How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lele
megnéztem a részt másnap a bioszon a tanárom leüvöltötte az egyik osz-társamat hogy TE MI A FASZSZART csinálsz a pad alatt???
szakadtunk mint állat...

AntiHero
Broslife

Hey winter! Eat it. <#hehe>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
hiar

bency
Cook PUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

:) Semmi okosság :P

Milan bhv
Az a lovas prüszkölés meg kaparás Barneytól... 😄<#eljen><#idiota><#nyes>

www.milcse.hu

tigeroo
barney's whole life is a cry for help 😄dd
rhazid
here....
:'DD

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Cook Pu 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

oliwwer
Nagyon király rész volt😄
ProGabe
gyááá, mekkora rész volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
a CC tárgyal róla.....nem tudni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Desiderata
4. évad mikor jön ki szinkronosan? vagy tv adja már?
LasDen
ebbe legalább télleg megcsinálják a honlapokat...😄 nem úgy mint anno a dokikban a thetoddtime.com 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
marshallandlilywedding.com
mysteriousdrx.com
canadiansexacts.org

Vagy a Slapsgiving epizód elõtt élt még a slapcountdown.com is pl...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Milan bhv
Playbook-os nekem valamiért kimaradt. Most az tetszik eddig a legjobban üti a 12-õt. <#nyes>

www.milcse.hu

tigeroo
így van. amíg vannak a mostaniakban is (ted heroikus ivászatához hasonló) poénok addig jó...

oliwwer
Szerintem simán el lehet húzni 10 évadig. Engem például nem igazán izgat hogy ki lesz az anyjuk, úgysem ismerjük / és szerintem a nézõk java-része így van ezzel/. Azért nézem mert jót lehet röhögni a történeteken. húzzák csak nyugodtan, amíg lehet.
kuci06
vigyék el 2030-ig, és úgy legyen vége, hogy elkezdi mesélni a gyerekeknek az s01e01-es történetet 😄
LEGENDARY lenne

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kicsikiraly
minimum 10? én most abbahagynám. túl sokáig húzzák, ez nem olyan alaptörténetû mint a jóbarátok, azt lehetett 10 évadig, ebben egy egészen más fõkonfliktus van, amit nem lehet ilyen sokáig elhúzni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
szerintem ez attól függ kit castingolnak rá....mer ha mondjuk A-kategóriás színésznõt, akkor nem sokat...más esetben többet is láthatjuk....😄

Milan bhv
Remélem minimum 10 évad lesz... Legalább ennyi kell, mert a Jóbarátoknak is ennyi volt. <#nyes> Én abban reménykedem, hogy az anyucit legalább 1 vagy fél évadon keresztül láthatjuk együtt teddel, ha már ez a sorozat címe... Fõleg amikor csak a lábát mutatják...<#boxer><#fejvakaras><#nyes><#idiota>

www.milcse.hu

LoSA
A szõke csaj az tényleg jóóó volt! Azt nem tagadom... Nah, akkor nagyjából egy az ízlésünk, várom a következõ részt! Lehet tudni, hogy ez az évad hány részes lesz? Meg esetleg, hogy még hány évadot terveznek?!

sapkafej
osztom. mindenki írogatja msn-en meg mindenhol, hogy nothing suits me like a suit, de engem annyira nem szaratott be. a szõke csaj azért jó volt
nekem is a cigis rész jött be legjobban

György

Milan bhv
<#vigyor2>

www.milcse.hu

LoSA
Valahogy nekem pont az nem jött be, ez az éneklõs dolog... Voltak eddig nagyon jó "éneklések" benne, de valahogy ez nem jött be nekem. A 13 rész már nagyon jó volt, de nekem az évad kedvenc része, a "Last Cigarettes", hát az valami hihetetlen... Lily-nek milyen hangja van már?! Nagyon nagy rész... 2szer is megnéztem!

Kicsikiraly
én is valahogy így vagyok vele :S azt hittem vmi musicalesebb rész lesz vagy valami, de annyira nem volt jó szerintem sem

DFTBA &#3232;_&#3232;

Milan bhv
Nem? O.o
Mi miatt?<#wow2>
Nekem a S5E12 most a kedvenc. <#idiota>
A dal jó, az öltönyös sztori jó... <#vigyor4>

www.milcse.hu

LoSA
Nagyon jó volt ez a 13. rész, a 12. NEM tetszett...

Milan bhv
<#eljen><#zavart2><#vigyor2><#pias>

www.milcse.hu

kuci06
"but umm"

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

- We have to drink professor! It's the rules. She said "But I'm".
- God help us all.
precision
😊

Bazinga!

JENNIFER LOPEZ is coming to How I Met Your Mother this March! She's taking on Barney - Legendary!

😊

precision
remek, akkor ebben az évadban sem fogjuk megismerni az anyát 😊
a 6. évadban már nem csak a bokáját hanem az egész jobb lábát látni fogjuk!!! deizgi! 😄DD

viccet félretéve, várható volt, hogy lesz folytatás 😊 örülünk neki 😊

Bazinga!

AntiHero
himymprod

It's official - How I Met Your Mother will be back for season 6!!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pedig jó 😊

passatgt
najó nem😄

passatgt
community is elég nézett😊

DöflingR
Jó, igaz.. De még akkor is nézettebb😊

DöflingR
Még az eheti chuck-ot sem lestem meg.. A három sitcomért meg kár <#rinya>

LasDen
azé már nem olyan biztos a helye...a TBBT szorongatja....

DöflingR
Two and a half men legnézettebb sitcom ^^

FZoleee
mi az a taahm? 😄
Nem ):
De lesz Chuck ^^

DöflingR
tbbt meg taahm sem lesz? :\

LoSA
Miért?!!?!?! <#szomoru1> Nem hiszem el...

Jövõ héten nem is lesz epizód...<#szomoru1>