nem nézek tv-t...😛
igen, mintha kezdene magyarosodni, nem erõltetik már annyira keményen a Bundy-feelinget

Joseph
Höh még jó, hoyg má láttam az összes PB-t szal tudom szerdán nézni XD

NiGG\'a szleng&#174; Törv.Védve. Zseer&#174;

banok
az eheti rész kifejezetten jó volt. szvsz javul a show...

Punker
pontosan, illetve még akkor is játszik mikor a profi liga játékosok sztrájkolnak és a nudibár tulaja szponzorálja a csapatukat, nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sir Quno Jedi
Ne legyetek már alultájékozottak! Al Bundy amerikai focista volt a Polk High School focicsapatában (és álmaiban mindig profi akart lenni). De most is baseball-ozik (a csapata a "The Chicago Cleavage") és bowling-ozik (a csapata a "Gary's Angels") tekézik, mitöbb ezt a családdal/barátaival/munkatársaival egy csapatban teszi (van családi csapatuk is). A sorozatban láthattuk mindhárom sportban jeleskedni term. nem is 1x!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

azért a Szökésnél nem rosszabb, mivel mindkettõ egy nagy 0 (zéró) - igazából ki az a hülye, aki nézi az RTL/TV2 párost...?

Nick01
"a remake szerzõdése úgy köttetett meg, hogy 26 részt le kell gyártani, és adásba kell bocsátani"
már amikor bejelentette a tv2 a magyar rém rendes -t ,sokat irták hogy meg fog bukni ,és 4 rész után vége lesz 😄

Lol, ezek szerint nem. Kár, hogy nem törölték a listáról teljesen és szüntetik meg az adást<#levele>. Hülye szerzõdés ehh. Én szerdán Szökést nézem szal, nem érdekel ez a baromság... jah és összvissz egy részt, az elsõt néztem belõle, többit nem<#hehe>....a magyar rémrendesszarból<#hehe>.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tényleg Baseball? Akkor bocsi.:-)
Pedig annyiszor láttam, mégis focira emlékeztem...

Okés<#eljen>

akyyy
van. kész. pont.

benne.....elírtam

Baseball és foci közt van egy pici különbség, szal nem mindegy<#hehe>

Akkor most melyik is és volt benn egyáltalán foci?<#hehe>

Sry, belém bújhatott az ördög, de hát ezt azért tudni kell<#hehe>

Amikor sztrájkolnak a játékosok, akkor baseballról van szó, nem fociról. És nem is látjuk õket játszani.

Gracie Barra

Hmmm... csak nemtom, van-e Cool tv-m :S<#shakehead>. Majd megnézem, hogy van-e, ha nem, hát pech...RTL klub talán még nyomatja esténként és ott is még a régi epizódok mennek, lehet, hogy nem adták még az amerikai focis részeket.

A Cool tv hétfõtõl péntekig lead naponta 3 részt. Pont most kezdték újra az elejétõl. Szóval ott sasold meg.:-)

Értem-értem. Észre se vettem, hogy elírtad<#hehe>

loool<#taps><#hehe>....kárhogy nem láttam<#shakehead><#hehe>. Meg kéne nézni valahol :S.

Na, már írni sem tudok. Természetesen sztrájkoltak, és nem sztárjkoltak...

Persze, hogy kiment. Volt olyan rész pl., amikor sztárjkoltak a profik, ezért Al megalapította az öregfiúk ligát (vagy valami ilyesmit), és pár hónapig õ volt a sztár, mert a profik helyett õk játszottak.
De volt még pár rész, amikor tényleg játszott.
Az a rész pl., amikor az ördöggel kötött alkut, eladta a lelkét neki, cserébe az ördög elintézte, hogy õ legyen a sztár, és egymaga nyerte meg a meccseket, nagyon jó volt.
Vagy az, amikor találkozott a régi ellenségével, és fogadtak, hogy ki nyer, akkor az egész részben a pályán focizik.:-)
De a legjobban azt bírom, mikor tekézik. Az fantasztikus.:-)

Kemény<#eljen>....de csak ilyen hülyéskedései voltak, vagy ki ment normális amerikai foci pályára?

banok
"4 gólt rúgtam a Fradinak 1 meccs alatt a Pöcs Fc-ben..." <#idiota>

Na igen, ezekre a részekre én is kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.

Gracie Barra

Neogan
Tényleg, hogy hívják a kutyát? Az eredetiben Buck/Bruno és Lucky, de a magyarban mi a neve?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Voltan
Jaja. "Én négy gólt rúgtam egy félidõben!" LOL

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Neogan
Rosszul fogalmaztam, nem focizott csak a labdát kellett a vonal mögött letennie. Tudjátok, mikor Dixon ellopja a kupát ami-szerinte- neki járna.
Megnézhetitek itt !

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Magyar fooociii loool<#idiota><#hehe>

akyyy
hát nem hiszem h kimennek majd angliába😄 esetleg valamelyik vidéki városba...

Jópár részben focizik.
többek között a régi nagy vetélytárs csapat ellen, az elsõligában sztárként lucifernek köszönhetõen, vagy a pitésnéni temetése után a pitével😊, angliában is van valami hasonló, szal lehet sorolni😊

De arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy itt mi lesz az amerikai foci helyett. Jópár részben nehéz lesz kiváltani.

Gracie Barra

banok
ez a legutóbbi eddig talán a legjobb.

lol, nem semmi lehetett. A régiekben hallottam, hogy amcsi focis múltjával dicsekedett, de gondoltam, hogy csak úgy meg volt írva forgatókönyvben és õ nem játszott a sorozatban.

Egyébként amerikai foci megoldható végülis a magyar lám rém rendesben is.Hogyan? Pl Budapest Cowboys vagy ilyesmi. MO-n is tolják az amcsi focit.

Oldal 1 / 9Következő →