4281

• Lacee
    én viszont nem értem, az expandernek mi köze az x-boxhoz? amúgy köszi, as ususal :)

micsoda fordulat a végén :)
  • bonehead
    Köszi
  • tnm #591
    grat az expanderhez, jó találat!
  • bonehead
    Ja. Puskásra feltettem.
    Nem kapkodják el a felirat kipakolást...
  • bonehead
    Ferdítés beküldve, hamarost tölthető. Have fun!
  • ProGabe #587
    tényleg nagyon jó rész volt!

a történetvezetés meg külön megér egy misét!
  • Lyan Kyj
    3x17 - MICSODA RÉSZ!!!
    Eszméletlen poénok, minden mondaton szakadtam, kedvencem lett!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Lily fejét bírtam, mikor suttogtak a partin, hogy nézett:D

Ez a Barneys dolog viszont nagyon durván alakult:(

Ja, és 1 év múlva Robin ismét ott lakik majd?!?

• Bulykin
    fasza, thx
  • bonehead
    holnap estére kész lesz a fordítás
  • Sil3nt
    angol sub: angol sub 3X17
  • greger
    Kicsit storyközpontúbb évad, mint az előzőek de nekem is tetszik, a végén az utolsó mondat megint kemény volt. Várom a kövi részeket, sztem hatalmas cliffhangert kapunk a 20. rész végén.

Más: Tegnap elcsattogtam moziba, mivel Jason Segel filmét, és hát rossz hírem van... ez a srác nagyon tud írni, még a szinkron sem tudta elrontani ezt a vígjátékot, egyedül Kennethnek a 30 rockból lett tré magyar hangja, ja meg az angol színész szövegét vették olyan szlengesre, ahogy az oviba is gáz beszélni, de azért így is ajánlom mindenkinek, persze várom dvd-n az eredeti hangot. Ja, és a karakter neve nyugodtan lehetne szinte Marshall Ericksen is.. szóval mindenki nézze meg :)
  • tnm #581
    mekkora rész! és mekkora szopatás a kecskével!!!
    jajj istenem, bárki bármit mond, semmivel se rosszabb ez az évad, mint az előzőek
  • NSC
    Tudtam h rlőbb vagy utóbb ez lesz :D
  • dieselG
    Nemsokára nézem is! ;)
  • tnm #578
    jah, és mivel itt is lehet pm-hez csatolni fájl-t, továbbiakban a pm-ekre válaszolok, és oda csatolom a feliaratot, tehát nem kell e-mail-cím
    [természetesen csak addig, amíg meg nem jelenik végre az oldalakon]
  • tnm #577
    dieselG, macsek14!
    elküldve mail.
  • dieselG
    KÖSZÖNJÜK! feliratok.hu-n nincs fent még, úgyhogy ment a mail pm-ben tnm-nek.
  • bonehead
    Itt is köszi még egyszer, utsó utáni pillanatban még átnéztem és már be is küldtem, hamarost "legálisan" is tölthető. :)
  • tnm #574
    megvolnék, akinek sűrgősen (más szeme általi átnézés előtt) kell, az pm-ben küldje el e-mail címét
  • tnm #573
    ok, csak "kéz alatt" terjesztem majd;)
  • bonehead
    Oké, köszi. Biztos kijön péntekig.
    majd a [email protected] címre küldd el légyszi,
    vasárnap este jövök és csekkolom. Ha gondolod, az itteni embereknek
    elküldheted emailben, de arra kérlek ne küldd be sehova.
    Természetesen - ahogy greger esetében is - mindenhol fel leszel tüntetve
    fordítóként!
    pm-edre akkor nem reagálok külön :)
  • tnm #571
    mint bonehead-nek is írtam pm-ben, ha még péntek előtt jön ki angol felirat, akkor megjelenés estéjéig legkésőbb, el tudom készíteni a magyart (feltéve ha hozzájutok az angolhoz, és persze kapok rá engedélyt bonehead-től)
  • greger
    Ezen a héten én is max csak hétvégén tudok vele foglalkozni, bár akkor meg családi hepöning van, uh nem ígérek semmit, ha van időm és energiám akkor elküldöm neked ami vasárnapig megvan.
  • bonehead
    Ami a fordítást illeti:
    Én holnap délután jól megérdemelt nyaralásra (khmm) indulok, egészen vasárnap estig. Reméltem, hogy ma kijön az angol verzió és éjjel meg tudom csinálni, most már ez nem túl valószínű.
    Ha gregernek van kedve megint belevágni, akkor ez rövidülhet (vasárnap estére), de így is azt kérem, hogy amíg én nem futom át megint, addig ne kerüljön ki sehova, ha ez okés így.

A csempés dolog jogos, ezt elnéztem a múltkor, küldök majd be javított pakkot.
  • Lacee
    minek kéne még jönnie? szerintem így jó, egyfajta cliffhanger a végére. újranéztem, és a jelenet végén fokozatosan sötétedik a kép, ez szerintem arra utal hogy tényleg a rész vége. hiszen ha jól emlékszem, amúgy a műsor közben nem szoktak így jelenetet váltani.
  • greger
    A simában is az a vége, de nekem is az az érzésem, hogy még hiányzik egy jelenet. Dehát ha a hd-ben sincs....
  • Count Adyn
    ugyanez:)
  • ProGabe #565
    jajám!

direkt a HD-t szedtem le,és szerintem most ennek a végéről hiányzik az utolsó snitt :)

azzal van vége,hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Robin és Barney a kanapén "már nem nézik tovább" :)

nincs valami utolsó poén a végén?
  • Lacee
    ááá de jó rész volt ez :)
  • greger
    ja, jövőhéten végre kiderül a kecske rejtélye! :D
  • tnm #562
    ez megint egy jobb rész volt, még ha nem is folyton hangosan nevetős.
    és a végén megtörtént az, amit már oly' régóta vártunk!!!
    egyébként:
    Ted
    Barney
    Marshall
    Robin
    eszerint a logika szerint a következő résznek Lily-ről kéne szólnia, de a címe alapján Ted 30. szülinapjáról fog szólni
  • tnm #561
    legyen, de akkor se cserép, hanem csempe
  • greger
    Szerintem, ha towel lenne, akkor nem mondaná Ted elé a bathroom-ot, hiszen felesleges lenne, ezért valószínűbb a tiles.

Szívesen egyébként :)
  • dieselG
    Köszönöm Greger és bonehead!
  • tnm #558
    vége lemaradt: mert szerintem, ott towels-t mond, nem tiles-t (de én se olvastam a hivatalos script-et :D )
  • tnm #557
    hát ezt biztos nem mondja. -.-

angol feliratból: "Lily, didn't we just go through this with bathroom tiles?"

és itt sztem aki az angol feliratot készítette értette/írta félre
  • threeman
    thx a felirat
  • Malakai
    Nem értelmetlen az, padló mintákat nézegetnek és a szőnyeg puhaságától Lily egyből begerjed, ezért mondja Ted, hogy áttérhetnének a fürdőszoba csempére...
  • tnm #554
    jah, látom, angolban is rossz volt, (vagy esetleg fszoba kő/csempe lett volna)
    bár én inkább egy törülközőt dörzsölnék az arcomhoz... :D