4281
-
greger #473 kb 10 másodperc maradt le. szerintem nézd meg nyugodtan. bár lehet azóta már mindegy :D -
krisz696 #472 A Fov-os verziónak lemaradt az eleje!? Na, ne már! Sejetettem, hogy valami nincs vele rendben. Túl szép lett volna. Már aznap leszedtem, gyorsan is jött le, ki is tudtam csomagolni, nem kellett, hozzzá kód. Erre tessék. Kereshetek egy normális verziót, oszt szedhetem le újra. A kilencedik rész is sokáig úgy volt meg, hogy bele volt égetve a francia felirat. Ááááhhhh.
Asszem fárdat vagyok most ehhez.
Egyébként köszi a feliratot. -
#471 Nem zárt, de nézd meg mikor küldte be Bonehead a feliratot, és azóta sincs kint.
A szabad feltöltés egyébként azt jelenti, hogy bárki tölthet fel feliratot! -
#470 miért feliratok.hu zárt??? :D -
#469 A Hosszupuskán szabad feltöltés van, nem dobnád fel oda is?
-
#468 koszi szépen, koszi :) -
bonehead #467 Felirat a szokott helyről hamarosan tölthető. -
bonehead #466 RTL Klub híradójában a mother!
Persze Britney miatt, de akkor is. :) -
bonehead #465 Elnézést.
Órák kérdése és kész. -
dieselG #464 *vagy munkádra -
dieselG #463 eddig vártam a munkádat :(
ha még csinálod, akkor hajrá, majd holnap. -
greger #462 Forgetting Sarah Marshall.
http://www.imdb.com/title/tt0800039/
Ő írta és ő a férfi főszereplő is. -
krisz696 #461 Milyen film? Nem akarok neki rosszat, de remélem nem jön be neki. Marshal nélkül elég fura lenne(gondolom Lillynek is mennie kellene) a sorozat. -
greger #460 ha Jason Segelnek bejön a filmje, akkor erősen kétlem, hogy 10 évig akar sorozatozni. -
#459 Two and a half ment sokkal többen nézik, neki -szinte- biztos a 10 évad. HIMYM-ből is kilehetne hozni a 10 évadot, de ahhoz a nézettségnek ilyennek kell majd maradnia -
greger #458 Two and a Half ment azért többen nézik kint. Amúgy még a beütközős csaj is lehet az anyjuk, végülis, ez nem találkozás... hiszen nem beszéltek. Inkább csak nyitvahagytak most egy kiskaput. -
#457 A végén Ted mondja, hogy nem találkoztak az anyukával, csak évekkel később. Ez alapján szerintem nem a beleütközős csaj lesz :) -
krisz696 #456 Szerintem túl erős utalás volt ahhoz, hogy tényleg ő legy a mother. Sztrájk utáni első rész, a kamera vagy 3 másodpercig pihen rajtuk. Nekem ez túl szájbarágós. De lehet, hogy a készítők titeket igazolnak majd.
4. évad szerintem biztos, ha a two and half man is megért 5 évadot, a HIMYM-ből 10et is meg fognak csinálni. Remélem.
Feliratot várjuk. -
bonehead #455 Én is egyből arra gondoltam, hogy az a csaj lesz a mutter.
Feleslegesen nem szoktak ilyen jeleneteket beleírni :)
A magyar feliratra váróktól holnap estig kérek türelmet,
határidős melóm van mára, és bár kevésbé szeretem, de jól fizet -
#454 sztem, ne vegyél rá mérget...
annyi biztos, hogy egy éven belül meg fogjuk ismerni. de ki tudja, hogy vajon az a csaj, akibe ott ütközött, egy év múlva is ráér-e szerepelni himym-ben.
az lenne még érdekes, ha Ted úgy ismerné meg az anyukát, ahoyg abban a részben előre megmondaná, hogy: 'és azon a napon megismertem anyátokat', majd a részben 10-20 csajjal is beszélgetésbe elegyedne*, és nem árulná el, hogy melyikük az
*még az is lehet, hogy egy lánytársasággal hozza össze a sors majd, akik mind ott voltak a mostani bulin...
így meg is ismerjük, meg nem is -
#453 Remek nézettséggel nyitott a rész, mostmár valószínű a 4. évad is
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/19/hetfoi-amerikai-nezettseg-0317-how-i-met-koppan-az-all/ -
#452 Bar nem vagyok nagy szerencsejatekos, de nyugodt szivvel rateszek egy ezrest arra h. 13min 24.sec-nél (amikor utkozik Ted) az "anyát" lathattuk. -
krisz696 #451 ...dary.
A vége nagyon ott van! 'Awesome' -
#450 ez az új rész ez,ez több,mint legen...wait for it....
most hogy megnéztem (végülis már közben is) rájöttem,hogy mi hiányzott mostanában :) olyanokat szakadtam,hogy hihetetlen! -
bonehead #449 Hát ugye függ az angol felirat megjelenésétől.
Onnantól elég gyorsan megleszek elvileg, mert a sztrájk alatt felmondtam a munkahelyemen (mother nélkül nem bírtam a stresszt), és most kötetlen a munkaidőm.
-
krisz696 #448 igen, bocsánat. ;) -
#447 impatient high five! :) -
krisz696 #446 Bonehead látsz arra valami kis esélyt, hogy kedden este már felirattal nézhessük az új részt és, hogy ebből szokás váljon????????????? -
szando #445 Nem rendelték még be, de nagyon valószínű, hogy be fogják. -
#444 hah, a commentComon minden napi van valami hír :)
"Britney Spears elkezdte a forgatást a How I Met Your Mother új évadában, és ezzel kissé felborította a stáb mindennapjait, hiszen a stúdióba innentől kezdve nem lehetett csak úgy besétálni, a csaj testőrei keményen szűrték a népet - az egyik főszereplő is csak hosszas könyörgés után jutott be a kamerapróbára, amiben szerepelnie kellett."
dude, she has the crazy eyes!
amúgy ez most azt jelenti szerintetek, hogy berendelték a sorozatot 4. évadra, vagy az "új évad" csak a hátralévő részekre vonatkozik a harmadikból? -
bonehead #443 idézet
"Na tessék, Britney "pinavillantásban dobogós" Spears vendégszereplése a HIMYM-ben máris áldozatokkal járt: Alicia Silverstone menten visszalépett a saját szerepétől, és hanyatt-homlok szalad azóta is az ellenkező irányba. A helyét a Scrubs egyik főszereplője, Sarah Chalke veszi át, aki biztos nem tudja ki az a britniszpírsz."
Nemtom ebből mennyi a bulvár, de a váltásnak én örülök. Dr. Reid! -
#442 Girl? -
krisz696 #441 Nem! G-A-E-L! -
#440 Kyle? -
krisz696 #439 A Gael lett volna az a Iglesias? -
greger #438 Miért ugrana cápát? Kap egy kb akkora szerepet mint Mandy Moore (kint nem sokkal kisebb név mint Britney) aztán kész, vele sem volt semmi baj. Sőt még Iglesias sem volt gáz. -
bonehead #437 Pont hogy nem hiszem, hogy Britney pozitív adalék lenne a sorozathoz, sőt. Nem értem, miért van erre szükség, úgy érzem ezzel egy bizonyos szint alá mennek. :( -
#436 gondolod, hogy annyira népszerűtlen lenne a sorozat, hogy pont Britney-vel "kampányolnának"?
szerintem Enrique Iglesias szerepe sem volt öncélú tegyünkbevalamihíresembertaműsorba manőver, de lehet hogy rosszul látom.
BS lehet mondjuk Barney drogos unokahúga vagy ilyesmi :) -
bonehead #435 híridézet a comment-com-ról:
"Hoppácsak, kell a jó sajtó Britney "tavaly még kopasz voltam, és nem csak a fejem" Spearsnek, aláírt egy vendégszerepre a How I Met Your Mother című sitcomhoz. Remélem a drogos rokonlány szerepét kapja."
Én meg azt remélem, ezzel nem ugorja meg a cápát a sorozat.
(Ha vki nem értené: http://en.wikipedia.org/wiki/Jump_the_shark) -
mistermiskolcz #434 Kiváncsi leszek Britney Spears kit alakít majd :)