4281
-
szando #513 Háh ezt nem hiszem el :D Barney, a nagy nőcsábász buzi lenne? És közben tényleg :D -
#512 istenem, de imádom ezeket az embereket -
#511 ez de jó kép!*
*:lenne,ha Ted nem vágna ilyen buta fejet és Marshall-on normálisan használták volna a photosoppot :) -
greger #510 Amúgy az igazi életre is vannak kikacsintások, most pl NPH régi szerepének a szignálja szólt a végén (Doogie Howser, nagy siker volt kint régen) vagy pl a srác aki Scootert játszotta 2 részben is ő NPH barátja (igen, úgy) de pl. ugye John Cho is megjelent akivel a Harold Kumar filmekben nyomja együtt :) Most meg majd jön Van Der Beek, meg lehet Britney is lesz még pár részben, kíváncsi vagyok mi lesz. -
Lyan Kyj #509 rohadt jó, hogy csomó más epizódra is visszautalnak!
-
#508 SPOILER 3x14!
Mikor pörögnek a képek, a nőkröl Barney fejében, ö is köztük van, kikockáztam...:) -
zorden #507 Jo resz volt, Barney nagyon ott van a szeren :-))) 510027 latogato a site-on :-))) -
krisz696 #506 Én totál beszoptam. Már majdnem tiszta ideg voltam. 'Ez kandikamera volt bazdmeg, a büdös...' hogy egy másik klasszikust idézzek. '...Ezt, vágjátok ki! VÁGJÁTOK KI!' -
bonehead #505 Az angol felirat megjelenését követő három napban. -
NSC #504 úgy előre láthatólag mikorra várható magyar felirat?miben reménykedjek? :D -
#503 kövezzetek,de jót tett a sztrájk a sorozatnak :)
párszor meg kellett állítanom a mostani részt,úgy röhögtem!aki már látta:KATT
a nézettségről annyit,hogy az oldal túlterheltség miatt döglassú!!!
#498:majdnem beszoptam!már azon gondolkodtam,hogy hol nézzek utána a dolgoknak :) szerencsére eszembe jutott,hányadika is van -
#502 nem nagyon törtem magam, csak olyan nagy volt a pangás...
viszont a mai rész nagyon-nagyon jó volt, igazi Barney-centrikus, váratlan fordulatokkal...
nah és persze kaptunk egy újabb mystery lady-t... -
szando #501 ennél jobbat is kitalálhattál volna :P -
#500 ennyit a mai dátumról :) -
bonehead #499 Gonosz -
#498 állítólag a HIMYM készítői a megnőtt nézettségen felbuzdúlva, többet kértek, és most úgy néz ki, hoyg végérvényesen összevesztek a csatornával. ha találnak másik csatornát, és a CBS engedi, hoyg máshol folytassák (amire azért van esély, mert ezért elég sok pénzt kaphat), akkor lesz folytatás, ha nem akkor...
...akkor az eddig elkészült részeket feltehetően egy éven belül még kiadják dvd-n, de aztán annyi.
hát elég szar kilátások :(((
-
#497 teis :-jé -
Bacher #496 pont április 1-én? :D -
#495 legfrisebb a 13.
14. aprilis elsején jön -
Bacher #494 A legfrissebb rész a 13. vagy a 14.? Köszi előre is. -
balazs9013 #493 Köszönöm szépen ;) -
bonehead #492 http://rapidshare.com/files/102874095/how.i.met.your.mother.s03e13.hdtv.lol.hun.zip.html -
balazs9013 #491 bonehead
Azt nem lehetne +oldani, hogy ha már úgyis +csinálod a feliratot(amit nagyon szépen köszönök.. de télleg), akkor miután elkészültél vele, Te magad feltőltöd egy tárhelyre?
-
#490 fél napja bent van feliratokhun, de nem tennék ki véletlen se -
#489 amúgy megnéztem angol felirattal és az nekem is csúszott néhol -
balazs9013 #488 Köszi a feliratot
Létszi tőltsed fel hosszupuskára. Már órák ótra ezt a feliratot várom.
-
NSC #487 jah mert a feliratok.hu-ra nem igazán akarják felrakni -
#486 ha már órák óta kész, nyugodtan feltehetnéd a hosszpuskára köszi -
greger #485 ha az angol feliratot írtad át akkor nekem azzal jó volt. -
bonehead #484 Felirat hamarosan tölthető a szokott helyről.
Később feltöltöm a másik oldalra is.
Ha valaki megnézte, szóljon légyszi, hogy nála is csúszik-e a felirat fél-egy mp-et, vagy csak a codecemmel van vmi gond. Köszi. -
zorden #483 Nem volt rossz ez a resz sem, de meg mindig az a kedvenc, ahol egymas hibajara jonnek ra nagy uvegcsorompoles kozepette :-) -
bonehead #482 Lőjük be 2009 februárját, abból nem lesz csalódás.
Egyébként remélem holnap estére. -
balazs9013 #481 Felirat mikorra várható? -
#480 nekem pont kellemes csalódás volt Britney, mondjuk a bamba naív csaj találó karakter.
és sokkal jobb volt ez a rész, mint a múlt heti, szvsz.
Marshall belső monológja például, a nem barátságos bőrhiba miatt... -
#479 nem tudom hogy vagytok vele,de engem britni spricc annyira irritál,hogy nem tudtam röhögni a poénokon.na jó,csak nem annyira,mintha nem ő játszotta volna :)
nekem az előző rész jobban bejött,ebben konkrétan Marshall mondott egy-két igen gyengét.azért feltűnő ennyire,mert az egyáltalán nem jellemző a sorozatra,hogy a "nézői" nevetéssel együtt minimum ne mosolyogjak.utoljára a Heidi Klumos részben volt ilyen,amikor valamit németül hablatyolt a csaj
a vége viszont classic volt!őőőőőőő,akarom mondani legendary :) -
greger #478 Igen, nagyon jó volt, énb 2x is megnéztem egymás után :D
Mind a két vendégszereplő "cute" volt :) -
#477 a St. Patrick's day nem annyira tetszett, de a mostani javított :) -
Lyan Kyj #476 Új rész legjobbja, már vagy 20x újranéztem a jelenetet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÁÁÁahogy Marshall odaordítja, hogy "Hey, Lil, free nail !!! " -
zorden #475 Valahogy pont ez jutott nekem is eszembe. Nem lehetett veletlen... :-) -
#474 sajnos még nincs más ~180MB verzió...
majd talán az ismétlést felveszik, remélem