4281

• precision
    +1

Lilly mellei odab*sztak :)
  • LoSA
    Nem volt ez olyan rossz évad szerintem, voltak nagyon jó részek benne!! Az utolsó rész meg nagyon tetszett nekem, majdnem meg is könnyeztem! Nagyon jó volt! :)
  • Casillas
    gondolom csak megnőtt neki a terhesség után :)
    egyébként szerintem is nagyon gyenge évad volt
  • AntiHero
    Nem tudom, hogy megcsináltattam volna, de nem tudtam ne arra nézni:D

Amúgy tényleg gyenge évad volt:(
  • tigeroo
    ez jó rész volt :Ddd
  • ProGabe #2475
    adj hozzá egy évet a mostani kezdetéhez
  • FZoleee
    mikor kezdődik az új évad, lehet tudni?
  • desigo
    egyetértek
    régebben sokkal több jobb poén volt benne
    Ted túl sokat dumál már néha :/
    Lily megcsináltatta a melleit?
    ágyban büntettek rendesen :)
  • GregSB
    Asszem kijelenthető, hogy eddig ez volt a leggyengébb évad. remélem a következőre összehoznak valami jobbat a forgatókönyvírók...
  • Cat 02 #2471
    This just in :D
  • LoSA
    Nagyon szépen köszönöm!!!
  • GregSB
    Ehh nem jó, mindig belepofáznak :D

Chop Chop - Play
  • GregSB
    Shazam
  • LoSA
    Nekem nagyon tetszett az utolsó rész...

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, ami akkor megy, amikor kijönnek a moziba és minden embernek van egy táska a kezében?! Szóval annak nem tudjátok, hogy mi a szám címe?!?!
  • Jim Morrison
    aaaaah, majd holnap beszuurom azt is :D
  • Casillas
    volt egy harmadik is, aki a jelenet elején bemegy a moziba :)
  • szucsy89
    na végre valami jobb rész...a filmet én is túlzásnak éreztem azért, de voltak benne jó jelenetek:D
  • Jim Morrison
    lemaradt
  • Jim Morrison
    :D
  • tigeroo
    jaja ez jó rész volt...

mondjuk sztem már túlzás volt hogy filmet IS csinálnak róla :D

lehetett volna úgy hogy egy átlagos romantikus film csak ted látja a filmben a hasonlatot, nem pedig pont róla koppintották....

• paly90
    olvastam itt is meg máshol is h nagyon szar volt ez a rész,sztem az utobbi részek legjobbja volt,nekem nagyon bejött.
  • Cat 02 #2459
    http://www.youtube.com/watch?v=S7XWdRXkDDc

Ez a videó van középen :)
  • Jim Morrison
    hanggal biztos jobb. meg most nem értem ez mi akar lenni, de ha jól értem a sorozathoz van közze? mosbey...
  • ProGabe #2457
    http://www.weddingbridemovie.com/
  • PrisonMan
    jaja, Sheen visszatérését a 2 és 1/2 menbe több hely is megerősíti. Csak a fizetését nem írja még semmi. Ő 2 millió dollárt kért, a CBS 1 milliót akart adni, kiváncsi vagyok hol végződött az egész
  • Malakai
    Jah, már el is felejtettem, hogy hivatalos... :)

@Monoton: Valószinüleg az is meglesz, legalábbis Sheen oldaláról már jött hír, hogy visszatér.
  • Monoton
    2 and half men majd akkor biztos a Charlie Sheen aláírja a szerződést.
  • newtrep
    a cencel-en ne nagyon agyalj mert már hónapok óta megkapta a kövi évi berendelést a a HIMYM/Big Bang/2 and half men
  • Malakai
    CBS upfronts még nem volt, de nem túl valószinű, hogy cancelt kapna.

De egyébként is minek kéne anyucinak előkerülni? Ez egy szitkom, egy esetleges átívelő történet csak mellesleg van ott, hogy valamin elinduljon a sorozat. Ha lecsökken úgy a nézettség és elkaszálják az elsősorban a poénok gyengülése, ritkulása miatt lesz, nem azért, mert még mindig nincs anyuci.

Az, hogy az anyuka megismerésével húzzák a nézők agyát, az sokkal inkább egy running gag, vagyis egy visszatérő poén.
    Nagyobb gond, hogy szerintem ezek a visszatérő poénok - amik gyakran használt eszközök a szitkomokban egyébként is, de a HIMYM-ben meg aztán különösen - már igencsak kezdenek itt kifáradni.
  • makpadi
    Kezdem úgy érezni, hogy az összes rész csak töltelék. Nagyon vége lesz ennek a sorinak, ha anyuci nem kerül elő. Egyébként nem kaszálták még?
  • Count Adyn
    Who the kiss are you?:DD
  • Cat 02 #2449
    Kiss Him :D:D:D:D

Volt jobb is, talán még előző rész is jobb volt ennél.
  • bency
    Hat tenyleg jobb,de sajnos vege van mar :( Nekem megvan mind a 10 evad :P
    Annyit szoktam csak igy nezni 1-1 reszt mikor kedvem van,es mindig epp ugy elnevetem magam rajta!De a Tbbt az meg a Jobaratoknal is jobb,vagy legalabb ott van azon a szinten!:)
  • oliwwer
    Legjobb sorozat volt. Mikor elkezdtem nézni a howimet-et, azt hittem lesz olyan jó, de mostmár rájöttem, hogy a közelébe nem ér.
  • bency
    Bezzeg a Jobaratok 10 evadot ugy csinalt meg hogy egyetlen resz se volt rossz :D
    Amugy nekem tetszik az 5ik evad is...
  • Danka88
    milyen igaz...
  • tigeroo
    nincs semmi felépítése a történetnek. utoljára lily szülinapi részében volt valamiféle "tanítás/értelem", az a rész össze volt rakva. a season 5-ös részek pedig csak töltelékrészek, amikben már poénok is alig vannak, és látszik hogy csak azért kellenek hogy kibírják az évadzáróig.

ilyen töltelékrész volt pl. a marshal-kirablásos rész...

és sajna az utóbbi típusú felé átbillent a mérleg...

elég ha csak végignézzük a részek címének listáját... season 1-2-3 még soknál simán egyből beugrik hogy mi volt (pedig kurvarég volt!)
    bezzek a mostani évad...aztse tudom már melyik részben milyen blőd sztori volt...
  • oliwwer
    unalmas és nem vicces, konkrétan.
  • precision
    na, mi miatt?
  • tigeroo
    a fingós poénnal semmi gáz mivel nem poén volt hanem "lehurrogás"..

gyerekek, más miatt kurvagáz ez az évad...