How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ték
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
DFTBA ಠ_ಠ
a jóbarátok olyan hogy...csak "eteti" magát...magával ragadó karakterek, de semmi több, szar poénok, semmi történet. csak "vannak".
:) Semmi okosság :P
régebben (amikor kb a Jóbarátok jelentette itthon a sitcomot) imádtam azt a sorozatot, viszont most hogy a viasaton ismétlik délutánonként és néha belenézek, csak hüledezem, hogy ezen mit ettem annyira: talán részenként egy vagy két jó poén van benne, a többi (de leginkább az elsõ néhány évad) ráilleszthetõ "az egyik karakter mondott valami oda nem illõt, nyomjunk alá mûröhögést" sémára. A humorérzékek persze különböznek, de szerintem azt ki lehet jelenteni, hogy legalább a forgatókönyvek jobbak a HIMYM-ben. Bár lassan én is kezdek egyre inkább a TBBT felé hajlani 😊
Sic transit gloria mundi, vagy mifene.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bazinga!
Nekem tetszett ez a HIMYM rész is, mivel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a TBBT ezen a héten is a földbe döngölte szépen 😊
no sebaj. 😊
Bazinga!
Ám van magyar felirat.
waaaaitaminute
DFTBA ಠ_ಠ
A rész legvégén, egy fél mondatban elejti a narrátor, hogy majd egyszer lesz fia.
Ennyi :|
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
REAL MADRID
ted fut...
- i hate barney stinson.
- me too...
na itt készültem ki 😄
Nagyon megvagyok vele elégedve.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"