4281

-
NSC #673 mikorra várható a felirat?...nem akarok törelmetlennek tűnni csak,hogy mire számítsak
-
nagyon jó rész volt.a vége meg.pffff
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze azon sem lepődnék meg,ha a 4-ik évad valahogy így keződne:
"So Kids, that's how I asked my first wife!" :) -
amúgy: ha valaki nem bírja lehet olvasgatni Barney blogját is ott is vannak ám poénok.
Mai részhez tartozó bejegyzés (elég jó angol kell hozzá, mert ezt most nem lehet szótárazni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Thweers bwwn an accieernht. Ok thus isn't wirkuing/
Hello, I'm Bill, a nurse here at St. Anthony's. Patient Stinson here asked me to type this stupid blog for him because he's suffered severe injuries to over 83% of his body. He says he'll pay me quite handsomely and judging by the stack of hundreds I found in the suit we cut off him, I believe him. So here goes.
"Barnacles, when you find yourself in pursuit of the ladies, you may be forced to don a disguise of a less awesome nature, such as a full body cast. Now…"
Hold on. What the hell is a Barnacle? And are you saying you wear a costume when you're trying to pick up chicks?
uM. yeAh.
Why?
oT gEt therm tro go home wiyth me.
That's kind of pathetic, no? Seems to me you'd look like a damn fool wearing a costume in the middle of the club. Don't people laugh at you?
No.
Sure they don't.
Tey dwont!
Why don't you just be honest about yourself and tell a woman she looks beautiful? Usually works for me, and I empty bedpans for a living.
Wrll you're during It wrOng!!!
That's funny. I have not one, but two lady friends from last night who may beg to differ.
Twyo?
Okay, anyone who is actually reading this blog: You're being misled. Meeting women is not that complicated. You don't need capes or costumes or whatever. Just show an interest in what she likes. Make her feel special. Oh, and wear a suit.
iM ntt gong to payy you noww.
Huh. Then I guess I'll be a little slower with your morphine drip.
Nnnnoooo!
Barney's blog -
hehe, jó kis évadzáró volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudtam, hogy Barney+Robin szálnak utsó részben lesz folytatása. -
NSC #669 vége az évadnak?komoly? -
greger #668 ááá, és most 4 hónap új rész nélkül... nem tudom, hogyan fogom bírni. -
bazzzzzz, ezt már a héten másodszor sikerült eljátszanom. fene, hogy megzavar ez a tabolt böngészés:)
azt akartam, amit zorden is berakott. -
zorden #666 Jo link
-
köszi
@tnm rossz link :) -
youtube-on -
bonehead #663 Tegnap Alyson Hannigan volt az egyik vendég Conan-nál, kivágtam a részletet és kitettem netre, ha érdekel vkit:
http://rapidshare.com/files/115162740/alysonhannigan.zip.html
Beszélgettek Britney-ről is a forgatáson, meg ilyenek. -
kösz a feliratot! -
hmmm a lilyandmarshallselltheirstuff.com tényleg a charity folksra visz, és elég magasra ment már a licit :)
az első a legdurvább: Meet the Cast and Visit the Set of How I Met Your Mother in Los Angeles, California! és már mennyinél tart! -
balazs9013 #660 Ezaz már kinn is van :D
Még1x kössz -
balazs9013 #659 Köszi szépen.
A türelmetlenkedőknek fel tudnád tenni egy másik tárhelyre? (pl. rapid) -
bonehead #658 Felirat beküldve, hamarost remélem tölthető.
Have fun!
-
zorden #657 Ehh... sry, maskor az osszes olvasatlant elolvasom es utana irok... :-) my bad :-( -
zorden #656 tall kitchen = trash bag = garbage bag -> Guy Forces His Wife To Dress In A Garbage Bag For The Next Three Years.com :-)
Szerintem -
zorden #655 Vagy ugye... "Kids, last week Marshall, Lily, your mother and I...".
Fene banja, ha mar ismerik egymast, ha ilyen *awesome* a tortenet :-) -
Csak aztán a végén nehogy az derüljön ki, mint a South Park "Ki lehet Eric Cartman anyja?" című részében :D -
bonehead #653 Jaja, ott értettem a poént, csak a magyarosítás volt kérdéses :) -
lol, nem vagyok jártas a bowlingban, szal ez csak most esett így le, de k.nagy szóvicc! -
A pólóra meg a legjobb a ból-ing sztem, mert ugye a "shit happens" ből lett "split happens" bowling póló, a split az amikor szopűs van, mert ugy maradnak fent a bábuk hogy nem lehet leütni őket a következő gurításból egyszerre. Ezt nehéz lenne magyarosítani:) -
bonehead #650 Jó ég :)
Köszi
-
szerintem ez segíteni fog :)
-
bonehead #648 Kis segítség kéne a fordításhoz :)
"...you cannot pull off a tall kitchen"
Ezt a poént egyáltalán nem értem. :(
Valamint a bowling-os pólóra is szívesen fogadok ötleteket,
mert az én megoldásom (Ból-ing) nem az igazi.
Köszi.
-
tőlem akár "utolérhetnénk" a kölyköket,tehát 2035-ben kezdődhetne úgy egy rész,hogy:
"Kids, last week Marshall and I..." :) -
Hát nem tom ti hogy vagytok vele, de én nem ragaszkodom hozzá, hogy meglegyen az anyu :-)
Tőlem nyugodtam elhúzhatják még egy jó pár évig :D -
évadzáró, igen:S
aztán majd ősszel jön az anyukás, kecskés évad -
hany reszre lehet szamitani? jovheten jon a 20.ik...az egyben zaro? -
zorden #643 Ok, igy jar, aki hamarabb ir, mint keres. Es kb. 3:08-tol lesz ismeros.
http://www.howimetyourblog.com/wp-content/uploads/2006/10/the_solids-hey_beautiful.mp3 -
zorden #642 Lehet, hogy mar volt kerdes, de nincs valakinek linkje a focimdalra mp3 formaban? (keresek en is, de hatha valakinel ott figyel) Koszi! -
szokás szerint ez is van (másodikra sikerült is jól begépelni):
http://www.guyforceshiswifetodressinagarbagebagforthenextthreeyears.com/
ez pedig egy aukciós ház honlapjára visz át, ahonnan HIMYM-es holmikra, ill. forgatáson való részvételre lehet licitálni, persze az árak...
http://lilyandmarshallselltheirstuff.com/ -
NSC #640 ez a rész beszarás behugyozás volt :D -
bonehead #639 17. rész javított felirata is elérhető lesz nemsokára -
thank you -
bonehead #637 Felirat beküldve, hamarosan tölthető.
A türelmetleneknek:
http://rapidshare.com/files/113672569/how_i_met_your_mother3x18.hdtv.xvid.fov.hun.zip.html
:) -
ehh elb*sztam a linkelést, sorry:D
ez a jó -
pre a következőből (a B.S.-es jelenet)
itt
thx to jb, aki sorozatjunkie-ra linkelte ezt. -
krisz696 #634 Ez jellemző a MÁV-ra. :(
Bár egy napot azért az se késik.
A főnököt már vuduzom: "Ne múködj!" -amolyan Uri Gelleresen.