How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, lesz benne repülõ ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LasDen
igen tudom, de végülis semmi lényegeset nem árul el....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GregSB
A legelsõ kép a jövõheti részbõl van, enyhe spoiler 😊

Marshall nagyon fiatalon még a Freaks and Geeks-bõl<#vigyor>
LasDen
tess 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Õt is átöleli ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
van még 1 kép, amin egy karácsonyfára is ugyanígy mutat 😄

LoSA
Hát ez nagyon jóóóóó! 😊

LasDen
nagyon megy neki 😄

Twetr0x
"But um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um, but um"

"We must drink! It's the rules!"

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ProGabe
<#pias>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
but um...

😄😄

Bazinga!

tigeroo
felirat

az elejérõl kimaradt 1 rész, de nincs programom hogy az egész felirat-számozást átírjam a kezdettõl...

de az eredeti felirat az ilyen, abból dolgoztam...
Ez a srác nagyon vicces 😄 Uram/hölgyem. Igazából ezeket nem lehet 100 %-osan átvinni, mint a you left a voice, but it wasn't male-t se lehetett anno.

tigeroo
jah, alá/fölérendelt énis úgy fordítom...mást nemnagyon tudok elképzelni

meg az elején a "him/her"...cinkes fordítgatni az ilyet😛
Õ van 'felül' a kapcsolatban. Nekem ez ugrott be 😄

tigeroo
á nekem ez jobban bejött! 😄 én így még nem röhögtem fel az 5évad alatt egyszer sem😄

a fordítás már 40%ban kész van btw, majd fellövöm ha kell valakinek majd😛

(nem akarom én elvenni magus kenyerét... amúgy kíváncsi vagyok õ hogy fordítja a "reacher/settler témát)
ProGabe
jaja! amikor megszólalt az Adagio for Strings kb. leestem a székrõl

nem volt olyan erõs ez a rész, mint mondjuk a scuba diver-es, de nem is kell és nem is lehet mindig kiemelkedõt alkotni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
ja amúgy kurvanagy rész volt!😄

ted agóniáján + alatta az epikus zenén majd besírtam 😄
tigeroo
felirat mikorra várható kb?

nagyon unatkozom, lehet lefordítom ezt a részt...
Barney egy állat...
"Said it woke her up" 😄

Kicsikiraly
hát de valljuk be, John Lithgow félelmetesen jót alakított ebben az évadban

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hát nem nyert ahogy nézem. Trinity megelõzte.

LasDen
vicces srác ez az NPH 😄

I3andy
Te hol látod, hogy a csaj ott van az újságosnál? Megnéztem azt a részt, de nem találtam sehol.

PrisonMan
Ma este lesz a Golden Globe. Sok sikert Neil Patrick Harrisnek, mostmár igazán megérdemelne egy rangos díjat!

Eddig mindig tuti befutónak éreztem, de most sajnos nem.. John Lithgow (Dexter), Michael Emerson (Lost), William Hurt (Damages) és Jeremy Piven (Entourage) "ellenfelek" ellen nem hiszem hogy van esélye nyerni. <#szomoru1>

lele
tuti õ az ezt én is néztem és amikor találkozik a Ted a csajjal aki otthagyta az oltárnál akkor is mondja hogy aznap találkozik vele és akkor a csaj ott van az újságárusnál szal 😉

MerlinW
2010-Jan-11 How I Met Your Mother 05x12 Girls Vs. Suits
2010-Jan-18 How I Met Your Mother 05x13 Jenkins
2010-Feb-01 How I Met Your Mother 05x14 The Perfect Week
Unknown How I Met Your Mother 05x15 Rabbit Or Duck
Unknown How I Met Your Mother 05x16 Hooked

[merlinw.org]

Calver
Rachel Bilson nagyon kellemes volt, a rész maga max közepes... meh.

"The trees move. Do you not see it?"

tigeroo
http://have-you-met-ted.com/music/

itt találtam meg az elõzõ évadok zenéit
tigeroo
nagy rész volt😊 végre történt valami!

amikor barney a wc-ben átöltözik akkor mi volt a zene ami ment?
Casillas
én úgy emlékszem, már kijelentették, hogy nem õ az

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Golyo69
jó rész volt 😄😄

sztem Ted felesége az lesz akivel összeütközött St. Patrick napon mikor elmentek bulizni 😊 már nemtom hanyadik évad hanyadik rész...de sztem az lesz..akkor nem tulajdonítottak neki nagy jelentõséget de akkor is azt mondta Ted hogy ott volt az "anya" 😄 és sztem direkt nem mondták hogy õ az akinek neki ment...mert az túl egyszerû lett volna 😄😄 ugy az esernyõ is onnan van ....és mikor mutatják az ajtóban barna kabát és kék farmer van rajta..és akivel összeütközik azon is kék farmer van...lehet hogy tévedek 😄 A barátnõmmel fogadtunk is hogy õ az 😄😄
õ azt mondja nem😄

ha már vki írta ezt akkor sorry 😄

GGMU

a megoldás -> angol srt. ott nincs vírus 😄

I know what you're thinkin',
"what's barney been drinkin'?"
that girl was smokin' hot!

yes, I coulda nailed her,
but no, it's not a failure
'cause there's one thing she is not

would be just fine
but I'd rather be
dressed to the nines
it's a truth you can't refute...

etc.etc.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

FZoleee
rákérestem google-ban erre: "nothing suits me like a suit lyrics" és mindegyik oldal, ami kijött, vírusos volt 😄D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

tigeroo
ha fizetnek érte akkor sztem kurvára mindegy....😄
amúgy a promo videóban ugy láttam hogy eléggé élvezte (artikulált, mimika volt mellé stb)
I3andy
Szerintem Alyson Hannigan miatt nem vitték annyira túlzásba az éneklést, õ nem nagyon szereti ezeket, a musical szerû epizódokat. Ha jól emlékszem a Buffy hasonló adásában is problémája volt vele.

LasDen
yep...ugyanaz mint a lentebb írtak 😄
100. résznek jó volt....de szerintem soha nem fogjuk látni a kölkök anyját....😄 csoda hogy láthattunk egy lábat 😄

rhazid
Én is arra számítottam ,hogy több lesz az éneklés ha már azt tervezték de így talán még jobb is mert nem volt túlzásba véve.Amúgy maga a rész is jó volt.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Egész évad alatt nem haladtak annyit, mint a mai részben.
Ám én azt hittem picit több lesz az énekléses rész, de ez se volt rossz így ¢¢

Lacee
felirat általában egy nap késéssel készül el hozzá, addig csak angol van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szia

Angolul nézted vagy találtál feliratot?

ProGabe
szerintem egy sitcom esetében nem is az a lényeg, hogy bele tudd élni magad 😊

ez az új rész meg nagyon elborultra sikeredett. persze ez volt a céljuk, mégiscsak a 100-ik részrõl beszélünk

Nekem nagyon érdekes "érzéseim" vannak ezzel a sorozattal kapcsolatban.Mert ugye igazán egy Magyar átlag ember(mint én) nem igazán tud azonosulni egyik figurával sem hiszen itt nem úgy mûködnek a dolgok mint ott. De mégis valahogy jó érzés egy extra szar nap után leülni és végignézni egy részt amin nem biztos h nevet az ember de talán mégis jobb valamivel hogy húsz percig õ is egy elegáns szoknya pecér vagy egy építész szóval remélem lesz még jó pár rész mert én szeretem😊Bocsi a csöpögõs szövegért de ez az én véleményem

oliwwer
de az abban a kis részben kiemelkedõ teljesítményt nyújt 😄
LasDen
😄 barney-s film 😄 alig játszik benne NPH 😄

oliwwer
Én most Barney-s filmet néztem, kalandférgek 2. jó film, nekem nagyon tetszik.
rhazid
😊
Jöhetne már a következõ.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Danka88
hehh 😄 ez full jó 😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...