How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"We must drink! It's the rules!"
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az elejérõl kimaradt 1 rész, de nincs programom hogy az egész felirat-számozást átírjam a kezdettõl...
de az eredeti felirat az ilyen, abból dolgoztam...
meg az elején a "him/her"...cinkes fordítgatni az ilyet😛
a fordítás már 40%ban kész van btw, majd fellövöm ha kell valakinek majd😛
(nem akarom én elvenni magus kenyerét... amúgy kíváncsi vagyok õ hogy fordítja a "reacher/settler témát)
nem volt olyan erõs ez a rész, mint mondjuk a scuba diver-es, de nem is kell és nem is lehet mindig kiemelkedõt alkotni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Said it woke her up" 😄
DFTBA ಠ_ಠ

Eddig mindig tuti befutónak éreztem, de most sajnos nem.. John Lithgow (Dexter), Michael Emerson (Lost), William Hurt (Damages) és Jeremy Piven (Entourage) "ellenfelek" ellen nem hiszem hogy van esélye nyerni. <#szomoru1>#szomoru1>
2010-Jan-18 How I Met Your Mother 05x13 Jenkins
2010-Feb-01 How I Met Your Mother 05x14 The Perfect Week
Unknown How I Met Your Mother 05x15 Rabbit Or Duck
Unknown How I Met Your Mother 05x16 Hooked
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
amikor barney a wc-ben átöltözik akkor mi volt a zene ami ment?
sztem Ted felesége az lesz akivel összeütközött St. Patrick napon mikor elmentek bulizni 😊 már nemtom hanyadik évad hanyadik rész...de sztem az lesz..akkor nem tulajdonítottak neki nagy jelentõséget de akkor is azt mondta Ted hogy ott volt az "anya" 😄 és sztem direkt nem mondták hogy õ az akinek neki ment...mert az túl egyszerû lett volna 😄😄 ugy az esernyõ is onnan van ....és mikor mutatják az ajtóban barna kabát és kék farmer van rajta..és akivel összeütközik azon is kék farmer van...lehet hogy tévedek 😄 A barátnõmmel fogadtunk is hogy õ az 😄😄
õ azt mondja nem😄
ha már vki írta ezt akkor sorry 😄
GGMU
I know what you're thinkin',
"what's barney been drinkin'?"
that girl was smokin' hot!
yes, I coulda nailed her,
but no, it's not a failure
'cause there's one thing she is not
would be just fine
but I'd rather be
dressed to the nines
it's a truth you can't refute...
etc.etc.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
amúgy a promo videóban ugy láttam hogy eléggé élvezte (artikulált, mimika volt mellé stb)
100. résznek jó volt....de szerintem soha nem fogjuk látni a kölkök anyját....😄 csoda hogy láthattunk egy lábat 😄
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ám én azt hittem picit több lesz az énekléses rész, de ez se volt rossz így ¢¢
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Angolul nézted vagy találtál feliratot?
ez az új rész meg nagyon elborultra sikeredett. persze ez volt a céljuk, mégiscsak a 100-ik részrõl beszélünk
Jöhetne már a következõ.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"