4281
-
Neoncsoves #2560 mekkora jó hangulat lehet forgatáson ilyen bakiknál :D 6:43-nál Barney: "I can't go, I have that thing." "What thing?" "A penis." erre Robin: "Me too." :DDDD
-
Neoncsoves #2559 -
#2558 :DDD -
Neoncsoves #2557 -
#2556 kajakXD -
#2555 asszem de :D -
Neoncsoves #2554 Marshallnak még van egy pofonja nem? :D -
#2553 -
#2552 Youre a woman...im a man xDDD -
#2551 egészségetekre xD
-
#2550 -
Monoton #2549 Lesz folytatás, ez elég biztos hír neked? :D -
sztakij #2548 A folytatásról valami biztos hír?
Egyébként Barney tényleg nagyon el van találva, csak az a baj, hogy lassan már csak miatta érdemes nézni. -
#2547 -
paly90 #2546 én is így voltam vele...:D
DE néha belenéze kamikor nyomatják Comedyn és hozzászoktam...de azért az eredeti jobb:)...csak már nem irritál annyira a szinkron mint amikor először meghalottam -
#2545 egy konstruktív hsz következik a szinkron vs. antiszinkron vitában
szinkron = fos
eredeti = zsír
köszöntem.
:) -
paly90 #2544 épp wzen gondolkodtam egyik nap h Nei Patrick Harris milyen jó színész...más színésszel közel sem lenne ilyen jó Barney karaktere...
nekiállok megin az elejétől.:D:D -
Neoncsoves #2543 Neil Patrick Harris egy tehetség... hiába meleg... neki el lehet nézni ezt.
Remekül játssza Barney szerepét és elég jól tolja ebben is. Respect!
A többiek is zseniálisak de az örök kedvenc Barney! Az az életvitel amit folytat meg stílus szerintem nagyon laza. -
Neoncsoves #2542 ez is tényleg jó rész :D
kéne egy Best of HIMYM-et csinálni -
#2541 nálam fav s04e13, avagy a Three Days of Snow, az ottani telepatikus beszélgetés (magyarul, bár tükrözve) kb a sorozat csúcsjelenete -
Neoncsoves #2540 Höhöh..hö.hö
legnagyobb részek egyike :DD -
#2539 Szerintem jobb a felirat, én már megszoktam.
Van két előnye:
-Eredeti a hang
-Nem kell sokat várni rá, max a magyar/angol feliratra. -
#2538 Ez igaz. :) Első 4 évad kámediszentrálon, 5. már eredeti hanggal. Jobb az eredeti, nem kérdés, csak én ugye hozzászoktam a magyarhoz is, azt is szeretem. Ted eredeti hangja egy két esetben tényleg hasonlít a magyarra szerintem. Csak azt akarommondani, hogy illik hozzá, elég jó választás volt. -
#2537 szinkron vs eredeti hang vita
csapó 265 -
#2536 Túl sokat nézted szerintem szinkronnal :D -
#2535 Ráadásul a sorozat tele van angol szóviccekkel amit elég nehéz visszaadni...
Voltak olyan részek ahol komolyan elgondolkoztam hogy vajon hogyan akarják azt magyarra lefordítani mert szinte lehetetlen -
#2534 Marshall, de főleg Lily hülyepicsa-hangja kriminális, Tedé-Robiné elmegy, szerintem Barney is lehetne jobb... sajnos a szinkronok a legjobb szándékkal sem tudják visszaadni az eredeti színészek játékát (mert a játék része a hanghordozás, hangszín is), innentől veszett ügy az egész szinkronosdi. -
#2533 Ted hangját eltalálták, hasonlít, és illik is hozzá. -
Neoncsoves #2532 Barney hangja szerintem nagyon adja... Marshall hangja a legrosszabb, de a többieké szerintem jó -
#2531 Az elejétől kezdve angolul néztem a sorozatot, most a topik hatására rákerestem youtubeon. Komolyan van aki szerint EZ jó szinkron? :O Marshall hangja egyenesen félelmetes. Mint egy gyerek Marshallhoz képest. Szánalmas.
A ferge-mostfigyelj-teges-ről ne is tegyünk szót.
Létezik jó szinkron, de a HIMYMét kegyetlenül elk*rták. -
#2530 aha, főleg marshall hangja... -
#2529 Ez meg turheto szinkronosan,sooot,szerintem jo szinkronosan!
De a TBBT az valami akkora katasztrofa hogy faj.... -
#2528 -
Neoncsoves #2527 sztem ennél a sorozatnál nagyon adja a szinkron :) -
#2526 nekem hálisten dualba van, elkezdtem szinkronosan, aztán váltottam is angolra, vhogy nagyon nem találják el a magyar szinkronokat sorozatoknál, tbbt is élvezhetetlen :( -
#2525 miért ne lenne? -
#2524 lééééényegesen sajna az első 3 évad még szinkronnal van meg... :( -
#2523 nézd felirattal, 1000x jobb :D -
#2522 sztem nem lesz szinkronosan.. -
#2521 hé srácok nem tudjátok mikor fogják szinkronizálni az 5. évadot?